too faced sweet peach makeup

Achter het scherm | Hoe het tegenwoordig gaat

Al een aardig tijdje zijn er op m’n blogje geen persoonlijke updates geweest. Het is tijd geworden om jullie eens wat meer van mezelf te laten horen. Wat is er aan het handje en hoe gaat het nu?

 

too faced sweet peach makeup

 

Ten eerste zullen trouwe volgertjes wel gemerkt hebben dat er niet meer elke dag een blogje verschijnt. Er komen wel meerdere artikelen in de week online, maar het tijdperk van elke dag een blogje is helaas voorbij. Want school heeft me te pakken. Sorry, geen spannende spectaculaire reden, gewoon goede oude schoolstress.

 

School gaat goed, maar dat maakt het voor mij niet minder zwaar. Doordat het goed gaat krijg ik vaak het idee dat anderen denken dat het me makkelijk af gaat, maar was het maar zo’n feest. In principe ben ik nog steeds herstellende van m’n angststoornis, en hoewel ik blij ben dat dat ook allemaal beter gaat, kost het me nog steeds veel moeite en energie. Klink zo wel een beetje zeikerig, maar het is gewoon zo. Too bad, peanut butter.

 

Soms voel ik me zelfs een beetje moedeloos. Het idee dat ik nog ruim 3,5 jaar moet studeren, en ik daar constant de energie voor op moet brengen, dat beangstigt me een beetje. Ik kan wel op wilskracht die drukke tentamenperiode doorkomen en dat verslag afmaken, maar dat 3,5 jaar lang? Beetje eng. Maar goed, misschien moet ik niet te ver in de toekomst kijken. Schooljaartje afmaken en lekker zomervakantie vieren. Laat ik het voor nu daar maar op houden.

 

Valentijnsdag make-up

 

En m’n blog? Hoewel ik me daar met pieken en dalen slecht over kan voelen, ga ik gewoon lekker door. Dan maar een paar artikeltjes minder in de week. Ik schrijf ze nog steeds met even veel plezier en hoop dat jullie ze ook met even veel plezier lezen. Als ik er niet aan toe ben gekomen om op jouw blogjes te reageren: vergeef me. Komt binnenkort wel weer.

 

Ten slotte wil ik ook gaan kijken of ik m’n Instagram wat meer op kan krikken! Eerst was het een social media platform dat als een soort toevoeging op m’n blog diende, maar ik wil kijken of ik er meer uit kan halen. Gewoon proberen. (Daar kun je me ook bij supporten, door m’n account te volgen.)

En zo ga ik lekker verder. Weten jullie dat ook weer.

 

Hoe gaat het met jullie?

Posts created 884

16 gedachten over “Achter het scherm | Hoe het tegenwoordig gaat

 1. Ik snap best dat je niet elke dag meer kan bloggen door school! Ik werk fulltime en probeer wel elke dag te bloggen maar soms is het echt zwaar. Veel succes!

 2. Logisch dat dan je blog op een wat lager pitje komt! Ik vind het sowieso altijd erg knap dat mensen elke dag een artikel kunnen plaatsen. Je hebt iig nog steeds je eigen schrijfstijl en eigen onderwerpen, en dat vind ik top!!

 3. Fijn om te lezen. Ik vind het niet meer dan normaal dat je blog op een lager pitje draait. Ik – en met mij ongetwijfeld vele anderen – lees je artikels nog steeds met plezier, dat lijkt me het belangrijkste.

 4. Veel succes met je studie! Stapje voor stapje en dan lukt het wel. Denk nu niet te veel aan al die jaren die nog volgen, maar richt je op de tentamens en taken die je nu moet maken.
  En leuk dat je wat meer met Instagram gaat proberen doen!

 5. Niet te ver vooruit kijken! Ik heb de neiging om dat ook te doen, maar goed, mijn 4 jaren studie zijn echt voorbij gevlogen. Telkens was er wel iets leuks om naar uit te kijken, zoals een vakantie :-). Ik lees je blog nog steeds met veel plezier, ga zo door! <3

 6. Instagram is een lastig iets, het ene moment groei je snel en het andere moment sta je weken/maanden stil! en probeer te genieten van het moment en niet teveel naar de toekomst te kijken, laat het op z’n beloop gaan liefs

 7. Het is oprecht bewonderingswaardig hoe je omgaat met je stoornis en ik vind het echt heel knap dat je het studeren hebt opgepakt op deze manier. Probeer inderdaad ‘met de dag’ te leven en niet teveel te piekeren over wat komen gaat (ja dat klinkt mega makkelijk, I know), maar je bent al zover gekomen, ik weet zeker dat je dit gaat redden. Liefs.x

 8. Fijn dat je weer zo’n persoonlijk artikeltje schrijft! Ben blij dat ik niet de enige ben die niet dagelijks kan bloggen dankzij school :). Vindt het nog steeds erg fijn om te lezen dat je weer studeert! Weet nog goed dat je schreef over dat je het weer ging proberen. You go girl! <3
  Liefs,
  Elles

 9. Ik vind het nog steeds onwijs knap dat je weer een studie hebt opgepakt! Logisch dat die studie nu voor gaat. Ik reageer ook minder dan normaal, gezien ik tot over mn oren in de luiers zit 😉 Maar ik lees je blog nog steeds met plezier! Xx

 10. Je studie gaat voor hoor (hm nou klink ik wel als een oud omaatje maar het is wel zo :p )! Ik blijf je blog toch wel bezoeken, of je nu elke dag iets plaatst of gewoon iets minder 😉

 11. Begrijpelijk dat school veel tijd kost. Dat heb ik met werk. Het liefst zou ik meer posten, maar dan gaat het ten koste van mijn sociale leven en zelfs huishouden (!!) dus dat lijkt me ook niet zo’n strak plan 😉 Doe lekker je ding en kijk niet te ver in de toekomst 🙂

 12. Blij te horen dat je beetje bij beetje steeds beter met je angststoornis kan omgaan. En idd, niet te ver vooruit kijken. Met babysteps kom je er uiteindelijk ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven