Make-up tegenvallers | Producten waar ik toch niet zo blij van werd

 

 

Het lijkt vaak rozengeur en maneschijn in de make-up wereld, maar er is ook een andere kant. Sommige producten vind ik gewoon uiteindelijk niet zo fijn. Iedereen heeft natuurlijk een andere ervaring, maar wie weet heb je wat aan mijn mening.

 

img_1717-2

 

Jouer Cosmetics Lip Toppers

Hier was ik eerst eigenlijk heel enthousiast over. De swatches waren zo mooi. Toen ik de lip topper over een matte lipstick heen aanbracht vond ik ‘m ook al zo mooi. De foto’s waren zo mooi. 1 groot feest. Totdat ik de matte lipstick – Jouer lip topper combinatie eens naar school droeg. Ik wist al dat de lip topper het matte effect van een lipstick af haalt, maar ik ontdekte toen dat de lipstick aan de randen daardoor enorm door gaat lopen (‘bloeden’) terwijl op de binnenkant van m’n lippen het opeens met een treinvaart vervaagt. Vond ik er niet zo charmant uitzien. Dus helaas. Mooi voor Instagram, niet erg praktisch.

 

MAC Pro Longwear foundation

Dit was tevens mijn allereerste high-end foundation ooit. Kan je je voorstellen hoe blij ik was? Kan je je voorstellen hoe teleurgesteld ik was dat deze foundation mij binnen een uur omtovert tot een oempaloempa? Echt een zeer verdrietige make-up ervaring. Niet eens om het geld, maar gewoon puur om de verwachtingen die als een kaartenhuis in zijn gestort. Deze foundation is niet erg geschikt voor m’n huidtype. Hij had al een redelijk oranje ondertoon, maar nadat ‘ie was aangebracht werd ‘ie opeens een stuk donkerder en nog meer oranje. :'(

 

Jeffree Star Cosmetics Watermelon Soda review

 

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipsticks | Zomercollectie

Ik moet hier wel bij zeggen dat het echt specifiek om de zomercollectie gaat! De reguliere collectie en de holiday collection waren weer ouderwets van heerlijke kwaliteit. Maar die zomercollectie. Helaas, echt een misser. Ze brengen streperig aan … dekken niet mooi… Potje janken … Nee, niet mijn ding. Ik bewaar ze wel en kijk of ik ze kan gebruiken als neon eyeliner, ofzo.

 

En eerlijk gezegd … zijn dat de enige echte missers die ik kan bedenken. Ik doe vaak ook wel enige research voordat ik iets koop. Je bewust zijn van wat er wel en niet bij je huid past helpt daar heel veel bij. Oogschaduw valt ook meestal wel te fixen met een primer, lipsticks met een lipliner… Het valt wat mij betreft dus allemaal wel mee in de make-up wereld. Als je wat reviews zoekt voordat je iets koopt kom je al een heel eind.

 

Welk make-up product is voor jou een echte misser?

 

Posts created 878

19 gedachten over “Make-up tegenvallers | Producten waar ik toch niet zo blij van werd

 1. Ik heb van YSL heel veel fijne lipsticks.
  Alleen mijn allereerste was ‘Lingerie pink’ een heel licht roze kleurtje. schijnbaar heel populair en vaak uitverkocht. Toen ik hem op deed was ik wat minder bij…
  Deze veel te lichte kleur staat mij gewoon niet. Ik leek wel zo’n ordinaire zonnebank barbie

 2. Oh ik heb ook eens een MAC foundation geprobeerd en die viel ook zo ontzettend tegen. Zou nu niet gauw meer een duurdere foundation kopen.

 3. Jammer dat er altijd tegenvallers zullen zijn, maar wel een handig artikel zo! Balen dat die Jeffree Star lipsticks tegenvallen, maar gelukkig is dat niet met allemaal zo! Op mijn lijstje staan helaas de NYX Liquid Suede Cremes.

 4. Heel erg herkenbaar, soms heb je goede verwachtingen van een product maar dan valt het toch heel erg tegen. Ik had dat helaas met MAC Faux: hij zou iedereen mooi moeten staan maar ik vind hem toch echt helemaal niet bij me passen. Heel erg jammer!

 5. Wat fijn om eens een artikel te lezen dat niet uitsluitend lovend en positief is! 🙂 Wat jammer dat deze producten niet fijn zijn! Wel origineel om die liquid lipstick als eyeliner te gaan gebruiken! 🙂

 6. Wat balen van de foundation van MAC! Ik denk dat ik de meeste teleurstellingen toch wel heb meegemaakt wat betreft foundations, ik herken je donkere/oranje foundation na een uur verhaal en daarnaast heb ik ook gehad dat ik heel veel puistjes kreeg van een foundation.

 7. Wat super jammer dat de MAC foundation zo tegenviel! Ik heb dat ook wel eens met foundations hoor, dat ze oranje uitslaan op mijn gezicht. Super vervelend!

 8. Oeeeh, daar vraag je me wat! Ik vind de Sleek Matte Me tegenvallen, en dat gaat het niet om het product maar de verpakking. De ‘wand’ is zooo hard dat ik mijn lippen niet goed kan invullen. Heel raar is het alsof er geen stof aan de tip zit! Ook de verpakking van de MAC Pro Longwear Concealer is echt vreselijk: product is echt TOP maar als je een halve pompje wilt doen krijg je gelijk een hele dosis om je hele gezicht ermee te bedekken. Heel erg zonde! Ik kan eigenlijk geen product bedenken op dit moment die slecht presteert.

 9. Oempaloempa.. ik blijf lachen (sorry)! Ja zulke missers heb ik eigenlijk alleen moet goedkope producten. Mac eigenlijk altijd (sorry Mac lovers..)

 10. De colourpop liquid lipsticks.. hele mooie kleuren maar ik draag de matte versies nooit omdat ze veel te droog zijn!
  En ook een aantal mac lipsticks, en de soft n gentle highlight, waren voor mij echte miskopen, vind de kleuren bij mezelf totaal niet staan 🙁

 11. Ik heb net dezelfde ervaring gehad met de MAC Pro Longwear foundation, ook als eerste ‘duurdere’ foundation! In de winkel zag het er prima uit, maar thuis kwam die eerder oranje over. Ik heb dan een andere, lichtere gekocht met een andere ondertoon die ik ermee kon mengen. Ramp afgewend. Maar toch… geen zo’n goede match.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven