gran canaria vakantie

GRAN CANARIA | vakantie & shoplog!

Gran Canaria vakantie | Sephora | Shoplog

 

Het was even stil op Matte & Shimmer. Mamariska was op vakantie! Even m’n reet parkeren in het zonnetje en geen stress om schoolprojecten en andere stressfactoren in m’n leven. In plaats daarvan heb ik eventjes vakantie gevierd en het een en ander gekocht.

 

gran canaria vakantie

 

Ik ben zo iemand die echt zon nodig heeft. Transnationaal noem ik het ook wel. Geboren in het verkeerde land. Want hier is niet zo veel zon te bespeuren. Vriendlief trekt nog net geen oranje cape en klompen aan, zo veel houdt ‘ie van ons kikkerlandje. Ik houd ook veel van Nederland, zekers. Maar voor mijn broodnodige dosis zonnestralen zoek ik het toch graag ergens anders. Gran Canaria it is!

 

Eten op Gran Canaria

Mede door angstproblematiek ben ik een moeilijke eter buiten huis, vooral in het buitenland. Ook ben ik niet echt het type om boven elk bord eten een camera te houden. Dit is wél even het delen waard. Die cupcake winkel! Heaven.

Het eerste ontbijtje in het hotel heb ik wel lekker toeristikoos/blogkoos gedaan en een foto gemaakt van (een deel van) ons ontbijt. Was te haggelen. En vooral: WATERMELOEN.

 

cc ww

cupcakes gran canaria vakantie

 

Activiteiten op de Gran Canaria vakantie

Naast eten en slapen hebben we nog andere dingen gedaan. Yes. Zo heb ik niet alleen m’n achterwerk in de zee gedumpt, maar zijn we ook nog naar een dierentuin geweest, het Palmitos Park. Het is niet ontzettend groot, maar zit wel op een gave locatie: midden in de bergen. Je rijdt eerst een tijdje op heuvelweggetjes in the middle of nowhere, en dan sta je opeens bij de ingang.  Schattige diertjes. Nog een leipe dolfijnenshow. Lekker weertje erbij. Belachelijk reteduur ijsje erbij. Serieus. Ik pakte 2 ijsjes, ga afrekenen. Zegt die dame vriendelijk: da’s dan 7 euro. ZEVEEENNNN EEURROOOOO voor 2 ijsjes. Als ik geen ijsjes had gekocht had ik bijna van het geld nóg een keer op vakantie gekund.

Maar het park was wel erg mooi. Net als het uitzicht dat je in het Palmitos Park hebt. Na het uitstapje in de dierentuin hebben we lekker even aan het strand gelegen. En de zee in natuurlijk. Daar was ik immers voor gekomen.

 

palmitos gran canaria vakantie b

palmitos gran canaria vakantie dierentuin
Het uitzicht vanaf het hoogste punt in de dierentuin. Dit stukje was eigenlijk het ‘podium’ van een vogelshowtje. Achter me stond een hele tribune.

strand gran canaria vakantie
Zon, zee, zand. Wat wil een mens nog meer?

 

Shoppen in Gran Canaria | Gran Canaria Sephora

Dát wil een mens nog meer. Shoppen! Ik niet veel gekocht, maar het was duur zat. Eindelijk het Sweet Peach palette van Too Faced kunnen bemachtigen, in de Sephora van Las Palmas, Gran Canaria. En er nog een Melted Matte liquid lipstick bij gekocht, want de kleur was kei mooi en als je 2 Too Faced producten kocht kreeg je er gratis een mini mascara bij. Regalo regalo regalo!

En ook nog toffe patta’s gekocht.

 

sephora gran canaria too faced

Tsjek mijn hotel-dekbed-schuine-flatlay.

 

@sephora @ Gran Canaria! ?? Bought the Sweet Peach palette immediately – review will come ????? #makeup #sephora #toofaced #toofacedcosmetics #sweetpeach #mua #makeupartist #instamakeup #makeuplove #peach #love #bblogger #love #sephora #grancanaria

94 Likes, 5 Comments – Mariska Rietveld (@matteshimmer) on Instagram: “@sephora @ Gran Canaria! ?? Bought the Sweet Peach palette immediately – review will come ?????…”

 

stradivarius glitter schoenen gran canaria
Deze schoenen zijn mijn nieuwe levenselixir.

 

Geshopt, gegeten en genoten. En toen ging ik janken, want we moesten weer naar huis. Terug naar het zware leven. Maar wél eindelijk weer lekker bloggen enzo. Da’s mijn troost. Het was een goede vakantie!

 

Ben jij wel eens naar (een van) de Canarische Eilanden geweest?

 

Posts created 884

18 gedachten over “GRAN CANARIA | vakantie & shoplog!

  1. Zonnn! Wat heerlijk, die zomerse foto’s. ♥ Wat heb je je kunnen inhouden bij Sephora! Goed dat je het zo naar je zin gehad hebt. Vast balen nu, terug in dat koude kikkerlandje. :’)

  2. Klinkt als een heerlijke vakantie! Wat tof dat je naar een dierentuin bent geweest. Ik ben vorige week in Mallorca geweest samen met mijn vriend en heb ook de Sweet Peach palette van Too Faced gekocht, haha! Love Sephora! Zo jammer dat het hier in Nederland weg is…

  3. Superlekker! Ik ben afgelopen herfstvakantie naar Gran Canaria geweest, maar zo te zien heb jij net zoals ik toen ook heel erg genoten, groot gelijk!

  4. Heerlijk om er even tussenuit te zijn en wat zonnestralen mee te pikken! Het mag van mij hier nu ook wel mooier weer worden hoor. Pfff. Zodra ik eindelijk eens een vaste baan vind en salaris krijg, boek ik ook een vakantie hahaha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven