Make-up nieuwtjes & updates | Too Faced gaat los!

Er is me iets opgevallen. Too Faced is helemaal gek geworden. Opeens gaan ze een heleboel spul uitbrengen dat onweerstaanbaar is. Dat moet natuurlijk eventjes gerapporteerd worden door middel van deze blogpost.

 

toofacedd

 

Too Faced Sweet As A Peach Tote Bag

Dit schatje is onderweg naar me as we speak. Zo onweerstaanbaar schattig. Hij kost $26 en is helaas alleen op de site van Too Faced te koop. Helaas, omdat Too Faced niet naar Nederland verzendt en Shipito bij de Too Faced website ook niet werkt. Hoe heb ik ‘m besteld? Ik heb zo m’n connecties de eigenaresse van de internationale Colourpop Facebook groep doet ook aan groepsorders via de VS. Zij woont er zelf, dus kan het gewoon bestellen en lekker doorsturen. Is het geen schatje? De tas, dan. Ja, die lieve dame ook.

No Title

No Description

 

Too Faced Bite Sized Beauties

Een mini chocolate bar palette! Hoe schattig! Deze wordt wat beter verkrijgbaar, want het setje komt bij Sephora.com te koop. Er zit een mini oogschaduw primer, een mini Better Than Sex mascara en een mini Melted lipstick bij. Wel handig dat er niet bij vermeldt is wanneer dit komt of hoe duur het wordt. Maar het komt er.

 

No Title

No Description

 

Too Faced Love Light highlighters

Het zijn highlighters in de vorm van schattige hartjes, met mooie kleuren en een prachtige print. Serieus, die print waarin het poeder gedrukt is, m’n hart is gestolen. Er komen dus 3 verschillende kleuren. Op 9 maart komen ze op de site van Too Faced en dan moeten we maar bidden dat het snel naar Sephora en dergelijke komt. Ik heb nog geen prijzen gezien, maar ik gok dat je zo’n €30-40 per highlighter kwijt gaat zijn.

 

No Title

No Description

 

Too Faced Peanut Butter & Honey

Waarom staat er altijd ‘coming soon’? Soon is niet snel genoeg, ik wil gewoon weten wanneer precies. In ieder geval. Als je denkt, huh, is dit niet al eerder verkocht? Dat was het Peanut Butter & Jelly palette. Deze is met Honey in plaats van Jelly. Maar net zo schattig. Ik gok dat deze vanzelf wel bij Sephora komt. Als ik een datum weet, horen jullie het ook meteen.

 

No Title

No Description

 

 

Zit hier iets bij wat wel wat voor jou is?

 

Posts created 839

11 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates | Too Faced gaat los!

  1. Oeh, wat veel nieuw moois! Ik hoop dat het ook naar Sephora Frankrijk komt, maar dat zal wel edele hoop zijn vrees ik. Die tas is echt super leuk, wat tof dat je hem op deze manier hebt weten te bemachtigen!

  2. Ik heb twee versies van het laatste palette en die is heel prettig om mee op reis te nemen. verder ben ik niet heel erg onder de indruk deze keer en dat is ook wel eens fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven