make-up groepsorder nederland colourpop morphe kylie tarte

Colourpop PRESSED POWDERS! | Review & make-up look

Colourpop pressed powders | review, swatches & make-up look

Colourpop heeft een revolutionaire stap gezet: naast de cream-to-powder formule oogschaduw die ze hadden zijn ze gewone poeder oogschaduw gaan produceren, de pressed powders. Daar ging ik wel een beetje van kwijlen, en heb ik -ondanks financiële brandende hel en afgrond- gewoon een flinke set besteld. Ik laat ze allemaal zien!

 

Colourpop pressed shadows review

 

Hier zijn m’n nieuwe baby’s: de 8 Colourpop Pressed Powder oogschaduws die ik gekocht heb. Bij elke 4 oogschaduws kreeg je gratis zo’n palletje erbij, handig en cute! Zoals je kan zien ben ik voor 2 verschillende maar zo compleet mogelijke palettes gegaan. Bij één de focus op rood en warm, en bij de andere de focus op blauw. Maar je moet wél altijd een matte crease kleurtje hebben, vind ik. Weten jullie ook weer hoe ik tot m’n keuze ben gekomen.

De Colourpop Pressed Powders kosten $5 per stuk. Omdat ik een stuk ongeduldig vreten was heb ik rechtstreeks besteld en heb ik dat ongeduld moeten bekopen met douanekosten. Maar. IK HEB ZE. KOM MAAR BIJ MAMA. Veilig en met veel liefde op mijn oogleden.

En laten we dan nu mijn geestelijke gezondheid achterwege laten en naar swatches gaan kijken.

 

colourpop pressed powder swatches

 

Fotografisch gezien vind ik dit echt een k*tfoto, maar de kleuren kwamen hier het duidelijkst op naar voren. Op andere foto’s lag de focus niet goed of kwamen de kleuren niet tot z’n recht. Swatchfoto’s wil ik ook niet bewerken, dus dit is het geworden. Excuses.

Eerlijk is eerlijk, voor de felblauwe kleur heb ik wel 2 of 3 keer moeten vegen voordat deze mooie streep eruit kwam. De rest van de oogschaduws zijn daarentegen wel in één keer mooi op m’n armpje terecht gekomen. Maar goed, swatches zijn ook maar vooral om de kleur beter in te kunnen schatten. Het is altijd maar de vraag hoe de kleuren en kwaliteit uitpakken wanneer je écht aan het werk bent.

 

colourpop pressed shadows review colourpop pressed shadow review

 

Dit is de look met het rood-tinten palette geworden! Ik heb alle kleurtjes uit dat zelf samengestelde Colourpop Pressed Shadows palette gebruikt. Niet verkeerd, want ik vind dat de kleuren prachtig combineren! Lekker zomers, maar daar heb ik dikke kak aan. Ik draag het gewoon in de winter.

Colourpop houdt z’n naam hoog met deze oogschaduws! Ik vind ze een hit, en ze komen best wel in de buurt van de kwaliteit van merken zoals Makeup Geek en Anastasia Beverly Hills, maar dan anders. Die merken zijn ZO gepigmenteerd en brengen enorm fel aan. De Colourpop Pressed Powder singles brengen iets minder heftig maar wél nog steeds heel duidelijk aan. Omdat ze in eerste instantie net iets minder extreem heftig zijn (nog wel gewoon lekker duidelijk, geen zorgen) blenden ze een stuk makkelijker. Je kan het eigenlijk al blendend aanbrengen, om het zo te zeggen. Geeft mooie overgangen.

Dus deze make-up kwijlerd is weer helemaal happy! Ik ga ook nog een look met de blauwe kleuren maken. Maar dan weten jullie dit alvast. Ik vind het m’n zuurverdiende centen waard.

 

Had jij al van de Colourpop Pressed Shadows gehoord?

 

 

Posts created 878

14 gedachten over “Colourpop PRESSED POWDERS! | Review & make-up look

  1. Ik heb ze zien passeren, maar kon me inhouden! (Eigenlijk enkel omdat er hier een hoop Super Shock Shadows ligt die ik nog stééds moet fotograferen voordat ik er eiiindelijk mee mag spelen. #Bloggerproblems, haha!) Mooie look!

  2. Ik ken alleen de ‘potjes’ van Colourpop. Vind het wel een heel mooi merk, waarschijnlijk ga ik ze binnenkort een keertje bestellen. Mooie look heb je gemaakt!

  3. Ben ZO gek op de super shock Shadows dat ik deze voorbij heb laten gaan.. (voor nu dan hè..) Ze blijven bij mij zitten als een huis op mijn extreem vette oogleden, geen pressed shadow haalt het hierbij en wil niet teleurgesteld worden.. Hoe vind jij het verschil tussen beiden?

    1. Ik heb geen vette oogleden en met een primer blijven pressed shadows bij mij ook heel lang zitten. Vind de Super Shock Shadows echt súper fijn en goede houdbaarheid inderdaad. Enige grote verschil voor mij is dat poeder makkelijk met een kwast is aan te brengen en te blenden. Dus ik gebruik altijd poeder voor de crease (arcadeboog) en op het ooglid Super Shock Shadow 😀

  4. Dat is absoluut zo! Heb er wel aan moeten wennen om het met de vinger aan te brengen op het bewegend ooglid 🙂 De matte variant gaat wel prima met de kwast. Achh het bevorderd de pigmentatie en een primer is zwaar noodzakelijk! Dank voor je reactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven