Jeffree star cosmetics metallic no tea no shade swatch

Jeffree Star Cosmetics | No tea, no shade review (metallic)

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick | No tea, no shade (metallic) review

Is het al duidelijk dat ik van Jeffree Star Cosmetics producten houd? Ik had alleen nog geen Metallic Velour Liquid Lipstick van het merk geprobeerd. Die is er nu, en daar hoort een review bij! Maak kennis met ‘No tea, no shade’.

 

Jeffree star cosmetics metallic no tea no shade

 

De Metallic Liquid Lipsticks komen gewoon in het vaste assortiment. Is dus geen onderdeel van de holiday collection of iets dergelijks. Ook wel te zien aan het feit dat het dopje gewoon lekker roze is. Jeffree Star Cosmetics is tegenwoordig trouwens ook op Beautybay te koop, scheelt weer verzend- en douanekosten. Deze liquid lipstick is er ook te vinden en heeft een gat van €19 in m’n portemonnee geboord.

‘No tea, no shade’ is een bruinpaarsige aubergine-achtige paarse kleur met een duidelijke aanwezigheid van bruin. Wat een kleuromschrijving weer. Ziet er in ieder geval goed.

 

Jeffree star cosmetics metallic no tea no shade

 

Zo pakt de kleur op m’n hand uit. Het eerste wat me opvalt is dat deze liquid lipstick echt een diep nare geur heeft. De geur is niet supersterk, dus je merkt het alleen wanneer je ‘m onder je neus hebt, maar dayummmm wat is die geur niet oké. Niet te dicht bij je neus houden dus. Als je ‘m eenmaal op je lippen hebt en hij opdroogt ruik je het ook niet meer.

De kleur dekt wel heel mooi en droogt op. Heeft dus een metallic finish, maar geeft niet af. Vind ik best wel handig. Het verbaast mij altijd wanneer glimmende dingen ‘matte’ op kunnen drogen. Er is in ieder geval goed over de formule nagedacht.

 

Jeffree star cosmetics metallic no tea no shade swatch

No tea, no shade

 

En de swatch foto! Ja, hij is heel erg bewerkt. Nee, het is niet de bedoeling dat m’n blogfoto’s in de toekomst zo mega-gesoept zijn. Ik was gewoon trots op m’n eerste bewerkje. Dit is vooral voor Instagram. Op m’n blogje houd ik de foto’s liever wat natuurlijker.

De kleuren op de foto zijn trouwens niet bewerkt, dus dit is wel echt hoe de kleur uitpakt. Ik vind het een prachtkleurtje! Hij droogt op, zit comfortabel en vervaagt niet snel. Behalve de jankgeur is het een perfecte metallic.  Jeffree Star Cosmetics is wat mij betreft zeer geslaagd in het ontwikkelen van een Metallic formule voor het merk.

 

Ben jij al aan de metallic lipsticks?

 

P.s. wie heeft de RuPaul verwijzing van de kleur opgemerkt?

 

 

 

 

Posts created 897

28 gedachten over “Jeffree Star Cosmetics | No tea, no shade review (metallic)

    1. Het valt ook niet zo op hoor. Maar heb je er wel eens van dichtbij aan geroken? Ruikt iig niet naar bloemetjes 😛 beetje chemisch :O

  1. Oh wauw, dit vind ik dus echt een heel mooi kleurtje! Ik snap dat je hem voor Instagram zo ‘bewerkt’ hebt, ik kom inderdaad vaker zulke foto’s tegen ;). Heb je toevallig ook een foto van je hele gezicht waar je hem draagt? Ik ben namelijk benieuwd hoe hij verder met je huidskleur/ogen matcht. Dan kan ik vaak nog beter zien of ik hem ook zou willen aanschaffen :).

  2. Jaaaaa metallic is zooo mooi! Ik vind je bewerk-skills echt super indrukwekkend, misschien niet heel natuurlijk, maar wel lekker clean. Jeffree zelf zei dat zijn lipsticks ‘raw’ ruiken, dus inderdaad echt naar de chemicaliën die in het product zitten. Deze heeft hij dus niet gemaskeerd met een parfum. Weet zelf niet zo goed wat ik beter vind. Wel weer een super fijne review!

  3. Wauw, wat een plaatje zeg! Ik snap wel dat je hem even bewerkt hebt, het resultaat is in elk geval super mooi. Ik heb het zelf niet zo op de metallic finishes. Ik vind het prachtig om naar te kijken maar het past niet echt bij mij.

  4. Ah, wat een schitterende kleur! <3 En zo bizar inderdaad dat ze toch een glans bevatte en mat opdrogen. Ik heb nog niet een zo'n metallic kleur, maar ik vind het toch wel ergggg mooi!

    1. Er is wel een roze metallic lipstick van Jeffree Star Cosmetics inderdaad. Weet niet zeker of die Pink Lemonade heet :O

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven