AliExpress | De juweeltjes van het moment

Iedereen kent ome Ali tegenwoordig wel, toch? Als je nu voor het eerst kennis maakt met AliExpress gaat er een wereld voor je open. Er is zó eindeloos veel! Ik kom er zo veel schattige, handige en mooie items tegen … deze wilde ik graag even met jullie delen.

 

alixaanr

 

Het zijn trouwens wel allemaal beautygerelateerde spulletjes, zoals je kan zien. AliExpress heeft natuurlijk in alle categorieën een hoop spul, echt, je kan er een huis van bouwen. Maar goed, dit is dus de selectie geworden! Als je op de naam klikt kom je bij het artikel op AliExpress uit.

 

Schattig make-up tasje | €1,35

Op deze foto kan je ook beter zien hoe groot ‘ie ongeveer is. Als er niet zulke foto’s bij zitten zou ik bang raken dat ‘ie binnenkomt en er net een knoop en een kwartje in past. Hij is dus groot genoeg voor wat make-up spulletjes. En heel schattig. En goedkoop. Welkom bij AliExpress.

 

No Title

No Description

 

 

Glitter Choker | ~€1

Of ‘ie nou net iets duurder of goedkoper dan die ene euro is, hangt af van de dikte die je kiest. Er zijn namelijk verschillende maten. Slim, want iedereen heeft andere smaak. Wederom vind ik het mooi en is het lekker goedkoop. Kan je bijna niet mis mee gaan. Ik vind de glitter chokers eigenlijk wel een toffe manier om een neutrale outfit met een beetje glam te pimpen.

No Title

No Description

 

 

Velvet shorts | €4,50

Sorry voor de kont in je gezicht, maar kijk nou even hoe sexy. En lijkt me ook nog eens heerlijk zitten! Natuurlijk ook de AliExpress formule waar we aan gewend zijn: leuk, gratis verzending, goedkoop en maakt je hebberig. Dit item maakt me ook weer hebberig. Ik raad je wel aan om een maatje groter te kopen dan je normaal doet en even in de reviews te kijken hoe het uitpakt.

No Title

No Description

 

Siliconen make-up spons | €0,65

Nieuwe trend alert! Voordat je de originele siliconen make-up spons gaat kopen is het wel zo handig om met een gierige AliExpress dupe te kunnen proberen of het hele concept je überhaupt aanspreekt. Kost niet eens een euro! Leuk om te proberen. Ziet er wel een klein beetje eng uit, op de een of andere manier, maar wie weet.

 

No Title

No Description

 

Nep wimpers | €2,50

Er zijn nog VEEL MEER mooie en goedkope(re) nep wimpers op AliExpress! Dit is slechts een voorbeeldje.  Ik ben echt fan van hoe mooi ze meestal zijn, en hoe weinig je portemonnee hoeft te lijden. Vind ik leuk. Enige nadeeltje: niet diervriendelijk. Wel zijn er allerlei verschillende ‘niveaus’ van dikte, volume en lengte van de wimpers.

Zoek gewoon een keertje op ‘wimpers’ op AliExpress, er gaat een wereld voor je open.

No Title

No Description

 

 

Ben jij nog iets tofs op AliExpress tegen gekomen?

 

 

Posts created 907

20 gedachten over “AliExpress | De juweeltjes van het moment

  1. ik wilde graag de fake brushes set van Zoeva maar het lukte helaas niet met de betaling. Kon geen paypal of IDeal kiezen helaas. Leuke items heb je gevonden!

  2. Aaaah dat make-uptasje is zo amazing! Zo cute! Ondanks dat het allemaal zo goedkoop is, ga ik het niet doen… Ik heb mezelf een no buy opgelegd totdat ik weer een baan heb (omg hoop dat dit zo snel goed gaat komen), want ondanks dat het allemaal zo voordelig is bij Ali, gooi ik zoveel shit in m’n winkelmandje dat ik uiteindelijk weer een paar tientjes kan aftikken. Zodra ik een baan heb ga ik als de sodemieter een bestelling plaatsen 🙂

  3. Die nepwimpers schijnen altijd best goed te zijn, ik denk dat ik me er ondertussen maar eens aan ga wagen. Ik begin ondertussen ook wel benieuwd te worden naar die Siliconen Sponge, klinkt nog steeds apart! Dat tasje is wel heel erg schattig trouwens!

  4. Wel, toevallig heb ik net drie bestellingen geplaatst, haha! Wel drie dingen die ik écht nodig had; een cover (meer dan € 10 goedkoper dan eender waar ik exáct dezelfde in de Benelux gezien heb…) en sleeve voor m’n nieuwe MacBook Pro en een micro-USB-kabel zodat ik m’n gsm opnieuw op het werk kan opladen, al werd ik wel weer erg hebberig van de site! Ik probeer er daarom namelijk enkel op te kijken wanneer ik écht iets nodig heb. *gaat op haar handen zitten*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven