AliExpress | De juweeltjes van het moment

Iedereen kent ome Ali tegenwoordig wel, toch? Als je nu voor het eerst kennis maakt met AliExpress gaat er een wereld voor je open. Er is zó eindeloos veel! Ik kom er zo veel schattige, handige en mooie items tegen … deze wilde ik graag even met jullie delen.

 

alixaanr

 

Het zijn trouwens wel allemaal beautygerelateerde spulletjes, zoals je kan zien. AliExpress heeft natuurlijk in alle categorieën een hoop spul, echt, je kan er een huis van bouwen. Maar goed, dit is dus de selectie geworden! Als je op de naam klikt kom je bij het artikel op AliExpress uit.

 

Schattig make-up tasje | €1,35

Op deze foto kan je ook beter zien hoe groot ‘ie ongeveer is. Als er niet zulke foto’s bij zitten zou ik bang raken dat ‘ie binnenkomt en er net een knoop en een kwartje in past. Hij is dus groot genoeg voor wat make-up spulletjes. En heel schattig. En goedkoop. Welkom bij AliExpress.

 

No Title

No Description

 

 

Glitter Choker | ~€1

Of ‘ie nou net iets duurder of goedkoper dan die ene euro is, hangt af van de dikte die je kiest. Er zijn namelijk verschillende maten. Slim, want iedereen heeft andere smaak. Wederom vind ik het mooi en is het lekker goedkoop. Kan je bijna niet mis mee gaan. Ik vind de glitter chokers eigenlijk wel een toffe manier om een neutrale outfit met een beetje glam te pimpen.

No Title

No Description

 

 

Velvet shorts | €4,50

Sorry voor de kont in je gezicht, maar kijk nou even hoe sexy. En lijkt me ook nog eens heerlijk zitten! Natuurlijk ook de AliExpress formule waar we aan gewend zijn: leuk, gratis verzending, goedkoop en maakt je hebberig. Dit item maakt me ook weer hebberig. Ik raad je wel aan om een maatje groter te kopen dan je normaal doet en even in de reviews te kijken hoe het uitpakt.

No Title

No Description

 

Siliconen make-up spons | €0,65

Nieuwe trend alert! Voordat je de originele siliconen make-up spons gaat kopen is het wel zo handig om met een gierige AliExpress dupe te kunnen proberen of het hele concept je überhaupt aanspreekt. Kost niet eens een euro! Leuk om te proberen. Ziet er wel een klein beetje eng uit, op de een of andere manier, maar wie weet.

 

No Title

No Description

 

Nep wimpers | €2,50

Er zijn nog VEEL MEER mooie en goedkope(re) nep wimpers op AliExpress! Dit is slechts een voorbeeldje.  Ik ben echt fan van hoe mooi ze meestal zijn, en hoe weinig je portemonnee hoeft te lijden. Vind ik leuk. Enige nadeeltje: niet diervriendelijk. Wel zijn er allerlei verschillende ‘niveaus’ van dikte, volume en lengte van de wimpers.

Zoek gewoon een keertje op ‘wimpers’ op AliExpress, er gaat een wereld voor je open.

No Title

No Description

 

 

Ben jij nog iets tofs op AliExpress tegen gekomen?