MAC extra dimension skinfinish beaming blush review

MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush | Review & look

MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush highlighter review

 

Naast lipsticks had ik eigenlijk nog maar weinig van MAC. Tot de MAC Extra Dimension Skinfinish highlighters uit werden gebracht. Highlighters om van te kwijlen! De schoonheid heeft me overtuigd en hier is ‘ie dan: de MAC Extra Dimension Skinfinish highlighter in de kleur Beaming Blush. De review.

 

MAC extra dimension skinfinish beaming blush review

 

Zo ziet de highlighter eruit. Vanaf een bepaalde hoek. Want hij heeft een soort duochrome effect: van de ene kant lijkt ‘ie goud, en van de andere kant een soort roze blush kleur. Het effect is prachtig en eigenlijk niet in 1 foto te vangen. Daarom doe ik het Instagram filmpje er nog even bij. 7 secondjes maar.

 

Have been working on a review for this highlighter ???? #mac #dimension #skinfinish #beamingblush #makeup #mua #highlighter #duochrome #strobing #glow #makeupartist #beauty #makeuplove #lovemakeup #maccosmetics #dutchblogger #bblogger

See this Instagram video by @matteshimmer * 144 likes

 

Nu je gezien hebt wat ik bedoel, ‘begrijp’ je de swatch ook beter. En begrijp je ook waarom ik dit zo spoedig mogelijk in huis moest hebben. Nog even wat achtergrondinformatie: hij kost €31 en er zijn 4 kleuren. Alle kleuren hebben hetzelfde duochrome/dubbele kleur effect. Best wel speciaal.

Voordat ik deze review ging maken, las ik de MAC Extra Dimension Skinfinish review van Kim – óók in de kleur Beaming Blush. Écht een steengoede review met duidelijke en mooie foto’s en korte video’s, zó goed dat ik getwijfeld heb om zelf geen review hiervan te maken. Maar iedereen heeft een andere ervaring, en ik wilde die van mij ook delen. Daarnaast heb ik een andere huidskleur en -type dan Kim, dus mijn review kan voor anderen ook nog van nut zijn. Hier in ieder geval de swatch.

 

MAC extra dimension skinfinish beaming blush review swatch

 

Op deze foto kun je dus wél de overgang van de kleur zien. Yes, het is gelukt! En het is ontzettend mooi. Van alle producten waarbij ik heb moeten wachten tot ik productfoto’s had gemaakt voordat ik mijn vette worstenvingertjes erin mocht steken, vond ik dat bij deze highlighter het moeilijkst.

Deze highlighter kun je trouwens ook echt super mooi gebruiken als lip topper (dus over een matte lipstick heen) of als oogschaduw met een speciaal effect. En toen … mocht ik ‘m eindelijk op m’n bakkes vegen.

 

MAC extra dimension skinfinish beaming blush review

 

Het is niet de ALLERheftigste ik-kan-je-vanaf-de-maan-zien-highlighter ooit. Maar hij is ook niet super subtiel. Hij zit eigenlijk best wel in het midden. Ik vind het ZO jammer dat het duochrome effect op m’n gezicht moeilijk te zien was. Niet alleen op de foto, maar ook in het echt. Je ziet vooral de gouden glans. Het is wel een mooie neutrale tint, eenmaal aangebracht. Wees niet bang dat je er als een ruimteclown uit gaat zien. Gebeurt niet. Hij blendt trouwens ook heel fijn. Deze highlighter is echt gemaakt om een glow te geven, die niet zo overdreven is. In de eerder gelinkte review van Kim kun je bij haar aangebracht trouwens wél het duochrome effect zien.

Een ontzettend mooie highlighter. Om gewoon vast te houden omdat je net als ik een ekster bent, en ook aangebracht. Goed gedaan, MAC.

 

Had jij de MAC Extra Dimension Skinfinish highlighters al eerder gezien?

 

Posts created 891

26 gedachten over “MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush | Review & look

  1. Haha. I’ve been eying this one too. Maar ik heb nog weten in te houden, voornamelijk omdat ik al wat highlighters heb. Toch hoor ik ergens een stemmetje op de achtergrond, die mijn naam roept. Niet zozeer omdat ik het nodig heb, maar meer omdat het gewoon zo mooi is.

  2. Hij is prachtig! Die combi tussen roze en goud maakt het wel heel speciaal. Jammer dat je het roze niet goed op je gezicht kunt zien, maar zo vind ik hem ook mooi hoor. En fijn dat hij niet zo overdreven opvallend glimt, maar gewoon blend met je huid. Dat vind ik nou zo fijn aan het Extra dimension effect. Ik heb daar namelijk ook een bronzer van en daardoor zie je gewoon niet dat je iets op hebt, maar wel een warmer kleurtje :).

  3. Ik had eigenlijk wel een ik-kan-je-vanaf-de-maan-zien effect van verwacht, haha! Maar ik vind het alsnog een prachtige highlighter <3 Leuk dat instagram filmpje 🙂

  4. Ik zou de vier verschillende kleuren allemaal wel willen hebben! Ze zijn ZO mooi! Ik vind de glow echt prachtig, maar dat effect in de pan zelf is toch wel het mooist. Volgens mij zou ik hem de hele dag in mijn handen houden om er mee te draaien in alle verschillende soorten licht! 😀

  5. Hij staat je prachtiggg!<3 en lief dat je naar me hebt gelinkt! Thanks voor de mooie complimenten meid! En hij pakt op jouw huid toch iets anders dan op de mijne inderdaad, maar ik vind hem alsnog supermooi! Maar daarom ook juist superfijn dat je ervoor gekozen hebt om een review te schrijven! Hij is super geworden en die handswatch… I LOVE it!

  6. Ik vind deze highlighter supermooi. Alleen vind ik het echt jammer dat de highlighter minder goed te zien is. Hij is wel goed op te bouwen, maar dan zie je weer meer kleur. Toch ben ik zelf ook wel heel blij dat ik deze heb, want het is wel een mooie aanvulling op mijn collectie. Alleen had ik er nog iets meer van verwacht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven