make-up nieuws releases

Gesneuvelde wishlist | Huilen omdat ik dit ben misgelopen

Geen wishlist, ook geen anti-wishlist maar gewoon één grote huilsessie met een kern van bewondering. Deze items wilde (en wil ik nog steeds) heel graag hebben, maar het mocht niet baten. Ik heb het niet.

 

make-up nieuws releases

 

Met dikke stip op nummer 1:  de hele Too Faced Sweet Peach collectie. Toen het Sweet Peach palette als een limited edition gelanceerd werd wilde ik het al hebben. Te arm. Nu is er een hele collectie. Te arm. Aaah! Elke keer als ik ‘m wil kopen komt er NOG veel meer mooie make-up tegelijk uit. Omdat het palette vooral uit neutrale kleuren bestaat ben ik sneller geneigd om iets met specialere kleuren te kopen. Maar toch, die verpakkingen. Ik wil het in m’n armen sluiten. Ik wil het voelen. Ik wil het proeven. Ik wil het beleven. Ik wil het hebben.

 

De volgende jankbui: de Holiday collection van Kylie Cosmetics.

Met Kylie Cosmetics heb ik een beetje een haat-liefde verhouding. Ik ben nooit echt fanatieke volger van the Kardashians geweest, dan kijk je al anders tegen een merk aan wat grotendeels vanuit de naam is opgezet. Nieuwsgierigheid heeft m’n ziel vermorzeld, en nu zal het niet meer hersteld worden tot ik een mega-pakket Kylie Cosmetics op de deurmat heb liggen. Voor de Holiday Collection is het te laat, maar wie weet wat de toekomst brengt.

 

No Title

No Description

 

Jankbui nummer 3: Het Makeupgeek x MannyMUA palette. Manmanmanmanmanman. Het doet gewoon weer zeer. Je hebt sowieso geen idee hoe pijnlijk het eigenlijk is om dit artikel te maken. De confrontatie!

In ieder geval. Volgens mij heeft dit palette ook de hele rode-oogschaduw-trend ingeluid. MannyMUA vind ik ten eerste echt een leuke Youtube’er. Wat een schatje is het. En dat palette. Van MakeupGeek nota bene. Kijk hoe mooi. Ooooooohhhhhh…. :'((((

 

No Title

No Description

 

 

Nog even m’n neus snuiten om de samenwerking tussen Nikkietutorials en Too Faced. Deze gaat me ook wel aan ‘t hart. Het ging me eigenlijk meer om de support van een Nederlandse dame met een droom die ze meer dan waar heeft gemaakt. Die symboliek raakt mij gewoon. Ik vind dat ik dat moet steunen. Onderschat nooit hoe veel bloed, zweet en tranen er in haar carrière zit. Ze heeft met zo veel zorg dit palette ontworpen. Girl, jij verdient gewoon dat ik dit koop. En ik heb d’r teleurgesteld. Omdat ik een sneue arme schrale schraper ben.

 

No Title

No Description

 

En dan, om af te sluiten, nog even kéihard janken om deze: het Anastasia Beverly Hills x Master palette by Mario. Heeft dit nog uitleg nodig? Voel de pijn. De pijn in m’n hart. Het gemis. Het lege plekje in m’n make-up collectie. Ik weet niet of ik hier ooit nog overheen ga komen. Master palette by Mario, ik hep een tuintje in me hart veur jou.

 

No Title

No Description

 

 

Wees geen breker van je eigen hart. Koop die make-up. Daar is het voor.

 

Heb jij spijt van het niet kopen van een make-up product?

 

P.s. zorg dat je niet failliet raakt of in de schulden komt. Ik weet het, het is moeilijk.

Posts created 907

13 gedachten over “Gesneuvelde wishlist | Huilen omdat ik dit ben misgelopen

  1. Ja! Voor mij de lipstick van de Mariah Carey collectie. Ben ongeveer 4 mac winkels binnen gegaan,maar niks gevonden. En het blush/highlighter palette van de Nutcracker collectie! Stom.

  2. O jij bent echt zo grappig! Ik snap helemaal wat je bedoelt, sommige dingen WIL je gewoon hebben. En dat Manny MUA palette ziet er zo mooi uit! Malou x

  3. Manny MUA, zo’n leuke kerel! Ik heb het Sweet Peach palette in m’n handen gehad en heb het niet meegenomen. Ik had het willen kopen omwille van de verpakking, maar ben sterk geweest — al kan ik mezelf wel voor m’n hoofd slaan nu ik er niet meer bij kan. :’D

  4. Haha heel herkenbaar! Waarom is het allemaal zo duur? Ik heb ook vaak zat make up niet kunnen kopen wegens de prijs. Zoals de oogschaduw palettes van Disney van een paar jaar geleden 🙁

  5. De Kylie liquid lipsticks vind ik persoonlijk één van de besten, echt een aanrader! En het Too Faced sweet peach palette wil ik ook nog graag hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven