De nieuwe reet van Jeffree Star

Of je fan van ‘m bent of juist niet, en zelfs als je niet eerder van hem gehoord hebt: Jeffree Star is een opvallend figuur. Neemt geen blad voor de mond. Ik doe dat meestal ook niet. Onderwerp van de dag: z’n nieuwe booty.

 

IMG_4911

 

Ik zat dus laatst op Snapchat, as I do. Ik kijk lang niet alle snaps van iedereen, hoor. Maar toen viel de bovenstaande foto me op. Op Snapchat waren het korte filmpjes, en eerst dacht ik dat ‘ie misschien iets onder z’n jurkje had zitten. 2 halve basketballen ofzo. Geen idee waarom iemand dat zou doen. Maar na wat meer bestuderen en nadenken dacht ik, hé, is dit z’n nieuwe kont? Was ‘ie de oude zat?

In bovenstaand jurkje ziet het er ook nog eens een beetje hoekig uit, op de een of andere manier. Naar mijn smaak niet alsof het helemaal in verhouding is allemaal, hij is aardig slank.

 

IMG_4926

 

Hier ziet de vorming van de nieuwe peaches er al wat beter uit. Want nadat ik de butt-update van Jeffree Star gesignaleerd had ben ik natuurlijk wel wat beter in de gaten gaan houden of hij er iets over zou zeggen. Over z’n lip injecties en haartransplantatie is hij altijd heel open geweest. Waarom zou hij hier niet net zo open over zijn?

Het bleek een hele sessie reet-showen te zijn. Na enig onderzoek bleek dat hij in een paar afgelopen Youtube video’s ook wat over zijn nieuwste achterwerk aanwinst gezegd heeft. Dat heb ik dan weer gemist.

 

IMG_4930

 

Natuurlijk laat je een vriendin even aan je nieuwe reet zitten. Eerlijk gezegd zou ik het ook hebben gedaan, als ik een nieuwe reet had gekocht. Ik bedoel, je hebt er flink voor betaald, dat mag de hele wereld beleven. Ga ik niet over oordelen. Het heeft wel iets moois.

De meeste nieuwe konten hebben eigenlijk niet zo’n aantrekkingskracht bij me. Kim K, Nicki Minaj, been there, seen that. De meesten proberen het te verbergen. Niet de kont, dat gaat al niet meer,  maar het feit dat die gekocht is. Waarom? Al je volgers merken het vanzelf wel op, en je bent er toch blij mee? Daarom ben ik blij om te zien dat Jeffree Star wél uit dat hij erg blij is met z’n nieuwe aanwinst.

Niet om de plastische chirurgie trend per se aan te moedigen. Geluk kun je niet kopen. Maar een nieuwe reet wel. En Jeffree is er blij mee.

 

Zou jij het showen als je ergens aan had laten sleutelen?

 

 

Posts created 907

13 gedachten over “De nieuwe reet van Jeffree Star

 1. Jeetje wat een kont haha! Ik blijf het bijzonder vinden dat dat tegenwoordig gewoon allemaal kan. Ik zou het zeker showen als ik aan mezelf had laten sleutelen, want net wat je zegt, je wil het dan toch graag laten zien? Liefs x

 2. Dan toch! Ik zag vanmorgen die recentste foto op z’n Instagram en dacht meteen “die is nieuw, toch?!” 😀 Ik vind het een beetje raar staan omdat hij verder inderdaad erg slank is, maar in die jurk SLAYT hij wel!
  Dat mensen doen wat ze willen; wil je een nieuwe reet en kan je ze betalen? Go for it. Daar hoeft niemand zich mee te bemoeien. Wel zo fijn wanneer mensen er dan eerlijk over zijn naar hun volgers e.d. toe, die merken het toch op en zo heeft het verzwijgen of vaag doen geen zin.

 3. Ik zou er zeker eerlijk over zijn. Daar heb ik absoluut geen moeite mee. Maar gelukkig wil ik niks aan mezelf sleutelen. Ik ben bang dat je er altijd slechter uitkomt… 😉

 4. Haha geweldig! Van mij mogen mensen het ook wel weten als ik iets heb laten doen hoor. Zo gebruik ik wel eens Botox, waarop ook een soort van taboe lijkt te rusten. Veel mensen doen het maar bijna niemand komt er voor uit.

 5. Ik zou geen nieuwe kont kopen hoor, die van mij is prima genoeg haha.
  Maar ja wellicht zou ik het wel showen ja. Zelf zou ik misschien ooit mn lippen wel wat dikker willen, kost geld dus zal wel nooit gebeuren.

 6. Ik wil misschien ooit nog heel graag mijn borsten vergroten , maar daar ben ik nog niet helemaal overuit, want ja een cup a is ook niet helemaal leuk, maar aan de ene kant moet iemand je nemen zoals je bent dussss maar antwoord op je vraag nee als ik het zou laten doen dan ga ik er niet mee te koop staan

 7. ik vind het er een beetje weird uit zien maar goed XD als hij er gelukkig mee is! ikzelf zou eigenlijk niks aan mezelf laten verbouwen, i’d rather just rock what my mom gave me 🙂

 8. Ik zou het zeker showen als je er toch ook voor hebt gespaard en betaald. Ik ben zelf ook een aantal keer op bezoek geweest bij Jan van Goyen voor het één en ander, en ik ben er trots op! Maar moet ik zeggen dat het bij mij zo natuurlijk is gedaan dat je er inderdaad trots op kunt zijn. Ik weet niet of ik als ik Jeffree Star was echt heel trots zou zijn op deze OVERDUIDELIJKE nepkont. Maarja het is maar net waar je van houdt hè? De één houdt van plastic fantastic en de ander van puur natuur. Ik hou van een puur natuur uiterlijk met een klein beetje hulp indien nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven