Make-up nieuwtjes & updates | MAC regenboog lipsticks, Colourpop powder shadows & illuminating setting spray!

Er blijven maar leuke nieuwtjes en releases komen! Zo komt MAC met matte lipsticks in alle kleuren van de regenboog, heeft Colourpop naast de Super Shock Shadow (cream) nu pressed powder shadows gelanceerd, en is komt er iets geheel nieuws … illuminating setting spray.

 

makeupppp

 

Colourpop pressed powder single shadows

Ik ben hier een beetje laat mee, want het is al gereleased! Soms worden producten maar kort voordat ze de verkoop ingaan aangekondigd, zo ook deze Colourpop pressed powder singles. De kenmerkende oogschaduw singles van Colourpop waren altijd de powder-to-cream formule in de kenmerkende kleine witte potjes. In principe gaat Colourpop nu de concurrentie aan met merken als Makeup Geek en Anastasia Beverly Hills door deze poeder oogschaduw te verkopen.

Het kleurenassortiment ben ik in ieder geval van onder de indruk. Sterker nog, ik onderdruk neigingen om meteen alles te bestellen. Je ken nie alles hebbe. Ze kosten $5 per stuk en momenteel krijg je bij 4 stuks een gratis leeg oogschaduw palette waar 4 oogschaduws in passen.

 

No Title

No Description

 

 

MAC Colour Rocker lipsticks

Matte lipsticks die in alle kleuren van de regenboog beschikbaar zijn: MAC maakt het mogelijk met deze Colour Rocker lipsticks. Deze collectie gaat uit 28 kleuren bestaan en komt 26 januari in de VS in de verkoop. Ik neem aan dat ze niet al te lang daarna in Nederland de verkoop in gaan. Gaaf om eens een apart kleurtje te testen, en heel handig voor creatieve make-up artists. Zelf zou ik de turquoise variant wel willen.

 

No Title

No Description

 

 

Cover FX illuminating setting spray

Een setting spray die je make-up een soort highlighter-finish geeft. Ideaal voor een highlighter junkie als ik. En best wel een origineel product, ik heb het nog niet eerder voorbij zien komen. Ik hoop dat het dan echt een glans geeft en er geen korrelige glitters in zitten. We gaan het meemaken. Zodra het er is wil ik het namelijk testen. Helaas is er nog geen release datum bekend … to be continued.

 

No Title

No Description

 

 

 

Zou een illuminating setting spray iets voor jou zijn?

 

Posts created 884

15 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates | MAC regenboog lipsticks, Colourpop powder shadows & illuminating setting spray!

  1. Die oogschaduws zien er zo leuk uit vind ik! En ook ontzettend leuk dat je er een palette bij krijgt. Die setting spray weet ik nog niet, dat zou ik eerst eens moeten zien! Malou x

  2. Die ColourPop-oogschaduws zien er inderdaad erg goed uit! Ik mag alleen niet bestellen omdat ik van m’n eerste twee CP-bestellingen nog maar vier (lip)producten gebruikt heb — zelfs nog geen enkele Super Shock Shadow, haha! Niet normaal soms, die zelfbeheersing van mij. :’D

  3. Oeh die spray is dus echt niks voor mij, ik shine al als ik helemaal niks bijzonders doe, haha. Ik vond het eigenlijk al vrij lang duren voordat MAC met speciale kleuren lipstick kwam (aangezien hun foundation range juist zo veel kleuren heeft), dus daar kijk ik wel naar uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven