Stashflash | Mijn make-up collectie & enige goede voornemen

Ik doe niet aan goede voornemens. Wél aan make-up verzamelen. Daaruit heb ik toch 1 goed voornemen kunnen knijpen: zo veel mogelijk make-up verzamelen in 2017. Aan het begin van 2018 kan ik m’n stash dan weer vergelijken met dit artikel. Maar eerst maar eens dit jaar heelhuids zien door te komen.

Hopelijk voel je je niet bedrogen, maar ik ga niet álle make-up laten zien. Ik spaar vooral oogschaduw, highlighters en lipsticks. En Colourpop. De rest van make-up producten, zoals foundation en concealer, spaar ik niet zozeer zo veel mogelijk van. Als het er is en ik m’n make-up kan doen is dat genoeg.

 

Oogschaduw palettes

img_2588

 

Op deze foto liggen al 14 oogschaduw palettes, maar in werkelijkheid pasten ze niet allemaal op 1 foto. In werkelijkheid heb ik er nu 19. Een mooie combinatie van budget en high-end palettes. Er zijn al wat nieuwe releases onderweg die ik per sé wil hebben, dus ik weet wel zeker dat er komend jaar wat oogschaduw palettes bij gaan komen.

 

Highlighters

img_2593

 

Als je je bedenkt hoeveel ik van highlighters houd heb ik er eigenlijk verrassend weinig. Wel zijn ze bijna allemaal vet goed, waardoor ik er eigenlijk niet veel meer nódig heb. Toch ga ik er meer sparen. Ik wil gewoon veel highlighters hebben. Tot nu toe heb ik er 13, en er is nog een Moonchild palette onderweg. Ik wil eigenlijk wat meer Skinfrosts van Jeffree Star Cosmetics. Hopelijk kan ik er daar het komende jaar een aantal van kopen. Ik wil eigenlijk ook wel meer Glowkits, maar da’s een nog duurdere grap.

 

Lipsticks

img_2600

 

Naast deze lipsticks heb ik nog wel een heleboel losse lipsticks van andere merken, maar dat zijn er dan maar 1-3 per merk. Dit zijn de 3 merken die ik echt verzamel. Bij MAC lipsticks staat de teller nu op 5, bij Jeffree Star Cosmetics staat de teller op 7 (met 1 onderweg) en bij Colourpop staat de teller op 16.

 

Colourpop Super Shock Shadows

img_2597

 

Hier heb je er nooit genoeg van en wil ik er ook nog veel meer van. Colourpop is goed te betalen, dus dat komt goed. Op het moment zijn er nog 2 Colourpop oogschaduws onderweg, en ik ben ook nog wel van plan om meer te bestellen. Momenteel bezit ik precies 20 Colourpop Super Shock Shadows.

 

Buiten deze collectie om bezit ik een stuk of 8 foundations, 6 concealers, een groot aantal losse lipsticks, van o.a. Jouer, Maybelline, Anastasia Beverly Hills, en ga zo maar door. Ik heb maar 2 verschillende gezichtspoeders maar wel een ontelbare collectie kwasten. Volgens mij heb ik ook maar 3 blushes. Maar goed, er zit dus wel een verschil tussen producten die ik alleen gebruik en producten die ik ook echt spaar. Ik ben benieuwd hoe veel ik in een jaar ga verzamelen.

 

Tel jij wel eens jouw make-up collectie?

 

Posts created 862

27 gedachten over “Stashflash | Mijn make-up collectie & enige goede voornemen

  1. Ik tel mijn collectie nagenoeg niet, al heb ik pas een artikeltje gedaan over mijn MAC lipsticks. Best shocking eigenlijk. Tegenwoordig geef ik namelijk niet meer zoveel uit aan make-up, maar toen des te meer waardoor ik nu een flinke collectie heb.

    Ik wil nog wel graag een aantal Skin frosts van Jeffree Star proberen (waaronder Peach Goddes en Princess Cut). Heel nieuwsgierig naar!

  2. Wauw ik ben jaloers op je Colourpop collectie! Ik baal altijd zo erg van de verzendkosten en douanekosten dat ik er amper bestel, terwijl het zulke mooie producten zijn!

  3. Wat een verademing om iemand eerlijk te horen zeggen dat je gewoon zoveel mogelijk make up wilt hebben! Ik ben een beetje over de minimalisme hype die al een tijdje heerst onder bloggers en ‘stash uitzoeken’ filmpjes sla ik dan ook over tegenwoordig. You go girl en ik hoop dat je stash tegen volgend jaar flink gegroeid is 😀

  4. Jij hebt echt een hele mooie collectie! Ik zou het leuk vinden om hier wat meer over te zien. Dus misschien een artikel over al je paletten, en een apart artikel over al je highlighters enz. Ik ben heel benieuwd wat jij er dit jaar allemaal bij gaat kopen 🙂

  5. Grappig voornemen om zoveel mogelijk make-up te sparen. Ik gebruik makeup alleen puur voor mezelf. Ik heb geen blog of kanaal en ik vind dat mijn makeup collectie wel zoveel gegroeid is dat het echt teveel wordt. Ik wil dus niet zoveel mogelijk sparen want dan moet ik weer extra plek maken, maar ben echt een sucker voor mooie makeup producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven