Stuur je look in & word make-up look van de maand!

Beautybloggers, Youtube’ers, Instagrammers & andere make-up liefhebbers, opgelet: vanaf nu kun je elke maand een make-up look insturen. De winnaar komt een maand lang als Make-up look van de maand in m’n sidebar te staan, met een linkje naar jouw platform!

Zoals jullie hebben kunnen lezen wil ik een andere richting uitslaan met m’n blog. Zo ben ik ook gestopt met gesponsorde artikelen en samenwerkingen met bedrijven. Beauty staat hier centraal! Het leek me daarom leuk om juist wat meer samen te werken met lezers en andere beauty liefhebbers.

 

elnet

 

Hoe kun je Make-up look van de maand worden?

Meedoen is niet zo lastig! Stuur matteandshimmer.nl@gmail.com een mailtje. In dat mailtje zet je een rechtopstaande foto van jouw make-up look, je naam (voornaam of naam van je blog/account/kanaal/pagina/wat dan ook) en het linkje dat jij onder je foto zou willen hebben. Uit alle deelnemers kies ik de Make-up look van de maand.

 

En dan?

De Make-up look van de maand komt de hele maand in de sidebar van m’n blog te staan, met daaronder je ingevulde naam en het linkje dat je gekozen hebt. Leuk als je als blogger, make-up artist of andere make-up creatieveling wat meer bereik wil krijgen. De winnende Make-up look van de maand wordt aangekondigd in een blogartikel. In dat blogartikel maak ik waarschijnlijk ook nog een top 3 of top 5 van andere ingestuurde looks die ik graag wil laten zien. In dat artikel doe ik ook de opgegeven linkjes en namen.

 

Enige slotinformatie: je kan dus tussen nu en 25 januari je make-up look insturen om kans te maken om Make-up look van de maand januari te worden. Als je daarna je look instuurt doe je automatisch mee voor de februari-ronde. Ik wil iedereen aanmoedigen om mee te doen! Denk dus niet dat je geen kans maakt als je niet met photoshop werkt of wat onzeker bent over je make-up. Creativiteit en inzet worden ook beloond. Dus, ladies and gentlemen, start your engines and may the best makeup win!

 

Ga jij ook meedoen met de make-up look van de maand?

Posts created 907

18 gedachten over “Stuur je look in & word make-up look van de maand!

  1. Wat een ontzettend leuk initiatief en dat je andere mensen in de spotlight wilt zetten. Echt verfrissend om nog eens wat positiviteit tegen te komen in de blogwereld, YOU GO GIRL! Ik ben benieuwd naar alle looks die voorbij gaan komen.

  2. Wat een leuke actie! Ik ben alvast benieuwd naar de inzendingen. Ik denk niet dat ik zelf zal meedoen, daar vind ik mezelf toch niet goed genoeg voor :p

  3. Leuk! Ik ben benieuwd wat voor looks je ingezonden krijgt. Ik ga er even over nadenken of ik mee ga doen, want ik weet dat er meiden (en jongens) zijn die veeeeeel beter zijn. Maar wie niet waagt, wie niet wint he?;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven