anastasia beverly hills eye shadow singles

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles | Review & make-up look

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review

 

De Eye Shadow Singles van Anastasia Beverly Hills zijn normaal kneiter duur: $12 per stuk. Op Black Friday zat er 60% korting op, dus toen heb ik m’n slag geslagen en er 8 gekocht. Zijn ze de normaal gesproken hoge prijs waard? We gaan het meemaken. Hier de review.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles review

 

Een ware streling voor het oog, deze Eye Shadow Singles van Anastasia Beverly Hills. Als je er 4 of 8 koopt krijg je er gratis een leeg palette van Anastasia bij. Het was trouwens niet makkelijk om deze strakke aanbieding binnen te kunnen slepen: ik heb er op Black Friday om 06:00 voor op moeten staan. Maar dan heb je ook wat.

Ik heb de volgende 8 kleuren gekocht: Soft Gold (highlight kleur), China Rose (perzikkleurige duochrome), Sienna (warme matte medium bruin), Beauty Mark (mat donkerbruin), Fresh Peach (lichtere perzikkleuren glans), Morocco (nog een warme matte medium bruin) Truffle Glitter (donkergroen met gouden glitter) en ten slotte Star Cobalt (felblauwe glitter).

Het idee was om een compleet palette te creëren: een highlight kleur, bruine mattes voor in de crease, wat glimmertjes erbij en een paar glitter kleurtjes waarvan 1 mooie opvallende. Dat is wel gelukt. Het enige wat ik jammer vond toen ik ze binnenkreeg is dat de 2 warme matte medium bruine kleuren wel érg op elkaar leken. Voordat ik swatches maakte kon ik ze niet onderscheiden.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles swatches

 

Op de foto lijkt de ene warm medium bruine kleur toch iets donkerder dan de andere. In een look zie je toch niet erg veel verschil. Maar goed, in het Morphe 35OM palette zitten ook wat kleuren die ik met m’n blote oogjes niet van elkaar kan onderscheiden. Ze swatchen wél heel mooi en hebben een fijne structuur. Niet te poederig, voelt zacht aan. Best fijn. Vooral Star Cobalt vind ik echt ontzettend mooi.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles

 

Dit is de look die ik met de Eye Shadow Singles van Anastasia Beverly Hills gemaakt heb. De meeste kleuren brachten heel fijn en fel gepigmenteerd aan. Als je ‘m aanbrengt voelt Star Cobalt iets droger dan wanneer je ‘m swatcht, maar dat is dan ook m’n enige opmerking.

Hoewel deze oogschaduws prachtig en mooi van kwaliteit zijn, zijn ze niet opvallend beter dan oogschaduws van Makeup Geek. Makeup Geek singles kosten ‘maar’ $6 verschil. Als er een goede aanbieding is, is het dus wél een aanrader om ze te kopen. Zo niet, zou ik eerder voor Makeup Geek gaan. Aan de andere kant hebben beide merken wel heel verschillende kleuren in hun assortiment. Makeup Geek is trouwens ook een merk waar ik érg te spreken over ben, dus qua kwaliteit doen ze het voor mij allebei eigenlijk heel erg goed.

 

Heb jij tijdens Black Friday iets van Anastasia Beverly Hills gekocht?

 

 

 

 

Posts created 884

22 gedachten over “Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles | Review & make-up look

  1. Ik heb zelf helemaal niks van dit merk, maar deze oogschaduws zien er wel prachtig uit! Vind ze alleen wel prijzig, fijn dat je ze met korting hebt kunnen scoren!

  2. Jeetje wat een gave look! Ik vind die kleurtjes prachtig bij elkaar, wat een swatches. Helaas zijn ze wel heel duur, superfijn dat er zoveel korting op zat bij jou! Malou x

  3. Fijn dat je zo’n eerlijke review post! De meeste Youtubers zijn helemaal laaiend over de ABH singles maar ik blijf dan toch liever bij MUG!

  4. Oeh, het zijn wel hele mooie kleurtjes hoor! En wat een goeie deal!! Als ik dat had geweten… haha! Dan had dr niet zoveel van m’n portemonnee over geweest… misschien wel beter dat ik deze actie heb gemist dus ;P

  5. De laatste drie kleuren spreken mij zeer aan! Vooral de blauwe shade, die ziet er zooo mooi uit op de swatch! Ik zat zelf ook een beetje te twijfelen of ik deze eyeshadows moet halen, ik ben namelijk meer een palette persoon ipv losse pans. Daarnaast gebruik ik ook niet zo vaak eyeshadow (vaak neutrale kleuren). Ik heb zelf ook tijdens BlackFriday een bestellen bij ABH geplaatst! Ik ben bezig met een review maar ik zeg het maar alvast: ik had 4 foundation sticks besteld hahah!

  6. De kleurtjes zijn supermooi en je look ook! Ik zat zelf nog even te twijfelen om ze te bestellen tijdens Black Friday, maar heb het toch maar niet gedaan. Ik had voor Black Friday een Lorac palette besteld en via Shipito laten verzenden. Helaas heb ik het pakket nog steeds niet; ik heb contact opgenomen en ze zijn bezig met uitvinden waar het pakket is. Ik heb nog niks van ze gehoord 🙁 Ik heb de hoop al een beetje opgegeven…

    1. Zou niet zo snel opgeven hoor. Soms liggen pakketten langer bij douane of de post o.i.d. De klantenservice is er niet voor niets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven