Laatste Kerst checklist!

Ik ga je natuurlijk niet allemaal vertellen wat je voor Kerst nodig hebt, dat weet je zelf beter dan ik. Maar iedereen vergeet wel eens wat, toch? Ik maak daarom nog even een overzichtje van dingen die ik zelf altijd vergeet, dingen die mensen überhaupt snel vergeten en dingen die gewoon heel belangrijk zijn. Dan weet je het helemaal zeker!

 

Koop een panty

Ik vergeet ZO vaak en snel om een panty te kopen. Dan maak ik me helemaal druk over m’n outfit, of ik ben juist al blij dat ik ‘m bij elkaar verzameld heb. Kom ik erachter dat ik geen panty (zonder gaten) heb. Gelukkig nét op tijd zodat ik nog een half uurtje voor sluitingstijd in de supermarkt een panty kan gaan zoeken. Enig.

 

Colourpop Love Bug review

 

Een matte lipstick gekozen

Normaal gesproken plan ik m’n make-up helemaal niet vooruit, maar met Kerst heb ik waarschijnlijk geen tijd om één van alle 2849099 lipsticks te kiezen. Dat doe ik van te voren. En ik raad het je ook aan. Hoezo per sé matte? In de veldslag genaamd ‘Kerstdiner’ denk ik dat matte lipsticks als enigen kans maken om te overleven. Bij deze wens ik alle lipsticks veel sterkte met de Feestdagen. O ja, vergeet niet ook die lipstick mee te nemen, zodat je ‘m bij kan werken.

 

Sigaretten, sigaren, wijn, champagne en andere verslavingen/drank

Je zou denken dat je een rookverslaafde niet hoeft te herinneren aan het kopen van sigaretten. Nou, jawel. Ik vergeet het soms in ieder geval. Attentie rokers: check NU even je pakje en sla in. Hoewel er tegenwoordig met Kerst wat supermarkten open zijn is het daar vaak óók een veldslag. Plus het is gewoon vervelend om naar de winkel te moeten. In alle situaties.

Champagne is toch pas voor oud en nieuw? Ja, maar als je een slimme smeerkees bent koop je het alvast. Zelf drink ik helemaal geen alcohol, maar als ik op oudejaarsdag naar de HEMA ga is de Jip en Janneke champagne ook al uitverkocht. Wil je alle keuze hebben? Haal het eventjes voor Kerst.
Ja, ik drink serieus Jip en Janneke champagne. Is echt kei tof en ook nog lekker, probeer het ook eens.

 

img_15299

LIEVE FEESTDAGEN VOOR IEDEREEN

 

Nog een checklist waar ik geen hele lulverhalen bij klets:

  • Benzine
  • Brood (echt zo veel mensen vergeten dit¿)
  • Nep wimpers
  • Wimperlijm
  • Oliebollenmix (zie champagne verhaal)
  • Was van te voren genoeg ondergoed om de feestdagen door te komen
  • (Blaar)pleisters
  • Haarelastiekjes/schuifjes
  • Chocomel (nee, 1 pak is niet genoeg)

Het zijn vooral van die dingetjes waar je helemaal niet aan denkt dat je ze gebruikt. Maar je gebruikt ze wel. Of ze zijn heel handig. Als je bijvoorbeeld nou eindelijk 1x per jaar die killer heels aan hebt getrokken, en je zo dikke blaren hebt dat de vellen van je hiel hangen ben je wel blij met pleisters. Dat soort dingen.

En nou allemaal niet meer stressen, en lekker gaan genieten van Kerst!

 

Heb jij iets wat je altijd vergeet?