MAC swatches goedkope lipliner

Advent Swatches | MAC lipsticks + goedkope lipliners!

MAC lipsticks & goedkope bijpassende lipliners

 

Eigenlijk heb ik niet zo veel MAC lipsticks; 5 stuks. Goedkoop zijn ze niet, net als de lipliners van MAC. Er zijn heel mooie goedkope lipliners die perfect bij de lipsticks passen! Hopelijk help ik je een handje bij het vinden van een fijne bijpassende lipliner. Hier zijn ze.

 

MAC swatches goedkope lipliner

 

Hoe ik als make-up liefhebber maar 5 MAC lipsticks heb, blijft een vraag. Nee, eigenlijk niet, het is meer een kwestie van geld. 20 euro voor 1 lipstick is niet een geintje dat ik elke week uit ga halen. Daarnaast zijn er veel andere mooie merken waarvan ik lipsticks verzamel. Dit zijn de kleurtjes die ik niet kon laten liggen. En ééntje heb ik er gewonnen!

Nog bedankt, lieve Quinty! Zij heeft op haar blog trouwens wél mega veel lipsticks. Haar blog is zelfs vernoemd naar lipsticks.

 

MAC goedkope lipliner dupe

 

Dit zijn ze! De namen, van links naar rechts: 1. Twig | 2. Diva | 3. Mehr | 4. Whirl | 5. All I Want | 6. Colourpop Brink Lippie Pencil, $5 | 7. P.S. Lip Liner Pencil Rosewood Mauve, €1,50 | 8. P.S. Lip Liner Pencil Wine, €1,50.

 

Diva is een duidelijk onderscheidende kleur ten opzichte van deze lipsticks. ‘Wine’ uit de Primark lipliner collectie past daar heel erg mooi bij! Is maar €1,50. Net als P.S. (Primark) Lip Liner Pencil Rosewood Mauve, die echt als 2 druppels water op Twig lijkt. ‘Brink’ van Colourpop lijkt dan weer heel erg op Mehr.

 

mac lipliner dupe goedkoop

 

Nog een korte review van de lipliners: de Colourpop Lippie Pencil is een best wel romig potloodje. Maar net niet té romig. Dat je lipliner alsnog uitloopt omdat ‘ie te zacht is. Nee, hij zit heel comfortabel. De lipliners van P.S. (Primark collectie) zijn iets minder zacht, maar brengen nog steeds heel fijn aan. Niet uitdrogend of iets dergelijks. Heel fijn om een lipstick overheen te dragen. Voor beide lipliners geldt dat je er strakkere lipstick-randen mee kan maken (klinkt een beetje maf maar true story), de kleur van je lipstick versterken en dat de combinatie langer houdt dan de lipstick alleen.

Niet verkeerd dus, zo’n budget lipliner!

 

Hoeveel MAC lipsticks heb jij?

 

 

Posts created 884

28 gedachten over “Advent Swatches | MAC lipsticks + goedkope lipliners!

  1. De teller staat bij mij nog steeds op nul. Nog geen MAC in huis, wel heel veel andere merken. Lipliners heb ik ook, maar die vergeet ik altijd te gebruiken…

  2. Wat een fijn artikel! Die lipliners van Primark zien er goed uit! Toch maar even langs binnenkort! Ik heb nog ggeen MAC lipsticks. net wel een van Urban Decay aangeschaft en daar ben ik super tevreden over!

  3. Ik heb de Merh van Mac, echt een hele mooie neutrale lipstick. Die Diva vind ik super mooi, die had ik volgens mij nog niet gezien, dus misschien dat ik die nog wel wil halen! Verder heb ik een hele mooie donkerrode lipstick van Dior (echt een rib uit mijn lijf die..) en een mooie Yves Saint Lauren. Verslavend spelletje die lippenstiften. Al heeft Kruidvat ook prima matte lippenstiften onder de tien euro 😉 Voor de afwisseling

  4. Heb zelf nog geen een mac lipstick, maar wil er wel heeeel graag eentje. Ik vind vooral Whirl heel erg mooi. Wauw! Maar eigenlijk zijn ze allmaal prachtig. 🙂

  5. Twig en Mehr zijn prachtig!! Ik heb eigenlijk alleen lippestiften van de Hema haha, maar zit er wel over te denken om wat meer in mijn collectie te gaan investeren ?. Misschien een leuk kerstcadeautje aan mezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven