Make-up nieuwtjes & updates | NYX, Ardell, Dose of Colors & Too Faced!

Er zijn weer mooie make-up nieuwtjes, en dit keer zijn dit ook erg leuke nieuwtjes voor de budget/drogisterij make-up liefhebbers! Houd je vast en kijk gezellig mee.

 

makeupnenn

 

Zo komt NYX met duochrome highlighters, gaat Ardell met faux mink wimpers de wimperafdeling van drogisterijen op z’n kop zetten, laat Dose of Colors zien welk pareltje zij aan werken en krijgen we een lente-voorproefje met het nieuwe Too Faced palette.

 

Ardell Faux Mink wimpers

Ardell staat bekend om onder andere de mooie wimpers in de stijl Wispies. Gaat er al een belletje rinkelen? Het assortiment wimpers in drogisterijen vind ik op zich wel oké, maar naar mijn mening zijn er veel mooiere wimpers. Ardell doet dat schepje er bovenop! Faux mink wimpers zijn wimpers waarvan de haartjes er heel naturlijk uitzien -niet zo plastic- én er komt geen dierenleed aan te pas. In Amerika komen deze wimpers in januari in de winkels, hopelijk komt het ook zo snel mogelijk naar Nederland.

 

No Title

No Description

 

 

NYX Duochromatic highlighters

Momenteel ben ik onderzoek aan het doen wanneer deze prachtige highlighters in Nederland in de winkel komen te liggen, want ik wil ze heel graag inslaan! NYX is voor mij echt een ideale combinatie tussen mooie en functionele producten voor een goede prijs. Van deze highlighters ga ik toch wel een beetje kwijlen. Daarnaast ben ik heel erg fan van alles dat duochrome is of een holo-effect heeft, dus ik houd m’n hart vast.

 

No Title

No Description

 

Dose of Colors Gold Is The New Black highlighter

Weer zoiets waarvan m’n make-up antenne omhoog van gaat staan: de Gold Is The New Black highlighter. Is het geen plaatje? Je highlighter collectie is nooit te groot, dus als je nog ergens een budget over hebt zou ik er gewoon voor gaan. 27 december (10.oo PST) komt gaat ‘ie in de verkoop! De schade is nog niet bekend, ik gok iets tussen de €20 en €30.

 

No Title

No Description

 

 

Too Faced Peanut Butter and Honey palette

Too Faced heeft al eerder het Peanut Butter and Jelly palette uitgebracht, nu is het tijd voor Peanut Butter and Honey! Tenminste, niet nu, maar in het voorjaar van 2017. Als ik me niet vergis kosten deze kleinere palettes van Too Faced altijd rond de €36. Wat ik zo leuk vind aan deze palettes is dat er altijd een handige variatie aan neutrale én een paar opvallendere kleurtjes in zit. De verpakking is ook weer veel te schattig.

 

No Title

No Description

 

 

Houd jij meer van budget producten of ben je een beetje een luxepaardje?

 

 

 

 

 

Posts created 902

12 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates | NYX, Ardell, Dose of Colors & Too Faced!

  1. Ik ben een beetje van beide. Ik geef toe dat ik wel speciaal wat spaar voor de luxere dingen. Overigens denk ik wel dat ik de NYX highlighters gaan kopen als ze uitkomen. Zien er namelijk prachtig uit!

  2. Luxepaardje 😉 <3 Chanel
    Trouwens elke keer als ik Too Faced in de titel zie staan bij nieuwtjes hoop ik dat je gaat vertellen dat het merk naar Nederland komt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven