Achter het scherm | ALLEMAAL SPANNENDE DINGEN!

Het is weer tijd voor een persoonlijk artikel! En dit keer heb ik daadwerkelijk interessante dingen te vertellen. De laatste tijd was ik vooral eigenlijk druk met school en moe zijn, maar nu zijn er in 1 week opeens allemaal spannende dingen op m’n pad gekomen.

 

 

img_14780

Kan ik ook eindelijk eens deze foto gebruiken.

 

Mariska gaat werken?

Wie me al eventjes volgt weet dat m’n opleiding én bloggen combineren voor mij al een heel druk bestaan is. Omdat ik nog steeds een beetje aan het bijkomen ben van de periode dat ik thuis heb gezeten door m’n angststoornis wilde ik nog eventjes wachten met het zoeken van een baantje. Uiteindelijk hoefde ik helemaal niet te zoeken, want het is gewoon per e-mail naar me toe gevlogen.

Omdat ik 92039209 deadlines voor school heb en met de feestdagen op m’n gemakje me rond wil kunnen vreten begin ik pas half/eind januari. Ik zal jullie niet langer in spanning houden: ik ga werken als live streamer! Een lieve coole scout van het bedrijf waar ik voor ga streamen had me naar aanleiding van m’n blog gemaild, en zo is het balletje gaan rollen. Ik ga dan dus live streamen over onder andere beauty en make-up; eigenlijk gaat het qua onderwerpen veel op m’n blog lijken. Maar dan dus live. Wanneer het zo ver is vertel ik jullie de details en geef ik de links, zodat jullie ook mee kunnen kijken! Dat zou nog toffer zijn.

 

I Love Beauty

Jullie kennen het I Love Beauty event toch wel? Zo niet, educate yourself, het is namelijk een heel gaaf en leuk evenement! Naast dat ik deze blog heb studeer ik Media en Entertainment Management, waarbij evenementen één van de branches is waarin ik me kan gaan specialiseren. Ik dacht, hoe ideaal zou het zijn als ik studie én blog met dit toffe evenement kan combineren? Even m’n stoute schoenen aangetrokken en een mailtje later werd ik teruggebeld. Degene die ik aan de lijn kreeg was heel enthousiast, lief en behulpzaam! Er zijn zo veel opties dat er nog even precies gekeken moet worden hoe en wat ik ingezet kan worden. Maar ik ga sowieso naar het evenement! Het evenement is pas in maart, in januari krijg ik meer details te horen. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte. Ik vind het nu al geweldig!

 

i heart makeup unicorns heart review

 

Minute of fame

Totaal ongerelateerd dit. En ik denk ook niet dat veel van jullie voetbal hebben gekeken. Maar toch wel grappig. Afgelopen maandag (12-12) ben ik bij de live uitzending van Voetbal Inside gaan kijken. Daar ben ik in het publiek op een plek gezet die nog wel redelijk vaak in beeld kwam. Ik zat een beetje achter van der Gijp, voor wie weet wie dat is. Je kan m’n minute of fame terugkijken op uitzending gemist, Voetbal Inside aflevering van maandag 12 december.

(Wat ik bij een voetbalprogramma ben gaan doen? Stiekem vind ik Johan Derksen heel grappig, en het was in het kader van m’n opleiding ook best wel interessant om te zien hoe het er dáár achter de schermen aan toe gaat.)

 

Nog even een mededeling …

Ik heb het al té vaak gezegd, maar school vreet al m’n tijd op, alsof cookie monster in de LU fabriek terecht is gekomen. Daarnaast ben ik de laatste tijd zo moe dat het een uitzondering is wanneer ik niét midden op de dag kwijlend op de bank in slaap val … m’n blog gaat dus even op een lager pitje. Ik heb er daarom voor gekozen om tot het nieuwe jaar van de meeste artikelen Advent Swatches te maken: ik laat elke keer weer andere swatches zien. Dit kost me veel minder tijd en zo kan ik tóch nog elke dag een artikel plaatsen. Als je een verzoek hebt voor bepaalde swatches, laat het me weten!

 

 

Welk nieuwtje zou jij het meest spannend vinden? Heb jij nog een verzoek voor bepaalde swatches?

 

 

P.S. Lieve bloggers, sorry dat ik zo weinig bij jullie reageer de laatste tijd! Wil ik zo snel mogelijk weer meer gaan doen! <3

 

Posts created 907

26 gedachten over “Achter het scherm | ALLEMAAL SPANNENDE DINGEN!

  1. Wat ontzettend gaaf dat je gaat werken bij de live stream! Volgens mij is het dezelfde groep die ze mij ook heeft gemaild, maar ik ben al voorzien qua baantje. Ben heel erg benieuwd hoe het bij jouw gaat bevallen. Ik ga zeker even kijken 🙂

  2. Wat een gave baan en die is je op het lijf geschreven! Gefeliciteerd! En ook dat event is zo gaaf! Hartstikke leuk dat er zoveel spannende dingen op de planning staan 🙂

  3. Wat een leuke en spannende nieuwtjes allemaal, je bent goed bezig! Ik vind het knap hoe je het volhoudt allemaal, ik lig in de winter bijna alleen maar te slapen (dit is ook niet de beste maand om een scriptie in te leveren, kan ik je wel vertellen)… Maar leuk idee ook van de swatches, ik ben erg benieuwd!

  4. Wat een tof nieuws van je nieuwe job! En ook echt leuk dat je studie je stimuleert om de stoute schoenen aan te trekken. Stoute schoenen brengen een mens vaak ver 😉

  5. Gefeliciteerd met je baantje, heel veel succes en plezier ermee! En geniet ook vooral nog even van je minute of fame:), ik ben trouwens voor je adventswatches wel heel benieuwd naar swatches van highlighters!

  6. Wat grappig, dat van dat live streamen was ik ook voor benadert. Ik vond het een beetje vaag dus ik heb ervoor bedankt. Ik ben erg benieuwd hoe dit voor jou uit gaat pakken :-). Leuk dat je waarschijnlijk iets gaat doen voor het I LOVE BEAUTY event, ik ben benieuwd!

  7. Aaah wat een toffe dingen allemaal Mariska! Heel leuk dat je straks een baantje hebt als live streamer en ik ben benieuwd wat je gaat doen op het I Love Beauty Event. Ik ben er vorig jaar geweest en ik vond het erg leuk!

  8. Supergoed nieuws, wauw! You deserve it 🙂 Fijn dat je ons in deze drukte toch nog van je dagelijkse swatches wil laten smullen. Fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven