kerst make-up 2016

De mooiste kerst make-up!

Kerst make-up 2016 | Holiday releases

 

We zijn weer goed op weg naar Kerst! Daar doen make-up merken ook graag aan mee. Ik kon het toch niet laten om de meest kwijlopwekkende en gierigmakende Kerst make-up te verzamelen in een artikel. Hier zijn ze.

 

kerst make-up 2016

 

Jeffree Star Cosmetics holiday collection 2016

Normaal gesproken zitten de producten van Jeffree Star Cosmetics in een felroze verpakking. Voor Kerst zijn ze dit jaar rood. Jeffree Star Cosmetics wordt tegenwoordig ook bij Beautybay verkocht, scheelt weer verzend- en douanekosten. En het is er ook nog eens sneller. De holiday collection is er ook al gearriveerd.

 

No Title

No Description

 

 

Too Faced kerstcollectie 2016

Too Faced is in Nederland alleen maar via Sephora te verkrijgen, maar desalniettemin zijn alle kerstproducten de moeite waard. De producten zijn prachtig, schattig en vooral heel kerstig.

De Too Faced Kerstproducten zijn wel écht een collectie te noemen, zo veel is er. Zo heb je Let It Glow, een highlight en blush set, Merry Kissmas, bestaand uit lipproducten, en tot slot het Grande Hotel Cafe, een set met 3 oogschaduw paletten die zelfs kerstige geurtjes hebben en in een prachtige verpakking zitten. Daarnaast zijn er nog losse producten in de kerstcollectie, zoals mini’s die je in je kerstboom kan hangen.

 

No Title

No Description

 

 

Kylie Cosmetics holiday 2016

Natuurlijk doet Kylie Cosmetics ook mee met kerst! Alsof ze nog niet genoeg geld verdient. Nee, da’s een beetje een grapje. Ze verdient waarschijnlijk veel geld, maar de producten zijn ook wel erg mooi en hebben, eerlijk is eerlijk, een hoog hebben-hebben-gehalte. Voor de meeste mensen.

Voor de oplettende kijker: ik ga het hierna ook nog over Colourpop hebben. Een grappig detail? Colourpop heeft normaal gesproken zilveren afwerking op de liquid lipsticks, en Kylie Cosmetics werkt de liquid lips met zwart af. In de kerstcollecties dit jaar is dat precies omgekeerd.

 

No Title

No Description

 

 

Colourpop | holiday 2016 collection

Hoewel Colourpop een prachtige kerstcollectie heeft, krijg ik er niet echt een kerstgevoel bij. Wel zo’n gevoel van, help m’n creditcard en red m’n portemonnee, ik wil dit kopen totdat de deurwaarders me tegenhouden, maar niet echt hét kerstgevoel. Snap je? Ben ik de enige?

 

No Title

No Description

 

LimeCrime

 

Ik twijfel nog of ik dit nou kerstig vind of niet, maar het is wél een prachtig idee. LimeCrime heeft sowieso altijd wel unieke ideeën qua vormgeving, dat zie je in het hele merk terug. Deze mini liquid lip sets zouden in ieder geval ontzettend mooi onder de kerstboom staan. Tenzij je het inpakt, dan zie je cadeaupapier. En als je het niet inpakt kan je het waarschijnlijk niet laten liggen.

 

No Title

No Description

 

 

Welke make-up kerstcollectie van 2016 vind jij het mooist? Ben ik nog een product vergeten?

 

 

Posts created 878

18 gedachten over “De mooiste kerst make-up!

 1. Ik vind akkes van Too Faced er erg leuk uitzien, en die namen vind ik ook zo leuk zoals Merry Kissmas enzo. De producten van Lime Crime zien er erg gaaf uit, niet echt kerstig, maar wel heb-heb-ig 🙂

 2. Aaah, stop itttt. Ik word hier hebberig van, haha. Vooral van Too Faced, ik hou van dit merk! De setjes van Lime Crime zijn superschattig, maar inderdaad… Zijn ze heel kerstig? Mwua. Toch zou ik superblij zijn om dit onder de boom te vinden, moet ik zeggen, haha.

 3. Ik vind de lime crime setjes echt ontzettend leuk! Je zou het rozendoosje ook kunnen gebruiken om andere dingen in te bewaren. Ik mis zelf nog de holiday collection van UD. Met het mooie nieuwe naked palette!

 4. Ooh, zo slecht van mij dat ik toch nog hier op klik, te veel moois! Jeffree Star staat nog altijd hoog bovenaan mijn lijstje, maar ik ga eerst Kerst maar eens afwachten wat ik allemaal krijg!

 5. heey,
  bestellen jullie liever bij sephora in Frankrijk of in Spanje? en wat is daarvoor de reden??
  ik zou graag iets van too faced willen bestellen, ziet er altijd zo mooi uit

  1. Tussen Spanje en Frankrijk zit weinig verschil. El Corte Ingles (Sephora Spanje) is een paar euro goedkoper met verzending 🙂 Too Faced is een mooi merk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven