Make-up trends waar ik een beetje van moet huilen

Vind je sommige dingen ook niet overdreven? Of gewoon een beetje verdrietig. Ieder z’n eigen smaak natuurlijk, maar ik ben niet heel blij geworden van deze make-up trends van de afgelopen tijd.

 

‘Mushroom’ lipstick

Omdat het zo vreselijk veel op een paddenstoel lijkt, maar niet heus. Ik vind mezelf geen preuts mens, er mag best wel eens met vleeswaren gegooid worden. Maar iets aan deze lipsticks staat me zo tegen. Het is slimme marketing; iedereen heeft het erover, inclusief ik. Maar het voegt gewoon niks toe. Ontwerp anders eens lipsticks in de vorm van katten, schildpadjes of andere schattige diertjes. Dat zou ik nou wÊl meteen kopen.

 

No Title

No Description

 

Dickliner

Deze trend probeert niet eens te verbergen wat het is. What you see is what you get. Misschien heb je het wel ooit meegemaakt, dat moment dat je in de bus (schoolreisje ofzo) in slaap gevallen bent … wakker wordt, niet snapt waarom iedereen zo stom aan het gniffelen is … en dan kijk je in een spiegel. Heeft iemand met benzinestift een lul op je gezicht getekend. Waarom zou je dat jezelf aandoen?

 

No Title

No Description

 

100 layers of makeup

Eerst lijkt het fascinerend, kijken naar hoe iemand 100 lagen van een bepaald make-up product aanbrengt. Maar het is gewoon naar. Ik krijg er koude rillingen van. Vooral wanneer ze op het eind zo’n dikke heuvel, bestaand uit 100 lagen prut van hun gezicht af pulken. Whyyyyyyyyyyyyyyy

Het ziet er toch gewoon eng uit? En het is ook nog eens mega zonde van je make-up. Al die items die je van je zuurverdiende centen hebt gekocht, hoppa, zo de prullenbak in. Ik houd teveel van m’n make-up om dat te kunnen doen.

 

No Title

No Description

 

Kylie Cosmetics

 

Kylie haar make-up blijft voor altijd populair. Ik heb altijd tegen mezelf gezegd dat ik het niet zou gaan kopen, omdat ik het te duur vind voor wat het is en persoonlijk geen fan ben van Kylie. Ze mag er best wezen, hoor. Ze is zelfs een goede zakenvrouw. Alleen volg ik haar niet op social media en trekt ze m’n aandacht gewoon niet echt.

Maar die make-up. Ergens wil ik het toch gewoon hebben. Al helemaal die holiday collection. Stond bijna op het punt om zo’n hele bundle te kopen. Maar eigenlijk kan ik dat niet maken. Een van m’n best gelezen artikelen gaat over waarom ik geen Kylie Cosmetics zou kopen … kom ik opeens met een hele bundle aangekakt. Da’s ook niks. Toch wil ik het.

Dus daar word ik ook een beetje verdrietig van. Het is zo pretty maar duur, en ik mag het niet kopen. :'(

 

Welke make-up trend word jij een beetje verdrietig van?

Posts created 884

37 gedachten over “Make-up trends waar ik een beetje van moet huilen

 1. Ik heb niks van Kylie Cosmetics maar vind het wel mooi allemaal. Alle andere ‘trends’ die jij omschrijft moet ik niet een beetje om huilen, maar gewoon keihard om janken ;-). Verschrikkelijk.

 2. Wauw, die lipstick…echt te flauw! Ook van de dikke lagen make-up en van de Dickliner word ik niet bepaald vrolijk. Geen idee wie er zo bij zou willen lopen!

 3. Haha, ik kan mij heel goed in jouw mening vinden. Vre-se-lijk! :’) Maar eigenlijk moet ik ook wel lachen, want dit kan je toch eigenlijk niet serieus nemen? :p

 4. Lipstick in vorm van een kat waren te koop van Paul & Joe he! Waren LE maar ze hebben ze als het goed is ook met een kattenhoofd silhouette. Gewoon te koop bij Beautybay 🙂

 5. Beehhh dat vind ik zo vies al die trends hahaha echt smakeloos! Als jij van gedachte verandert en nu wel vind dat de Kylie producten van goede kwaliteit zijn, vind ik dat je die best mag kopen! Je mening aanpassen, omdat je nu meer of andere informatie hebt, vind ik alleen maar van sterkte getuigen.

 6. Hahaha, ik snap bovenstaande trends inderdaad ook niet. Al kan ik er wel om lachen. Die 100 layers of make-up vind ik ook altijd zooo zonde, maar toch merk ik dat ik het grappig vind om naar te kijken. De 100 layers of highlighter challenge zou ik dan nog wel leuk vinden. Ben zo benieuwd hoe dat eruit ziet! En over Kylie… Lekker kopen wat jij wilt! Zij trekt mij ook niet en zelfs niet op het gebied van make-up. Vind het mooi, maar ik merk aan mezelf dat ik er nog niet zo wild van ben geworden dat ik m’n online winkelmandje al tig keer heb volgegooid (en niet heb afgerekend)… Dat heb ik normaal wel vaak met producten die ik suuupergraag wil.

 7. Hahahah omg, die lipsticks! Zijn echt te erg. Zie je mij opeens op m’n werk ‘even m’n piemel lipstick opdoen’ hahahaha. Ik vind Kylie ook niet leuk, de make-up is inderdaad wel mooi, maar ze verdient het gewoon niet dat ik het koop, hahah :p

 8. Jeetje die dickliner. Dat heb ik nog nooit gezien. Die lipsticks vind ik ook een beetje over de top. Ik kan me ook echt vinden in wat je schrijft over Kyliecosmetics. Ik heb gewoon niks met haar dus voor mij mag die hype nu ook wel eens stoppen.

 9. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je een piemellippenstift wil kopen ? en een piemel in mijn oog….ik moet er niet aan denken….
  Hilarische gekkigheden. Ik hou ontzettend van make up maar deze trends had ik nog niet meegekregen ?

 10. Haha die zogenaamde mushroom lipsticks die eigenlijk meer in de categorie van de dickliner passen lijken mij echt niks, net als die dickliner trouwens. Kyliecosmetics heb ik tot nu toe ook weten te weerstaan; ik heb het idee dat het nogal overhyped is. En 100 lagen make-up vind ik trouwens ook vooral vies en zonde haha.

 11. Ik vind Kylie ook veeeeeel te duur! Vooral omdat je genoeg andere producten hebt die even goed zijn. Het gaat puur om haar merk, en ik ben nou niet echt bepaald fan van haar.

 12. Kylie heeft inderdaad wel mooie makeup items, maar ik vind het ook weer niet veel meer spectaculair dan bijvoorbeeld hoe Too Faced eruit ziet bijvoorbeeld of Urban Decay.

 13. Haha, dit artikel! Ik heb die dickliner al vaker voorbij zien komen en ik kan het gewoon niet geloven. Wie draagt nou in vredesnaam zoiets? Dan gaat er, naar mijn idee, toch eventjes iets niet helemaal lekker..

 14. Inderdaad afgrijselijke trends ? ik vind Kylie Cosmetics wel wat hebben, maar ik kan haar niet uitstaan dus dat weerhoudt me om het te kopen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven