colourpop brushes kwasten palette

Make-up nieuwtjes & updates | Colourpop kwasten & palette?!

Yes, er is weer make-up nieuws! Houd je hart en portemonnee vast, hier komt het: na lange tijd alleen maar losse oogschaduws te hebben verkocht komt Colourpop opeens met een oogschaduw palette én kwasten! Daarnaast zijn er ook van andere merken nog mooie spulletjes op de markt gekomen.

 

colourpop brushes kwasten palette

 

Colourpop kwasten

Die zag ik niet aankomen, kwasten van Colourpop. Toch zijn ze er! Een paar dagen terug stond er opeens ‘per ongeluk’ een kwast op de site, terwijl niemand nog iets over kwasten gehoord had. Ik geloof niet meer dat dat een ongelukje was, maar gewoon slimme marketing – de volgende dag was namelijk de onverwachte release van de oogschaduw kwasten.

Ik vind ze een beetje basic eruit zien, maar ook wel weer mega schattig. Het past op zich wel bij Colourpop. Wat de reguliere prijs voor de kwasten is weet ik even niet, je kreeg ze namelijk gratis bij het bestellen van 2 of meer losse oogschaduws.

 

No Title

No Description

 

Colourpop oogschaduw palette

Je hebt nog eventjes om te sparen, dit palette komt 26 december pas uit. Maar het is ongelooflijk: Colourpop komt écht met een palette! Omdat de Super Shock Shadows van Colourpop altijd met de dop zo dicht mogelijk moeten worden bewaard, dacht ik dat de formule gewoon niet geschikt was voor palettes. Colourpop heeft dus het tegendeel bewezen. We gaan het meemaken. Hij gaat trouwens $18 kosten.

De andere items op de foto zijn dan ook nieuw, maar die vond ik persoonlijk iets minder spectaculair vernieuwend dan het palette.

 

No Title

No Description

 

 

Morphe Holiday 2016 palettes

 

Waar de meeste make-up merken hun kerstcollectie al uitgebracht hebben, heeft Morphe het nog iets langer spannend gehouden. Het nieuws is eindelijk gekomen: Morphe brengt 2 limited edition oogschaduw palettes uit! De exacte datum en prijs zijn nog niet bekend, maar Morphe kennende zal het niet meer dan $20 zijn. Toch nog wel enigszins budgetvriendelijk.

 

No Title

No Description

 

 

Sugarpill Pumpkin Spice

Ik update eigenlijk niet zo vaak over Sugarpill. Hoewel het een groot merk is, is het in Nederland volgens mij ook weer niet zó bekend. Dit juweeltje wilde ik jullie in ieder geval niet ontnemen: Pumpin Spice. Een liquid lipstick met een metallic finish die ook nog eens echt naar Pumpkin Spice ruikt. 14 december wordt deze liquid lipstick uitgebracht en hoewel ik niet een officiële bekendmaking van de prijs heb gezien, denk ik dat het zo’n $19 wordt.

 

No Title

No Description

 

 

 

Had jij verwacht dat Colourpop ooit met een palette zou komen?

 

 

 

Posts created 839

21 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates | Colourpop kwasten & palette?!

  1. Het oogschaduw palette va CP zag ik niet aankomen. Maar eerlijk gezegd vind ik deze er niet zo geweldig uitzien. De kwasten zijn echt geweldig!! Wat goed dat zij daarmee uitkomen, alleen nog gratis te krijgen….. erg leuk, aar ik heb net een bestelling gedaan en ga niet weer een bestelling plaatsten. Ik hoop dat deze in de toekomst nog ‘gewoon’ verkrijgbaar zijn.

  2. Ik vind het wel slim dat Colourpop eindelijk met een palette komt. Ik heb al wat losse oogschaduws in m’n bezit, maar een palette is veel handiger 😀 De kwasten zag ik ook in m’n mailbox voorbijkomen, ben heel benieuwd naar de kwaliteit! Colourpop kennende is dat helemaal in orde 🙂

  3. Oeeeh Pumpkin spice ziet er zoooo mooi uit! Ik heb zelf al Pumpkin van Kylie alleen die is helemaal mat. De colorpop kwasten vind ik ook heel leuk, ik houd wel van simpel 🙂

  4. Colourpop en palettes? Hmmm moet soort van eraan wennen, ik wacht wel eerst af wat de eerste reviews zullen worden van deze item. De kwasten vind ik mehhh, ik ga geen 8 eyeshadow potjes halen om alle 4 de kwasten gratis te kunnen krijgen. Ik haal het pas als ik het echt nodig heb (in dit geval dan ;p).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven