I Heart makeup unicorns heart review

I Heart Makeup Unicorns Heart | Regenboog highlighter review

I Heart Makeup Unicorn’s Heart | Regenboog highlighter review

 

Bij de Trekpleister was ik ‘m misgelopen, gelukkig heb ik ‘m kunnen bestellen: de I Heart Makeup Unicorns Heart highlighter. In dit artikel verander ik mezelf in een highlight-unicorn en laat dit nieuwe schatje zien.

 

I Heart makeup unicorns heart review

 

I Heart Makeup is een best wel slim make-up merk. Het begon met de eerste Chocolate palettes, die een goede dupe waren voor de Chocolate Bar palettes van Too Faced. Inmiddels zijn er zó veel varianten, dat zijn lang allemaal geen dupes meer. Vooral als je aan de prijs denkt, maar ook als je die even achterwege laat, vind ik dat ze echt van goede kwaliteit zijn. Daarom was ik nog benieuwder naar deze schattige en charmerende highlighter. Hij kost €7. Trekpleister en Kruidvat hadden ze in de verkoop, maar je kan ze nu ook bij Boozyshop bestellen.

 

i heart makeup unicorns heart review

 

Zo ziet ‘ie eruit! Alles aan de verpakking schreeuwt unicorn. De regenboogkleuren, die ook nog eens heel mooi in de buitenkant van het doosje zitten verwerkt. Ik vind dit echt een uniek product. Zo schattig en mooi! De prijs valt ook zeker niet over te klagen. En trouwens ook wel leuk dat de regenboog-highlighter-trend met deze I Heart Makeup Unicorns Heart highlighter nu heel bereikbaar is voor iedereen.

 

img_2370

 

Het is wel een beetje poederig spulletje, maar het had een stuk erger gekund. Op de swatches zie je wel duidelijk de verschillende kleuren, maar niet té opvallend. Eenmaal aangebracht vind ik dat het verschil in de kleuren nog minder opvalt. Voor een regenboog-highlighter is ‘ie best wel draagbaar! Sowieso zijn geel en roze al wel draagbaar, als je echt geen gekke kleuren aandurft. Of je kan gewoon alle kleuren mengen op een kwast, dan krijg je ook een neutrale kleur.

 

i heart makeup unicorns heart review

 

Zo staat ‘ie aangebracht! Een opvallende glans. Hier zitten wel fijne glitters in, trouwens, maar dat kan je op de swatches volgens mij ook wel zien. Ik had expres de verschillende kleuren op verschillende plekken van m’n gezicht gebruikt, maar je ziet eigenlijk weinig verschil. Heel bang voor een opvallend blauwe of groene veeg hoef je dus niet te zijn.

Conclusie: ook al lijkt zo’n regenboog highlighter heel opvallend, valt de opvallendheid van de kleuren eigenlijk wel mee. Het is gewoon een fijne budget highlighter in een heel erg leuke verpakking!

Had jij de Unicorns Heart highlighter al gezien? Of misschien wel gekocht?

 

Posts created 878

28 gedachten over “I Heart Makeup Unicorns Heart | Regenboog highlighter review

  1. Ik heb van een paar andere merken een vergelijkbare regenboog highlighter gezien zoals die van Wet & Wild en die van een Koreaanse Makeup brand. Ik vind ze zoooo schattig eruit zien! Moet er eigenlijk wel tenminste één in mijn collectie hebben ;p Voor deze prijs is het zeker wel aantrekkelijk.

  2. Oeh, staat je goed! En wat een amazing verpakking, alleen daarom zou je hem al gaan kopen. De glans vind ik persoonlijk best mooi, maar ik wil hem in het echt denk ik even zien hoe hij bij mijn huid staat. Leuk is hij zeker!

  3. Ik heb hem wel gezien maar was bang dat hij veel te opvallend was, ik hou meer van een natuurlijke glow. De pigment is wel heel erg goed zeg! Ik vind I heart makeup echt een geweldig merk 🙂

  4. Om heel eerlijk te zijn vind ik hem heel gaaf op je foto’s, maar denk ik hem in real life een beetje te heftig zou vinden om zelf te dragen 🙂 Wel een geweldige verpakking.

  5. Wat leuk, dat regenbooghartje! Ik vind hem persoonlijk erg heftig en iets te koel, maar jij staat er zoals gewoonlijk weer ontzettend goed mee. Bestaat er überhaupt iets you can’t pull off? 😀

  6. Ik wil hem eigenlijk alleen al hebben vanwege de enorm lieve verpakking! Love it! Superleuk dat ook beter verkrijgbare merken komen met zo’n unicorn highlighter 🙂

  7. Wauw! Hij shined behoorlijk zo te zien 🙂 Vind de verpakking echt heel gaaf. Verder trokken de kleuren mij niet echt. De choco paletten wil ik wel graag allemaal haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven