mac mariah carey lipstick review all i want

MAC x Mariah Carey | All I Want lipstick review

MAC x Mariah Carey | All I Want lipstick review

Deze limited edition samenwerking van MAC springt eruit. Het zilver, de glitters, het ontwerp: het zijn stuk voor stuk pareltjes. Normaal ben ik dan ook niet zo’n verzamelaar van alle MAC limited editions, maar van de Mariah Carey samenwerking wilde ik minstens één product hebben. Dat is de lipstick ‘All I want’ geworden.

 

mac mariah carey lipstick review all i want

 

Waarom ik sowieso een lipstick van de MAC x Mariah Carey collectie wilde hebben spreekt voor zich, toch? De huls is adembenemend mooi. De vlinder die in de lipstick zelf staat, vind ik ook al zo’n prachtig en elegant detail. Al die glitters, met goud afgewerkt. Moet er een beetje van kwijlen, heeft er iemand een doekje?

De kleur ‘All I Want’ heeft een frost finish. Ik heb nog nooit een lipstick met een frost finish gehad, en wist ook niet zo goed wat dat was. Ik hoopte dat het iets met metallic of glitters of iets in die richting zou zijn. En daar heb ik gelukkig gelijk in gekregen: het is eigenlijk een beetje van allebei. Het lijkt op metallic van een afstandje, maar er zitten wel glitters in. All I Want van MAC x Mariah Carey is een soort champagne-kleur.

 

mac mariah collection lipstick review all i want

 

Deze lipstick heb ik direct van de MAC site besteld, en het was ook meteen de eerste keer dat ik zo hard op een limited edition van MAC heb zitten azen. Ik dacht dat de limited editions even duur zouden zijn als de gewone MAC lipsticks. Nope. De MAC x Mariah Carey lipstick heeft me €23 gekost, wat wel iets duurder dan de gewone lipsticks is. Maar ik moest en zou deze kopen en daarbij zouden die paar euro’s me zeker niet in de weg gaan staan. Zodoende.

 

mac mariah carey swatch lipstick all i want

 

Toen ik deze swatch maakte dacht ik: zou dit niet een geweldige highlighter zijn? Hij heeft glans, hij heeft wat glitter, een mooie champagne kleur … Maar het is een lipstick. Dit is dus wat die frost finish betekent; eigenlijk een soort highlighter finish. Misschien ga ik deze nog wel eens proberen om als highlighter te gebruiken, niets is te gek voor me.

 

mariah carey all I want lip swatch

 

Echt een soort highlighter kleur, dus. Misschien niet iets wat je snel zo zou dragen, maar ik heb deze eigenlijk besteld om over andere lipsticks heen te dragen. Hoewel ik ‘m op zichzelf ook wel iets speciaals vind hebben.

Hij droogt niet helemaal op zoals matte lipsticks, had ik ook niet verwacht. Toch vind ik de houdbaarheid best wel goed! Vergelijkbaar met andere lipsticks van MAC. Na een maaltijd moet je ‘m wel bijwerken, maar zolang je je lippen niet gaat baden in een kom olijfolie in de tussentijd blijft ‘ie prima zitten.

 

mac mariah carey lipstick review collection

 

Zo staat het bij de rest van de look. Staat goed bij de highlighter, vind ik! De MAC x Mariah Carey All I Want lipstick ga ik zeker vaker gebruiken. Een keertje testen als highlighter, en kijken hoe ‘ie staat over andere lipsticks heen. Ik ben er nu al blij mee.

 

Heb jij iets van de MAC x Mariah Carey collectie gekocht of op je verlanglijstje?

 

Posts created 907

47 gedachten over “MAC x Mariah Carey | All I Want lipstick review

 1. Staat zeker goed bij de highlighter! Ik dacht eigenlijk dat je de lipstick al als highlighter had aangebracht, haha! Fijn review. Ben benieuwd naar het resultaat over een andere lipkleur.

 2. Ik zou de lipstick zelf overslaan, maar het staat je geweldig. Heel mooi!
  I love MAC (voornamelijk de lipsticks, maar ik ben zelf een beetje klaar met die limited editions. Als het op = het op. Tenzij je 100 exemplaren koopt (auw portemonnee).
  Zo heb ik een paar jaar geleden niet de Vivaglam Glam lipstick uit de LE Cyndi Lauder collectie gekocht, wel een blush. Tot op de dag van vandaag heb ik ‘spijt’. De kleur is helaas niet meer verkrijgbaar.

 3. Ik was weer eens te laat! Ik wou ook één lipstick hebben maar helaas niet gelukt, puur omdat deze verpakking er inderdaad super leuk uit ziet! Daarnaast wou ik ook graag de highlighter, maar op het momoment dat ik de MAC website bekeek was alles al weg ;p

 4. Wat een geweldige huls zeg, wauw! Ik moet eerlijk zeggen dat de kleur van de lipstick zelf niet mijn ding is maar ik ben wel heel benieuwd hoe ‘ie is als highlighter. Ik denk inderdaad dat dat wel eens heel mooi kan zijn.

 5. Prachtige verpakking! Ik zou hem zelf niet kopen omdat ik zeker weet dat ‘ie bij mijm lichte huid afschuwelijk zou staan, maar jij kan hem zeker hebben. Ennuh, ik wacht op de foto’s waarop je hem als highlighter gebruikt! 😉

 6. Oh, wat staat hij je mooi! Ik was bang dat hij bij mij flets/bleek uit zou pakken en heb hem daarom niet gekocht. Maar oh boy, I was wrong! Hij staat je fantastisch en ik baal nu best wel een beetje, haha. Hij heeft een mooie finish, helemaal niet te metallic ofzo. Gewoon precies goed :).

 7. Onverwachts vind ik hem toch wel heel tof nu ik hem zo zie! Hij zal mij totaal niet staan denk ik, maar vind hem bij jou heel mooi. Super dat je hem hebt kunnen scoren! 🙂

 8. Ik wil ook graag een lipstick scoren van zodra de collectie bij ons in de winkels ligt. Ze zien er té mooi uit!
  Deze staat jou wel goed vind ik! Ik hou niet zo van een frist finish bij mezelf

 9. Deze kleur staat je heel erg goed en ik denk dat er maar weinig mensen zijn die dit kleurtje kunnen hebben. Sowieso is de huls al prachtig en zou ik nooit in een la stoppen.

 10. Oh wauw, wat een prachtige kleur! Ik vind je ‘m heel mooi staan. Zelf zou ik denk ik op een geest lijken met zo’n kleur haha (hij is best wel licht).

 11. Mooi kleurtje! Ik heb een lipstick, de lipliner, de highlighter, een oogschaduwpalette, de lipgloss en de loose powder. Ben toevallig nog bezig met een review erover! Ik vind deze verpakkingen zo ontzettend mooi, en ben ook een echte MAC verzamelaar. Als er weer iets uit is bestel ik het dus meestal direct of ga ik direct naar de winkel toe! Deze limited edition collectie wou ik dus echt niet missen, ik vind de kleur lipstick die jij hebt uitgekozen trouwens wel heel erg mooi. Had de kleur iets anders verwacht eigenlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven