Annytude review nederland

Annytude Wary lashes | Review & make-up look (Anastasia Modern Renaissance palette)

Annytude Wary lashes | Review & Anastasia Modern Renaissance make-up look

 

Annytude lashes wimpers make-up

 

Dit is alweer m’n derde paar wimpers van Annytude! De wimpers van Annytude in de stijl Sultry heb ik al eens eerder gereviewd. Sultry is een heel heftig stel wimpers: ik was benieuwd of de stijl Wary iets minder heftig maar net zo mooi zou zijn.

Natuurlijk ga ik bij een review van wimpers een make-up look maken! Wat had je anders verwacht? Ik hoor veel vraag naar make-up looks naar het Modern Renaissance palette van Anastasia. Die heb ik ook eerder gereviewd, maar daarna niet meer op m’n blog laten zien. Zonde! Hier komt ‘ie dus weer, in combinatie met deze nieuwe Annytude wimpers.

 

Annytude review nederland

 

Omdat deze look niet zo heftig is passen de Annytude Wary lashes goed bij m’n make-up hoofd van vandaag. Het was ook wel de bedoeling dat het goed samen zou gaan. Het Anastasia Modern Renaissance palette blijft een juweeltje! Prachtige kleuren voor een neutrale look met een warme tint.

Als je voor kwaliteit en gemak wil gaan,  zijn dit heel erg fijne wimpers. Ze gaan lang mee en de strip heeft een heel fijne vorm waardoor je ze eigenlijk zo op je oogleden kan leggen, dan zitten ze gewoon meestal al bijna goed. Verder geen eeuwig gekloot met pincetjes enzo.

Hoewel deze wimpers minder heftig zijn dan m’n vorige paar Annytude wimpers, zijn ze niet hÊÊl subtiel. Het zijn gewoon lange en volle wimpers. Als je voor het eerst nep wimpers koopt wil je misschien helemaal niet dat ze opvallen of goed te zien zijn. Deze wimpertjes zijn wel aanwezig, hoe mooi ze ook zijn.

 

annytude

 

Op een full-face foto zie je het beter. Je ziet de wimpers echt goed, ook van een afstandje. Ik vind dat zelf heel erg mooi! Maar misschien niet zo handig voor dagelijks, voor de meeste mensen. Zelf doe ik wimpers als deze gewoon op naar de supermarkt, kan mij ‘t schelen.

Wat de kwaliteit betreft zijn deze wimpers wel echt koning. De haartjes zelf zijn gewoon prachtig afgewerkt. Je kan nergens aan zien dat het geen echte haren zijn. Ik krijg zijn om allemaal ingewikkelde, dure, prijzende woorden te gebruiken om deze wimpers te omschrijven. Subliem, zeker niet bourgeois. Zo.

Ik ben weer helemaal gelukkig. Prachtige nieuwe wimpers en een ‘oud’ mooi palette weer eens kunnen gebruiken.

 

Hoe vaak draag jij nep wimpers? Wat is jouw favoriete oogschaduw palette?

Posts created 891

12 gedachten over “Annytude Wary lashes | Review & make-up look (Anastasia Modern Renaissance palette)

  1. Ik heb nog nooit nepwimpers gedragen! Ik durf het niet haha. Lijm bij mijn ogen enzo. Ik vind het vaak wel heel mooi. Je ooglook is zoals altijd weer prachtig!

  2. Deze look is zo prachtig <3 Liefde voor de wimpers! Ik draag vrijwel alleen wimpers als ik een vrij heftige look maak waardoor mijn eigen wimpers wegvallen. Normaal draag ik ze toch niet heel snel, want ik moet ook zeggen dat ik niet hele mooie varianten meer heb. Binnenkort weer eens wat aanschaffen! 🙂

  3. Super mooi, zeker van een afstand inderdaad. Ik hoor wel regelmatig dat het bandje van de wimpers vrij dik is bij Annytude, daar ben ik persoonlijk geen fan van.

  4. Wauw, heel erg mooi! Ik draag zelf nooit nepwimpers maar vind het altijd wel mooi staan als het natuurlijk oogt 🙂 Deze zijn best heftig maar vind ze wel leuk voor een feestje ofzo 🙂

  5. Ik ga eens kijken voor deze wimpers, ik heb zo vaak een wimpersetje gekocht, proberen op te doen en vervolgens weer weggegooid. Dan lukte het gewoon niet en waren ze helemaal kapot. Deze klinken heel goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven