Achter het scherm | All I want for Christmas …

Ik heb al meer dan genoeg kerstcadeaus voor mezelf besteld, dus dit gaat niet over cadeautjes. Er zijn gewoon een paar dingen  die ik héél graag voor kerst zou willen. Mijn kerstwensen. Dit zou m’n leven nou echt beter maken.

 

img_14791

 

Op het moment ben ik vet druk met school. De resultaten zijn tot nu toe goed, maar m’n leven achter het scherm is eigenlijk heel saai. Daarom doe ik in plaats van een soort fotodagboekje bijhouden gewoon een ander soort stukje over mezelf. Dit keer zijn het m’n kerstwensen!

 

Meer slaap. Ik slaap al bovengemiddeld veel, maar ik houd van slapen. Ik wou dat ik elke dag 12 uur kon slapen. Heerlijk. Hoef ik nooit meer moe ergens naartoe. Momenteel slaap ik 7-10 uur per nacht en daar komen 3-7 dutjes per week bij. Een dutje duurt zo’n 1-4 uur.

Dat de pakketjesbezorger 10 seconden langer voor de deur blijft staan voordat ‘ie weggaat. En ook koekjes uitdeelt voor alle ongemakken uit het verleden. Die mensen rennen zo snel weg! Zodra ‘ie aanbelt heb je een splitseconde om te bepalen of je een sprint naar de deur trekt, of dat je bijvoorbeeld met je haar in de krul zit en het al nooit meer gaat redden. Zelfs als ik een sprintje trek staat meneer al een briefje te schrijven omdat ik ‘niet opendeed’. Doe even normaal. Blijf staan en geef koekjes.

Een monsterlijk grote karaf Fanta Exotic. Ben opeens verslaafd aan die zooi. Maar het is zo lekker. Zijn er meer fans?

Een pomeriaan pup. Geen uitleg nodig, kijk dit.

 

No Title

No Description

 

Alle Dexter afleveringen vergeten. Zodat ik het allemaal opnieuw kan kijken en nóg een keer de tijd van m’n leven heb. Wat voor serie zou jij willen vergeten, zodat je ‘m nog een keer opnieuw zou kunnen kijken?

Een McFrietjesboom en pizzastruik. Scheelt me bezorgkosten en naar de winkel gaan. McDonald’s ligt hier ook niet echt op de route, moet er echt speciaal naartoe. Ik houd ervan, maar zou het liever gewoon in de tuin plukken. Zou het dan ook gezonder zijn, als het in de tuin groeit?

Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen. Even serieus, dit is eigenlijk zelfs een beetje sneu. Bijna alle tijd die ik heb gaat in school en bloggen zitten. Elke dag denk ik wel, ‘ik wil naar oooomaaaaaa’. Of dat ik gewoon even met m’n vrienden naar een belachelijk TV programma zou willen kijken en het uitlachen, of een of ander stom spel doen – dat dan toch leuk blijkt. Alle broertjes en zusjes die ik heb knuffelen. Ondertussen ben ik met een retesaai verslag bezig, back to reality.

Minder witte haren. Ik vind het echt eng, maar ik heb al minstens een stuk of 10 witte haren op m’n hoofd gevonden. Ik ben 23?! Wat is deze. Ik geef m’n school de schuld. Gelukkig zitten ze niet bovenop m’n hoofd maar onder ander haar ‘verstopt’.

 

Wat zou jij -behalve cadeautjes- voor Kerst willen?

 

 

 

 

 

Posts created 897

29 gedachten over “Achter het scherm | All I want for Christmas …

 1. Haha ik heb ook af en toe een witte haar ? Maar ben wel al bijna 31…meer slaap zou ik ook wel willen ja. En die postbezorger, schandalig!! Hier bellen ze een paar x aan en als er dan nog niemand open doet komen ze later in de middag nog een x terug

 2. Hihi, wat een leuk lijstje! Ik zou ook weleens willen dat ik alle series weer kon vergeten, gewoon om ze weer helemaal opnieuw te kunnen kijken. Verder zou ik voor kerst willen dat het met mijn familie goed gaat. Helaas zit niet iedereen even goed in zijn vel.

 3. Ahhhh hahaha geweldige wensen. Ja zo’n pupje is echt heel schattig. Mijn schoonzusje wil een hondje en heeft het altijd over chihuahua’s tot ik aankwam dat ze een Pomeriaantje moest nemen. Ik hoop nog steeds dat ze dat gaat doen haha!

 4. Tip: plak een post-it op de deur als je de pakketbezorger die dag verwacht. “Ik ben wel thuis, gelieve lang en hard aan te bellen.”
  Ik sta regelmatig boven uit het badkamerraam te roepen dat ik eraan kom, echt zo irritant dat ze altijd binnen no-time weer weggaan. Maar wel begrijpelijk gezien de hoeveelheid mensen die gewoon echt niet thuis zijn, dan is telkens wachten voor zo’n bezorger ook totaal niet effficiënt.

 5. Jahe, die postbodes rennen zo snel weg. Gister maakte ik nog wel het raarste ooit mee. De postbode belde aan, ik zat beneden dus ik was vrij snel bij de deur en hij was al nagenoeg weg en had het pakketje gewoon voor mijn deur neer gezet in de regen! Dat gebeurt bij ons in de wijk nou echt nooit (gelukkig maar want anders zouden een hoop pakketjes gestolen worden). Super raar! Echt niet mijn favoriete postbode die man.

 6. Leuke wensen. Ik zou ook meer slaap kunnen gebruiken, maar vrees dat het niet voor de komende maanden zal zijn. Nog een paar weken voor de baby er is.

 7. Willen we meer of minder slaap? MEER MEER MEER! 😉
  Zo mee eens hoor. En hier ook fan van Fanta exotic zoooo lekker.

  Moest heel hard lachen om ‘Wat is deze.’ hahaha.

 8. Niet zo vroeg wakker worden, daar baal ik altijd zo van. Zit ik om 6 uur al wakker te wezen… die postbode..pfff. klopt helemaal, ze rennen vaak bijna weer weg, vreselijk. Ik trek altijd een sprintje als de bel gaat.

 9. Ah de postbezorgers hebbeb idd veel haast. Ik heb een hele leuke bij post nl maar die dpd en dhl mannen zijn te snel weg. Ik wil een zonnige warme kerst! Sneeuw gaat m nie worden maar met kerst lekker motorrijden lijkt me leuk.

 10. Ah dat hondje wat cute! Van mij mag de pakketjes bezorger ook langer blijven staan, ik heb namelijk altijd het ongeluk dat hij mijn pakketje niet bij de buren brengt maar dat hij hem mee terug neemt en dan moet ik gewoon een dag langer wachten!

 11. Meer slaap… Ja die staat bij mij zeker op de lijst haha. Met een aankomende baby gaat deze wens voorlopig nog niet in vervulling vrees ik 😉 (Een andere wens gaat dan wel weer in vervulling, dus ik mag niet klagen!)

 12. Ohhh goeie dit! Ik zou heel graag alles van White Collar vergeten want dat was echt m’n favo serie! Maar als ik het dan nu weer kijk dan is t van mwehhh ik weet al wat er gaat gebeuren.
  En geen douanekosten wanneer je makeup uit het buitenland naar Nederland laat komen, zou ook geen luxe zijn waar ik ondankbaar voor zou zijn 🙂

 13. Goede vooruitzichten.

  Wat ik dan al wel heb is een kruising tussen een pomeriaan en een langharige chihuahua.

  Wat ik niet heb is goede nachtrust. 3-5….per nacht.

  & die mcFrietjesboom….. Helemaal mee eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven