Kerst WINACTIE | Urban Decay Afterglow Highlighter Sin + 20x sneeuwvlok oorbellen!

Kerst WINACTIE | Urban Decay Afterglow Highlighter Sin + 20x sneeuwvlok oorbellen

 

Omdat m’n blog vandaag precies een jaar bestaat én omdat het over niet al te lange tijd kerst is, wilde ik weer een winactie organiseren! Dit keer kun je de Urban Decay Afterglow Highlighter in de kleur Sin winnen! En als je die niet wint, wees niet getreurd: ik geef ook nog 20 setjes schattige sneeuwvlok oorbelletjes weg.

 

urban decay afterglow sin

 

Winacties organiseren heb ik altijd leuk gevonden. Heerlijk om iemand blij te kunnen maken! Al het enthousiasme dat bij een winactie komt kijken word ik blij van. Ik heb 1 probleem met winacties: ik vind het niet leuk dat ik maar 1 winnaar kan kiezen. Het liefst zou ik iedereen wat geven!

Daarom geef ik naast de Urban Decay Afterglow Highlighter in de kleur Sin ook nog eens 20 paar sneeuwvlok oorbellen weg. Zo kan ik wel 21 mensen blij maken met een kerstcadeautje! Ik weet dat het niet érg veel is, zo’n paar oorbellen, maar ik beloof je dat je er een heel leuk kerstkaartje bij krijgt. Hopelijk worden jullie er net zo blij van als ik.

Dus, wil je gezellig meevieren dat het bijna kerst is en dat Matte & Shimmer een jaar bestaat? Doe dan mee!

 

img_2206-2

 

Hoe doe je mee met de winactie?

Dit keer is er maar 1 verplichte stap voor deelname: laat een reactie achter en vul daarbij een geldig e-mailadres in.
Wanneer je onder deze post een reactie achterlaat moet je je naam, e-mailadres en eventueel website invullen. Als je daar je e-mailadres invult is die alleen voor mij als beheerder van deze site zichtbaar.

 

Maar je kunt wél je kansen vergroten! Hoe doe je dat?

Het is dit keer niet verplicht om me waar dan ook te volgen, maar ik vind het wel heel erg lief als jullie dat willen doen. Alleen als je het leuk vindt natuurlijk. Als je me al volgt, helemaal top! Je kan dus meer kans maken door:

 • Matte & Shimmer te volgen op Instagram (+1) en anderen te taggen bij de Instagram post (+1), of deze te delen (+1).
 • Matte & Shimmer een Facebook like te geven (+1)  of anderen taggen in het Facebook bericht.
 • Matte & Shimmer te volgen op Snapchat (+1) matteshimmer
 • Lid worden van de Matte & Shimmer LIVE blog Facebook groep, waar ik live kom om beauty&blog dingetjes te laten zien.

 

Je kan meedoen tot en met 7 december. Daarna ga ik alle winaars mailen en alles opsturen, zodat iedereen z’n prijs voor Kerst binnen heeft!

 

Doe je mee met deze winactie?

 

 

Posts created 902

138 gedachten over “Kerst WINACTIE | Urban Decay Afterglow Highlighter Sin + 20x sneeuwvlok oorbellen!

 1. Oehlala wat een mooie winactie. Ik doe zeker mee en volg je uiteraard overal al :-). Hoewel het nog een week duurt, is het vandaag mijn verjaardag dus een after bday cadeautje zou super leuk zijn, hihi ;-)!

 2. Wauw gave winactie van jouw. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. Ik doe graag mee! Vooral omdat je 21 mensen blij gaat maken. Ik volgde je al op verschillende kanalen. Groetjes van marina.

 3. Gefeliciteerd! 1 jaar alweer, wat gaat het snel! Wat een gave winactie, ik doe graag mee 🙂 Ik volgde je al op insta en heb je FB pagina nu ook geliked

 4. Woehoe! Gefeliciteerd! Als trouwe volger, maak ik ook graag kans Urban Decay Afterglow Highlighter Sin 🙂 Toi toi aan iedereen

 5. Wat een leuke actie !! De oorbellen Zijn. Ook super schattig dus doe graag mee ! Ik
  Volg je al een tijd via insta en Facebook 😀 nu flink duimen xxx

 6. Wow wat een mooie winactie! Echt super lief dat je iedereen een cadeautje wil geven 🙂 en Gefeliciteerd met je blog! Ik vergeet altijd dat je pas zo kort bestaat (je doet het namelijk zo goed!).

 7. Wauw, wat een leuke actie! Ik doe ook mee 😉 alle extra stapjes gedaan (buiten Instagram want dat heb ik niet ? same on me) I’m soooo ready for christmas ?⛄?

 8. Ooh wat een leuke win- actie! ?
  Dit zou een leuk cadeautje voor mezelf zijn om met Kerstmis te dragen! ?❄
  Succes aan iedereen die mee doet!
  ??

 9. Oké de pagina crashte toen ik op ‘reactie plaatsen’ had gedrukt, dus ik heb geen idee of ‘ie doorgekomen is.

  In ieder geval schreef ik dat ik niet kon geloven dat je blog pas 1 jaar bestaat! Wat is ‘ie groot geworden in die tijd :). Gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee aan deze toffe actie. Ik volgde al op Instagram, nu ook op Facebook & ik heb een verzoek ingediend om lid te worden van de groep.

 10. Leuke actie, ik doe mee! Ik volg je al op instagram, facebook en ik ben al lid van de matte shimmer facebook groep.

 11. ik doe mee! Ik volgde je al bijna overal op en ga nu ook lid worden van je groep op facebook! ♥ proficiat met je eenjarig bestaan!

 12. Wat een leuke winactie, en proficiat met je 1-jarig jubileum ! Ik doe graag mee aan de winactie, lief dat je meerdere prijzen weggeeft zodat er meerdere mensen kans maken 🙂

 13. Ik doe niet mee omdat ik niet zo vaak highlight en ook geen oorbellen draag doordat ik gestretchte oorlellen heb, maar ik wil je wél alvast feliciteren met je blogjaardag! Wat gaat de tijd snel!

 14. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag de highlighter en oorbellen willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 15. Gefeliciteeerd met de verjaardag van je blog! Hoewel ik vroeger ontzettend veel blogs volgde, ben jij nu de enige 🙂

  Sin staat al zo lang op mijn wishlist en ook die van mijn beste vriending, mocht ik de gelukkige winnares worden zou ik hem toch weggeven haar. Het is heel cliché, maar het gaat momenteel niet zo goed met haar gezondheid en ik hoop dat ik met dit cadeautje haar een klein beetje kan laten stralen ❤️

 16. Ik doe graag mee!!!! Ik wil graag schitteren tijdens de kerstperiode en dat natuurlijk niet zonder een highlighter!

  Ik wil hem zo graag winnen eens een keer geen budgethighlighter❤️

 17. Oeh dit is een mooie winactie! Wat extra glow met de feestdagen in aantocht kan ik wel gebruiken. Ik doe dan ook graag mee! Volg je bijna overal al, dus duimen maar! Liefs,

 18. Van harte gefeliciteerd met je blogjaardag! Nog vele jaren met blogplezier toegewenst, maar dat gaat je vast wel lukken 🙂 Ik doe natuurlijk mee aan je winactie! Xx

 19. leuke winacties zoals altijd!!! en nog altijd een leuke blog!
  wil al zolang iets van ud maar t komt er nooit van cuz money 😀
  aanwas tubs up ik volg ik like etc en nu ook op snap <3

 20. Wauw wat lief dat je die weg geeft. Sin is echt m’n fave kleur van UD dus ik doe zeker mee!

  Ik volg je op Insta, bloglovin, snapchat en ik ben lid geworden van je FB groep!

 21. Jaaa, super graag! De highlighter is zooo mooi, en die oorbelletjes natuurlijk ook. 🙂 Ik heb ook alle extra stappen gevolgd, behalve je te volgen op Snapchat. Mijn naam op Facebook is Kyara Aresu en op Instagram is mijn naam xmakeupandmore. Om het te checken! 🙂 <

 22. Dit vind ik echt een super initiatief! Leuk hoe jij iedereen blij wil maken, ik ben net begonnen met het lezen van je blog en ben er al helemaal weg van! Ik vind het echt leuk dat wij meiden allemaal deze passie delen. Ben onlangs ook lid geworden van een groep op facebook, echt zot hoe iedereen elkaar hier steunt LOVE IT! Ik zou de highliter super graag winnen natuurlijk maar iedereen verdient zo’n leuk cadeautje! You go girl ?

 23. Ik doe graag mee! Heb al je extra acties ook gedaan (fb liken, groep volgens en je snapchat toegevoegd)!
  Ik ben heel benieuwd naar je andere post en snaps 🙂

 24. Wat een toffe actie! Ik vind sin supermooi, dus zou hem graag aan m’n collectie toevoegen, en de oorbelletjes zijn ook heel cute!

 25. Leuke winactie! Ik heb je blog pas een paar weken geleden ontdekt, maar ik ben je meteen gaan volgen op Bloglovin en Instagram. Erg leuke blog!

 26. Leuk!! Ik doe ook mee.
  Ik heb je FB pagina geliked (sorayaa pequeña) en heb het bericht gedeeld + vriendin getagd. En ik ben lid van je live FB blog groep.
  Ik volg je op snapchat (kleinesora).
  Ik volg je ook op instagram (sorayapequeña) en heb je bericht geloved + vriendin getagd. Ik heb sinds kort instagram dus weet niet hoe ik jouw post kan delen maar als ik daaruit ben, zal ik dat ook doen!

 27. Wat een leuke winactie! Love Urban Decay! Maar helaas nog niet voldoende centjes om vanalles te kopen!
  Facebook: Sarah Pardaens
  Instagram: DarthHaras

 28. Wat een leuke actie! Ik heb ook alle stappen gevolgd behalve snapchat want daar zit ik nooit op hihi.

  Veel succes met het kiezen van een winnaar en superleuk dat je dit doet! <3

 29. Aaaah, perfect dit! Ik wil Sin al zo lang zo graag, maar steeds komt er toch weer iets anders op m’n pad waar ik m’n geld aan uitgeef, haha. Daarnaast ben ikben ziek en jarig vandaag, dus voel me pittig zielig, haha. *huil huil*. Ook al duurt dit nog eventjes, word ik nu al gelukkig bij het idee. ik volg je volgens mij overal 🙂 Snapchat heb ik je zojuist op toegevoegd! 🙂

 30. Ooh superleuke winactie! <3
  Gefeliciteerd met het 1 jaar bloggen trouwens 😀 Dit is echt mijn favoriete Nederlandse blogkanaal (of hoe zeg je dat hahaha ik ben zo een sukkel)

 31. Omg whauw!! Je bent zo vrijgevig 🙂
  Ik wil al zo graag een UD highlighter. Helaas heb ik me tijden rot gesoliciteerd en kwam ik maar niet aan een baan dus iets extra’s zat er nooit in :(. Zeker niet zoiets luxe als UD. Maar al zou het niet naar mij gaan, dan zou ik alsnog heel blij zijn met wat je voor kerst doet. Je gaat sowieso 21 meiden (of jongens, het is iets moois dat steeds meer mensen de kans krijgen make-up te dragen zonder dat daar een huge oordeel over geveld wordt) heel erg blij maken deze kerst en daar is kerst toch voor, iedereen, ook onbekenden, toch net een leukere kerst geven. Of dat nu met een kaartje is, een klein kadootje, een speciaal uitje of een wat luxer kado, het gebaar is altijd hetzelfde :”Ik wens je een mooie kerst toe.”

 32. Mega leuke winactie! Gefeliciteerd met je eenjarige bestaan (ik dacht dat je al veel langer bestond joh!). Ik ben echt verliefd op highlighters dus het lijkt me awesome om deze te winnen 🙂

 33. Zo tof!!! En wat lief dat je zoveel prijzen weggeeft. 🙂 Ik doe heel graag mee en ik heb alle stapjes gedaan, behalve snapchat. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

 34. Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!! Feestje!!
  Superleuke winactie, ik waag zeker een kansje. Ik volg je overal en heb bij je IG-post iemand getagd.

 35. Oh wauw! Ten eerste Gefeliciteerd met je een jarig bestaan van je Blog. Nog vele vele jaren toegewenst! Ik ben super benieuwd naar “Urban Decay Afterglow Highlighter” In Zwolle heb je sinds tijdje in ici paris XL. Maar mijn geliefde portemonnee kan niet zomaar even een highlighter kopen
  wat boven budget is. Daarom doe ik graag mee aan deze winactie. Proberen, Kan altijd toch? Natuurlijk,
  Ben ik met elk cadeautje blij om te krijgen, Zomaar! Maar diegene die de Highlighter van Urban Decay wint heeft
  echt een kerst engeltje boven zich hangen!

  Ik volg al Matte & Shimmer op (Instagram) en heb getagd & gedeeld op mijn Instagram (Janine Wooshy)
  Ik heb de Facebook van Matte & Shimmer like gegeven en andere getagd in Facebook bericht. (Janine Wooshy)
  Matte & Shimmer volg ik op Snapchat (Janine Wooshy)
  Ik ben lid van Matte & Shimmer LIVE blog Facebook groep (Janine Wooshy)

  Veel succes! <3

  Lieefs

  Janine

 36. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag Mariska, en er zullen er vast nog veel meer volgen! Natuurlijk maak ik ook graag kans om onder de kerstboom te shinen met de schitterende sneeuwvlok oorbellen, supergaaf!

 37. Waaauuww! Dit is zo gaaf, ik ben steeds meer bezig met make-up.. deze actie komt goed uit ? Ik moet wel even zeggen dat ik alleen tegen gouden of chirurgisch stalen oorbellen kan, mocht het dat materiaal niet zijn mag je er iemand anders eventueel heel blij mee maken! Maar voor het palletje doe ik graag mee .. ik heb ook alle extra stapjes gevolgd ❤️ Succes allemaal, liefs Kim

 38. Wauw, ziet er echt goed uit zeg! Ik own zelf nog geen UD product, maar daar gaat hopelijk verandering in komen! Ik ben vooral benieuwd naar de fixing spray en de highlighters. Ik volg je op instagram, heb iemand erbij getagd, je fb-pagina geliked, gevolgd op snapchat en ben lid geworden van de pagina. Wat je er allemaal voor over hebt 😉

 39. Wat een onwijs leuke/lieve giveaway! de highlighter lijkt me echt prachtig maar het idee achter de oorbelletjes is ook mega lief en leuk!

  Liefs Cynthia

 40. Wat een onwijs toffe winactie! Ik doe ontzettend graag mee. De december maand is al duur genoeg. Voor een extra kans volg ik je ook op Instagram, like ik je Facebook en ben ik lid van je FB groep. Nu nog duimen 🙂

 41. Wat een geweldige winactie, ik doe mee! De highlighter lijkt me erg mooi, helaas was deze uitverkocht in de Ici Paris Xl in Amsterdam toen ik er was. Hopelijk ben ik de lucky winner! Ik volg je blog , facebook en insta 🙂

 42. Lala LOVE ? ben echt een Highlighter freak en deze behoort echt in mijn collectie! Ik heb alle stappen gedaan, ik volgde je al overal, Love your blog en super leuke actie, gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog❤

 43. Hieperdepiep hoeraaa!! ? En of ik wil meedoen! Ik volg je uiteraard al een hele tijd via Bloglovin en Instagram, sinds kort ook via Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven