laguna cosmetics pressed glitter review

Waarom glitter de bom is

Soms zelfs letterlijk, het is maar wat je ermee doet. Elke hardcore make-up fan houdt van glitters. Overal kunnen glitters op: van je oogleden tot op de muur. Je kan glitter zelfs als vreedzaam maar doeltreffend wapen gebruiken. Lees maar mee.

 

IMG_1066 (2)

 

Glitters zijn shiny, glitters zijn fabulous. Ik word er heel vrolijk van! Glitter komt in alle kleuren die je maar kan bedenken. Glitter is vooral multifunctioneel! In make-up alleen al: je kan glitter op je ogen doen. Je kan glitter lips maken. Je kan glitter ook Γ³nder je ogen doen. Alle wallen en donkere kringen meteen goed bedekt, beter dan welke concealer dan ook. Dit is trouwens ook een beauty-geheim van unicorns; ondanks hun drukke leven hebben ze nooit donkere kringen. Hoe dan? Ja, ze doen er gewoon glitter op.

 

No Title

No Description

 

Glitter kan op heel veel andere plekken dan op je gezicht. Het kan ook in je haar, om uitgroei te bedekken. Of gewoon omdat je zo veel van glitter houdt. Nog leuker: glitter kan eigenlijk op alle spullen. Op je kleren, op je telefoonhoesje, op je meubels en op je accessoires. Zelfs in de kerstboom hebben glitters een mooi plekje. Daar kan je ook een stapje verder in gaan. Glitter op de muur.

Eigenlijk zou elke zelfrespecterende make-up liefhebber minstens één vierkante meter glittermuur in huis moeten hebben. Maar het liefste gewoon een hele muur. Omdat glitter.

 

 

No Title

No Description

 

Ik had jullie ook nog beloofd om uit te leggen hoe je glitter als vreedzaam protestmiddel kan gebruiken. Het is niet zo ingewikkeld: de meeste mensen hebben een walgelijke hekel aan het opruimen van glitter. Ik zou kunnen baden in glitter en het helemaal prima vinden, dus dat ga ik in m’n voordeel gebruiken. Is er iemand gemeen tegen je geweest? Geef of stuur ze een glitterbrief. Brief vol met glitter. Zodra ze de brief openmaken stort er een zonvloed glitter uit de envelop, recht op hun pasgewassen trui en gestofzuigde vloerkleedje. Veel succes met opruimen. Volgende keer lief zijn.

 

No Title

No Description

 

Dan is er altijd wel iemand die gaat zeuren dat ‘glitter voor meisjes is’. Helemaal niet waar, dikke onzin. De stoerste en meest sexy mannen hebben glitterbaarden. Een echte man rockt een glitterbaard. En gaat daar niet over zeiken. Zeiken is niet voor stoere mannen. Maar goed, ik dwaal af. De conclusie is dat je als man -of je nou stoer wil zijn of niet- ook een mooie glitterbaard kan dragen.

 

No Title

No Description

 

 

Wie zou je een glitterbrief of glitterbom willen sturen?

 

 

 

 

Posts created 891

26 gedachten over “Waarom glitter de bom is

  1. Hahaha, mijn beste vriendin vindt glitter in make-up afschuwelijk, terwijl ik het weer geweldig vind πŸ™‚ Smaken verschillen natuurlijk, het kan mij niet genoeg zijn!

  2. Hahaha, die baard! Ideetje om mijn wallen ook zo te coveren.. Nee, ik zou niemand weten die ik een glitterbom zou willen toesturen, maar ik onthoud hem wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven