Aliexpress unicorn mermaid makeup brushes

AliExpress Unicorn & Mermaid make-up kwasten

AliExpress Unicorn & Mermaid make-up kwasten

 

Misschien ben je ze al eens tegen gekomen en heb je ze mogen bewonderen: de prachtige, kleurrijke mermaid en unicorn stijl make-up kwasten. Een ware streling voor het oog, moet ik zeggen. De originele sets zijn vaak niet goedkoop. Gelukkig heeft ome Ali varianten voor ons waar we niet meteen failliet van gaan.

 

Aliexpress unicorn mermaid makeup brushes

 

Laat ik beginnen met een stukje handige informatie: een aantal van deze sets zijn dupes (namaak) van andere setjes van make-up kwastenmerken. Er bestaat dus een origineel van, dat vaak een stuk duurder is. AliExpress heeft goedkope kwasten die je gewoon kan gebruiken en zacht zijn; de originele sets zijn vaak merkbaar steviger.

 

Mermaid stijl kwastenset

Deze kwastenset is een dupe van The Glam Clam van Spectrum. De originele set vind je o.a. op Beautybay en kost daar rond de €70. Op AliExpress kost deze kwastenset -inclusief het schelptasje, waar ik stiekem een beetje van moet kwijlen- zo’n €23. Dit is toch de ideale combinatie? Mooie kwasten, mooi tasje, en het is ook nog eens handig.

 

 

No Title

No Description

 

 

Rainbow Unicorn make-up kwasten

Van de mermaid stijl kwasten wist ik zeker dat ze een dupe waren. Van deze kwasten heb ik een sterk vermoeden, maar er zijn al door veel merken -ook grote en bekende- kwasten in dezelfde stijl uitgebracht. AliExpress doet ook gezellig mee. Handig, want dan zijn ze een stuk goedkoper.

Het gedraaide handvat doet me toch echt aan een Unicorn denken. Daar passen regenboogkleurtjes natuurlijk geweldig bij. Hier krijg je geen handig en fancy tasje bij, maar de kwasten zelf zijn al indrukwekkend genoeg! Dit setje Unicorn kwasten kost ongeveer €18.

 

No Title

No Description

 

 

Ombre Metallic kwasten

Ik weet eigenlijk niet eens hoe ik ze moet noemen. Maar ik vind de kleurtjes gaaf! Het honingraat-patroontje in het handvat vind ik ook best wel mooi en origineel. Een interessant geheel, waar ik wel een tijdje naar zou kunnen kijken. Voor zover ik weet zijn deze Ombre Metallic kwasten geen namaak van een andere specifieke set, maar laat het me weten als ik ongelijk heb. Voor deze 6 kwasten ben je zo’n €9 kwijt.

 

No Title

No Description

 

 

Pastel Unicorn brushes

Volgens mij is dit wél een directe dupe van de originele Unicorn Brushes. Ik weet alleen het merk niet uit m’n hoofd. Wederom maakt AliExpress het leven goedkoper voor degenen die met AliExpress kwaliteit kunnen werken (ik heb vaker AliExpress kwasten gekocht, geen A kwaliteit maar prima om mee te make-uppen). Misschien wil je wel een keer een leuk setje als decoratie hebben, dan is zoiets ook ideaal. 6 euries voor deze schatjes.

 

No Title

No Description

 

Goud & roze Unicorn brushes

 

Zijn al die maffe kleurtjes niet echt iets voor jou, maar vind je het Unicorn handvat wél heel gaaf, kan je ze ook nog gewoon in het goud met roze kopen. Mooi, toch? Volgens mij begin ik een beetje kleurenblind te worden, is dit nu goud of roségoud? Voor 9 euro kan je deze kwastenbaby’s adopteren. Stuk goedkoper dan echte baby’s.

 

No Title

No Description

 

 

Welke kwasten vind jij het mooist?

 

 

Posts created 891

31 gedachten over “AliExpress Unicorn & Mermaid make-up kwasten

  1. Oehh die ombre Metallic kwasten die er zo mooi uit! Lijken beetje op de kwasten die jij hebt (; ik heb zelf al de Bombshell kwasten van Spectrum Collections, super fijn zijn ze! Ik heb al eerder dupes via EBay gehaald, die goedkopere versies van RT Metallic kwasten maar ik vond de haartjes zo erg stinken, zelfs na 2x wassen.

  2. Wooow heel gaaf deze! Ik heb nog geen goede set kwasten, maar misschien ga ik zelfs een van de echte sets vragen voor kerst en anders laat ik een paar van deze ali express setjes komen haha 🙂

  3. Omg, wat GEWELDIG! Ik vind die ene met pasteltinten echt het tofste! Ik moet dit niet aan m’n zusje laten zien, die heeft gister net via AliExpress een kwastensetje besteld. Als ze dit ziet, wil ze nog meer, haha.

  4. Wat een mooierds! Ik heb ook wat nepperds van ome Ali en ben daar best tevreden mee. Deze gekleurde schatjes zien er ook echt gaaf uit. Ben benieuwd of ze ook fijn werken.

    1. Zolang de producten die je koopt niet een hogere waarde van 25 euro per stuk hebben, heb je geen last van douane. Ik heb minstens letterlijk 100x bij Aliexpress besteld en heb nog nooit een probleem gehad met wat dan ook 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven