Black Friday afterparty | Er is nog steeds korting! & wat heb jij gehaald?

Normaal gesproken doe ik op zondag make-up nieuwtjes en updates! Omdat afgelopen week alle aandacht in de beautywereld naar Black Friday is gegaan, en niet zo veel naar nieuwe producten, houd ik hier lekker een Black Friday afterparty. Ik heb nog wat acties bij elkaar geraapt die nog steeds lopen, voor als je mis gegrepen hebt, en vertel ook over wat ik zelf ingeslagen heb. Wat heb jij kunnen scoren?

 

blackfr

 

Het was met wat, Black Friday! Ik ben voor een bepaalde order zelfs om 6 uur s’morgens opgestaan. En dat was alsnog een drama. Maar dat komt straks: eerst vertel ik wat over acties die nog steeds lopen.

Zo heeft Lime Crime tot 28 november 23:59 nog steeds kortingen lopen. Hoewel er al veel uitverkocht is, heeft Anastasia Beverly Hills ook tot en met de 28e nog uitverkoop. Douglas heeft Black Friday weekend, dus vandaag nog steeds korting. Jammer dat merken als MAC en Benefit niet meedoen, maar NYX dan weer wel. De kortingen bij Dose of Colors lopen ook door tot en met maandag. Jeffree Star Cosmetics doet ook aan Cyber Monday, dus maandag nog wat kortingen. De Black Friday actie van The Body Shop loopt ook door tot en met maandagnacht.

Je kan dus nog steeds inslaan!

 

 

No Title

No Description

 

Wat ik heb besteld met Black Friday

Het valt eigenlijk wel mee hoe veel ik op Black Friday zelf heb besteld, hoewel ik de dagen ervoor ook alvast dingen besteld heb.

Op Black Friday zelf ben ik om 06:00 opgestaan om niet mis te grijpen bij Anastasia Beverly Hills, waar er 60% korting op de single shadows zat: van onbetaalbaar naar daar wil ik er 8 van. Nadat m’n wekkertje om 5:45 ging en ik als een stervende deegrol uit bed gerold was, ben ik achter de super-deluxe-laptop van m’n vriend gaan zitten. Ik was namelijk bang dat de hele website zou crashen en ik beter een zo goed mogelijk werkende pc -en stabiele internetverbinding- kon hebben.

Oké, 6:00. Zo moe als ik ben, zo snel heb ik geklikt: 6:02 zat m’n mandje vol. Toen wilde ik afrekenen. Maar de afreken-knop DEED HET NIET. Na 20 minuten huilen, bijna opgeven, weer mezelf moed inpraten en de F5 klop bijna naar de filistijnen helpen was het gelukt: 8 Anastasia Single Shadows mét een gratis palette, met 60% korting en 0 verzendkosten. Snel weer naar bed.

Ik heb ook nog bij BeautyBay een Z-palette en een Gerard Cosmetics Slay All Day make-up spray besteld. Nog een Colourpop order en groepsorder gedaan, en voor Jeffree Star Cosmetics ook nog met een Black Friday groepsorder meegedaan. In de dagen ervoor had ik ook al een lipstick van de MAC x Mariah Carey collectie, Annytude Lashes en I Heart Make-up besteld. Al deze stukjes hemel zijn nu naar mij onderweg. Reviews volgen!

O ja, toen ik me verveelde heb ik ook nog wat onzin op AliExpress besteld. En nu een maand lang droog brood en 30-cent-noodles eten, maak ik meteen ook nog alvast wat plek voor Kerst.

 

Wat heb jij allemaal gekocht op Black Friday?