Black Friday afterparty | Er is nog steeds korting! & wat heb jij gehaald?

Normaal gesproken doe ik op zondag make-up nieuwtjes en updates! Omdat afgelopen week alle aandacht in de beautywereld naar Black Friday is gegaan, en niet zo veel naar nieuwe producten, houd ik hier lekker een Black Friday afterparty. Ik heb nog wat acties bij elkaar geraapt die nog steeds lopen, voor als je mis gegrepen hebt, en vertel ook over wat ik zelf ingeslagen heb. Wat heb jij kunnen scoren?

 

blackfr

 

Het was met wat, Black Friday! Ik ben voor een bepaalde order zelfs om 6 uur s’morgens opgestaan. En dat was alsnog een drama. Maar dat komt straks: eerst vertel ik wat over acties die nog steeds lopen.

Zo heeft Lime Crime tot 28 november 23:59 nog steeds kortingen lopen. Hoewel er al veel uitverkocht is, heeft Anastasia Beverly Hills ook tot en met de 28e nog uitverkoop. Douglas heeft Black Friday weekend, dus vandaag nog steeds korting. Jammer dat merken als MAC en Benefit niet meedoen, maar NYX dan weer wel. De kortingen bij Dose of Colors lopen ook door tot en met maandag. Jeffree Star Cosmetics doet ook aan Cyber Monday, dus maandag nog wat kortingen. De Black Friday actie van The Body Shop loopt ook door tot en met maandagnacht.

Je kan dus nog steeds inslaan!

 

 

No Title

No Description

 

Wat ik heb besteld met Black Friday

Het valt eigenlijk wel mee hoe veel ik op Black Friday zelf heb besteld, hoewel ik de dagen ervoor ook alvast dingen besteld heb.

Op Black Friday zelf ben ik om 06:00 opgestaan om niet mis te grijpen bij Anastasia Beverly Hills, waar er 60% korting op de single shadows zat: van onbetaalbaar naar daar wil ik er 8 van. Nadat m’n wekkertje om 5:45 ging en ik als een stervende deegrol uit bed gerold was, ben ik achter de super-deluxe-laptop van m’n vriend gaan zitten. Ik was namelijk bang dat de hele website zou crashen en ik beter een zo goed mogelijk werkende pc -en stabiele internetverbinding- kon hebben.

OkΓ©, 6:00. Zo moe als ik ben, zo snel heb ik geklikt: 6:02 zat m’n mandje vol. Toen wilde ik afrekenen. Maar de afreken-knop DEED HET NIET. Na 20 minuten huilen, bijna opgeven, weer mezelf moed inpraten en de F5 klop bijna naar de filistijnen helpen was het gelukt: 8 Anastasia Single Shadows mΓ©t een gratis palette, met 60% korting en 0 verzendkosten. Snel weer naar bed.

Ik heb ook nog bij BeautyBay een Z-palette en een Gerard Cosmetics Slay All Day make-up spray besteld. Nog een Colourpop order en groepsorder gedaan, en voor Jeffree Star Cosmetics ook nog met een Black Friday groepsorder meegedaan. In de dagen ervoor had ik ook al een lipstick van de MAC x Mariah Carey collectie, Annytude Lashes en I Heart Make-up besteld. Al deze stukjes hemel zijn nu naar mij onderweg. Reviews volgen!

O ja, toen ik me verveelde heb ik ook nog wat onzin op AliExpress besteld. En nu een maand lang droog brood en 30-cent-noodles eten, maak ik meteen ook nog alvast wat plek voor Kerst.

 

Wat heb jij allemaal gekocht op Black Friday?

 

Posts created 892

21 gedachten over “Black Friday afterparty | Er is nog steeds korting! & wat heb jij gehaald?

 1. Wow zo te horen heb je echt heel veel besteld! Ik ben benieuwd! πŸ™‚ Ik heb mij zelf juist best wel ingehouden, omdat ik nog kerstcadeautjes voor iedereen wil kopen Γ©n omdat ik na een week toch wel weer zin heb om wat te kopen, dus ik verdeel het dan toch liever. Scheelt ook dat ik niet per se veel dingen wilde hebben waar korting op was. Wel komt er binnenkort een Black Friday shoplog online van mij, want helemaal niks kopen vind ik niet natuurlijk haha πŸ™‚

 2. Hehehe wat een drama! Ik had hetzelfde voor met Zoeva, alles mooi in mijn mandje gestopt om 2 voor 12 maar om 12u00, toen de code inging, crashte de website. Na een halfuur refreshen uiteindelijk toch nog kunnen bestellen!

  Ik heb wel even met geld gesmeten (vroeg kerstcadeautje voor mezelf?)… Bij ICI Paris kocht ik een parfum (cadeautje) en lipbalm van Philosophy, bij beautybay een back up van mijn favo Oskia cleanser en een masker van Oskia, bij Kiehls een serum en dagcrΓ¨me, bij Zoeva een rose gold set oogschaduwkwasten en een paar aparte gezichtskwasten. Voor ABH deed ik mee aan een grouporder, 4 oogschaduw singles besteld, maar niet alles was in stock dus duimen dat die van mij er wel bij zijn!

  Nu nog cyber monday overleven :p

 3. Hahaha, wat een leuk verslag! Benieuwd naar je aankopen! Ik heb niks gekocht, want ik ben hartstikke blut! Maar gelukkig heb ik deze week veel leuke events bezocht waarbij het verdriet snel werd goedgemaakt. Inclusief een perslunch in het Krasnapolsky, dus klagen mag ik zeker niet!

  (Ok. Ik huil nu toch wel wat na bij jouw enorme korting!)

 4. Hihi, je hebt aardig wat ingeslagen joh, nice! Ben benieuwd naar alle reviews die er weer aan gaan komen. πŸ™‚ Ik ga vandaag denk nog een NYX lipstick bestellen en heb ook nog wat kleding gekocht. Heb Black Friday dus ook niet ongemerkt voorbij laten gaan! :p

 5. Niet veel eigenlijk, ik dacht ik ga zakken met geld uit geven maar ik heb alleen maar laarzen gekocht haha. Ik had speciaal vrij genomen haha dat doe ik dus ook nooit meer.

 6. Ahhhh gaaf dat je lekker veel Anastasia Beverly Hills kon scoren, ik wilde wel iets van Nyx maar er stond een rij tot buiten dus ik liet t maar zitten. Voor de rest wilde ik kleren met Black Friday korting maar make-up verleidt me altijd. Ik heb nu de nieuwe I Heart Makeup palettes gescoord in de Trekpleister πŸ™‚

  1. Bij Douglas is er nog steeds 25% korting op alles, ook op NYX πŸ˜€ bij 25 euro aankoop krijg je zelfs een NYX tas :O Die I Heart Makeup palettes van Trekpleister zijn zo pretty <3

 7. Amai wat een verhaal πŸ˜€ Vrijdag was er vanaf 12u s’middags korting bij alles op de ZOEVA website, om 5 voor 12 zaten al de kwasten in mijn winkelwagen en om 12:24 heb ik pas alles kunnen afrekenen, de site is zeker 1000 keer gecrasht. Toen ik later op twitter keek heb ik precies wel sneller kunnen afrekenen dan andere meiden, sommige hebben er 2,5 u over gedaan! Oef πŸ™‚

 8. Vooral je afsluiter is schitterend gewoon! Ik heb niet echt een black friday korting meegepikt. Alleen een nieuwe shade van de kerstcollectie van Jeffree Star besteld. Ik ben benieuwd naar je reviews!

 9. Ooh wauw! Je hebt serieus geshopt! Ik heb me ingehouden ivm mijn naderende verhuizing. Was wel een knap staaltje doorzettingsvermogen voor nodig kan ik je verklappen πŸ˜‰

 10. Bij Beauty Bay heb ik ook een Z Palette gekocht. En bij Douglas ben ik ook losgegaan. Heerlijk die kortingen! Binnenkort zal ik op mijn blog een verslag schrijven. Was het maar vaker zo’n feest.

 11. Aaaah, ik heb me ZO niet ingehouden. Morgen komt m’n Douglas bestelling (K*T DHL, NEEM M’N PAKKETJE NIET MEE MAAR DUMP HET VOORTAAN BIJ DE BUREN ALS IK NIET THUIS BEN). OkΓ© frustraties, haha! Ik heb kwasten van Zoeva besteld en een Anastasia powder contourkit <333333333333 Kan niet wachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven