beauty make-up kerst boom decoratie

Beauty | leuke, mooie en schattige kerst accessoires

Beauty kerst accessoires

 

Ook voor de beauty liefhebbers zijn er leuke kerst accessoires! Van een lipstick in de kerstboom tot aan kerstbal-oorbellen. En alles wat er tussen in zit. Ik heb een aantal leuke, mooie en schattige beauty kerst accessoires op een rijtje gezet.

 

beauty make-up kerst boom decoratie

 

De kerstbal oorbelletjes zijn van H&M.

 

Too Faced (lipstick) Christmas ornament

Hier kan je dubbel plezier van hebben: je kan het -als een soort kerstbal- in je kerstboom hangen en er zit ook nog eens een echt product in! Niet het originele formaat, maar ‘deluxe’ formaat. Hij is er ook in een lipgloss en mascara variant. Hoe schattig, als je allemaal make-up in je kerstboom hebt hangen? Ze kosten $12 per stuk.

 

No Title

No Description

 

Schattige kerstkaarten van Kaartwereld

Kerstkaartjes, ik vind het altijd moeilijk om iets te vinden wat ik bij mezelf vind passen. Het is wel een boodschap die je stuurt hé. Ik vind het dan wel altijd leuk als je aan een kaartje meteen ziet (of in ieder geval gaat vermoeden) dat ‘ie van mij komt. Deze kertskaartjes vind ik meteen leuk! Sparkle met alle glitters die je hebt, en maak er een donutastic Kerstfeest van. Je kan de kaartjes vinden door op ‘kerstkaarten’ in de titel hierboven te klikken.

 

 

love-sam-kerst-its-the-season-to-sparkle-goud-voorkant studio-inktvis-kerst-merry-everything-happy-always-ijsbeer-voorkantkaartwereld kerstkaarten

 

W7 Let’s Go Crackers

Zoek je nog leuke mini cadeautjes voor kerst? Of misschien wil je deze make-up schatjes ook wel in de boom hangen … De W7 Crackers kunnen als beiden functioneren. Kerstig en schattig!

 

No Title

No Description

 

L’Occitane | gevulde kerstbal

Nog iets leuks voor beautyliefhebbers om in de kerstboom te hangen … deze kerstbal van L’Occitane! Mét inhoud natuurlijk: een bodylotion, zeepje en handcrème.

Sorry voor de sneu kleine foto, kon geen grotere vinden. Hier kan je ‘m kopen en ook inzoomen op het plaatje.

 

No Title

No Description

 

Lush Santasaurus bubble bar

Ik vind het echt een schatje, de Santasaurus. Handig dat ‘ie op een stokje zit, en leuk voor de kerstsfeer. Je zou de Santasaurus zelfs in een kerststukje kunnen verwerken. Doen mensen dat nog, kerststukjes maken? Met dat gekke groene spul? Zeg dat je weet waar ik het over heb.

In ieder geval, feestdagengenot voor iedereen, ook onder de douche en in bad. Lang leve de Santasaurus en de rest van de (kerst)collectie van Lush.

 

No Title

No Description

 

 

Betrek jij graag ook beauty en/of make-up bij kerst? Hoe doe jij dat het liefst?

 

 

 

Posts created 891

22 gedachten over “Beauty | leuke, mooie en schattige kerst accessoires

  1. Je brengt me op ideen, ik wil een mini kerstboom met allemaal make-up hihi! Zou toch gaaf zijn om die Too Faced Christmas ornaments en kerstballen van L’Occitane er in te hangen! Alleen een beetje duur haha dus ik denk niet dat het ‘m wordt maar het idee vind ik wel tof.

    1. Jaa jammer dat het zo duur is, anders zou ik ook een make-up kerstboom hebben gemaakt! Misschien maak ik volgend jaar wel een DIY van hoe je zelf kerstboomhangers van make-up kan maken … als je dan goedkope producten gebruikt kan je wel gewoon een hele boom volhangen.

  2. Ik ben zelf eigenlijk niet zo’n kerstliefhebber, maar kerstspulletjes kijken vind ik op de één of andere manier wel heel leuk. Die kaarten zijn echt superschattig!

  3. Leuk geschreven artikel! Ik was net op de site van de wenskaarten gaan kijken, en ze zijn vet origineel! Ik ben zeker van plan om daar kaartjes te kopen dit jaar! Onlangs heb ik ook nog de Santasaurus gekocht. Kerstmis en een dinosaurus? Ideaal voor mij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven