Make-up collectie goals

Make-up collectie goals

Ik weet dat ik niet de enige ben die heel erg veel van make-up houdt. Zo veel dat je een hele kamer zou willen kunnen vullen met al die prachtige items. Bakken en kastjes vol, netjes gesorteerd. Who’s with me? Kom gezellig kijken naar en kwijlen om deze prachtige make-up collecties.

 

No Title

No Description

 

 

Ik bedoel, kijk dit nou. Volgens mij zijn dit alleen nog maar lipsticks, lippotloden en wat kwasten. Van de geordendheid alleen al word ik erg gelukkig. Mooie acryl lades. Gesorteerd op kleur en soort. Hier kan ik nou echt een tijdje naar kijken.

Ooit zal ik ook minstens zo veel lipsticks hebben. Als m’n portemonnee het toelaat en niet alles al over datum is voordat de nieuwere ladingen binnen komen. Want ja, helaas, om te janken: make-up gaat uiteindelijk ook over datum.

 

Colourpop is ook zoiets waar ik blij van word. Hoe meer, hoe beter.

 

No Title

No Description

 

Dit is toch gewoon prachtig om te zien? Ik heb al aardig wat Colourpop verzameld, maar zo ver ben ik nog niet. Naast een mega ontelbare stapel oogschaduws van Colourpop zou ik ook nog wel een minstens net zo grote stash liquid lipsticks en Lippie Stix van Colourpop willen hebben. Dat je dan zo veel make-up hebt dat je het allemaal niet meer kan dragen maakt me niet uit. Ik kan het wel elke dag aanschouwen en aaien.

 

Ik houd ook van de liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics.

 

No Title

No Description

 

Dit wil ik. En dan ook nog alles van de nieuwe collecties erbij. Zo veel liquid lipsticks van Jeffree Star Cosmetics dat ik er een regenboog en een snelweg tot aan Curaçao mee kan bouwen. Alleen dan heb ik pas genoeg.

Op de foto zie je alleen de vaste collectie. Er zijn nog limited editions met een gele, witte en rode verpakking (geweest). De collectie hierboven is dus prachtig maar het zijn ze niet allemaal. Toch kijk ik er graag naar. Word ik rustig van.

Ten slotte wil ik een speciale babykamer voor al m’n make-up. Echte baby’s komen er niet in, alleen echte make-up.

 

No Title

No Description

 

Zoiets. Die lampjes, hoe mooi? En die rekjes. En dan heb je ook nog al die kastjes. En dan stel ik me nog voor dat links van het bureau -wat je op het plaatje niet kan zien- er nog meer kastjes staan. Want als je zo’n kamer hebt moeten er ook wel walgelijke hoeveelheden make-up in zitten. En planken en rekjes voor alle palettes. Ik zou me er helemaal uitleven. En in opsluiten. En nooit meer uitkomen. Als je na een paar jaar de deur open doet ben ik opgemaakt en in vrede ten ruste gegaan.

 

Denk jij dat ‘te veel make-up hebben’ bestaat?

 

Posts created 907

27 gedachten over “Make-up collectie goals

 1. Gaaf he die collecties. Ik vind het ook heerlijk om naar te kijken maar ik zou het zelf niet allemaal willen hebben. Wanneer het over de datum gaat en je dan van alle moet weggooien….. zo zonde. Je zou het natuurlijk ook allemaal kunnen laten staan voor de sier. Jij komt er wel πŸ˜‰

 2. Mijn vriend klaagt altijd dat ik teveel makeup haal en dat er misschien een soort gelijke item in mijn kast ligt. Ik moet hem daarom altijd uitleggen dat elke merk anders is qua formule ook al is het dezelfde kleur ;p teveel makeup bestaat dus gewoon niet! Mijn stash ziet eruit als het eerste plaatje, alleen ik heb het dan verdeeld over twee kasten waar dan 3 arcylic kastjes op staan haha. Het is een beetje uit de hand gelopen mijn hobby maar ik word er blij van!

 3. Mijn vriend denkt dat ik teveel make-up heb hahaha. Er is altijd iets nieuws wat je kan gebruiken he. Alleen vind ik het soms stom dat mensen kopen om te hebben en het nooit gebruiken. Vind ik een beetje zonde.

 4. Haha, het ziet er allemaal wel heerlijk perfect uit ja! Ik heb niet zoiets als: goaaaals, maar een hele uitgebreide lipstick stash zou ik wel kunnen waarderen hoor. πŸ˜€

 5. Zo’n leuk artikel, ik kan soms urenlang kijken naar make-up collecties. Vooral die megagrote, georganiseerde aaaah. Maar als ik intyp op Youtube make-up collection dan heb ik ze meestal allemaal al gezien :’) zo erg is het

 6. Teveel bestaat niet haha! Ik word zelf ook steeds meer een verzamelaar en vooral van de laatste foto kan ik heel erg blij worden. Ik wil ook zo’n kamer, ook al heb ik straks weer een echte baby πŸ˜‰

 7. Ohmyyy die laatste foto! Prachtig!
  Zelf heb ik een beetje een haat liefde met veel makeup hebben. Ik hou van minimalistisch maar tegelijk vind ik het heerlijk om door al mijn lipsticks en zo te gaan.

 8. Perfect georganiseerde make-up vind ik ook heerlijk om naar te kijken. Zelf heb ik denk ik wel een punt bereikt waarop ik weet dat ik wat ik nu heb nooit op ga krijgen, maar toch blijf ik wel kopen en ik ben een ware hoarder. Datzelfde heb ik trouwens ook met boeken, dus mijn vriend heeft het in dat opzicht zwaar met een vriendin die meerdere dingen verzameld πŸ˜› Laten we maar hopen dat het hierbij blijft en ik niet nog iets ontdek haha.

 9. Oeh wauw, zoveel mooie dingen <3 Ik vind zelf dat ik niet teveel make up heb πŸ˜› Wat is nou teveel? Mijn vriend vindt van wel. Maar hij heeft er geen verstand van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven