Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuws! Er worden niet alleen 2 prachtige nieuwe make-up sets uitgebracht, er komt ook een prachtige limited edition van een tijdje geleden weer terug! Hoe spannend is dat?

 

makeupnen

 

Limecrime komt met prachtige holiday liquid lipstick sets, Kylie Cosmetics komt met een mega-holiday-collectie, en het Becca x Jaclyn Hill Face Palette komt weer terug!

 

Lime Crime Holidays 2016

Zelf heb ik niks van Limecrime, maar ik weet dat veel dames fan zijn van dit merk. Als je naar deze holiday setjes kijkt vind ik dat ook geen wonder: 3 prachtige liquid lipsticks in een prachtige roos-verpakking. Een streling voor het oog! Er is nog geen exacte release datum bekend, maar 1 setje gaat $28 kosten. Lijkt me het zeker waard!

De rode lippen waar ‘coming soon’ bij staat is trouwens een kleur die apart uitgebracht gaat worden.

 

No Title

No Description

 

 

Becca x Jaclyn Hill Face Palette

Dit palette was een tijdje terug echt een hype, en ook erg lastig verkrijgbaar. Ik weet dat er wat dames zijn die mis hebben gegrepen, omdat hij zo beperkt beschikbaar was. Hij komt dus gewoon terug! Wel weer tijdelijk. Heb je spijt dat je ‘m eerder niet hebt gehaald? Dit is je kans! Ik heb ‘m zelf ook, en het is echt een prachtig palette. Ik ga er bijna van kwijlen.

Vanaf VANDAAG bij Sephora! Als je dit nieuwtje dus nu pas voor het eerst leest: sorry dat je zo snel een keuze moet maken, of geld bij elkaar moet graven.

 

No Title

No Description

 

 

Kylie Cosmetics Holidays 2016

Kylie Cosmetics heeft zich zeker niet ingehouden dit jaar, en komt met een best wel flinke collectie. Ik moet eerlijk zeggen, zelfs als niet-Kylie-fan raak ik toch wel in de verleiding van deze spulletjes.

 

No Title

No Description

 

Dit komt er allemaal uit, en dit zijn de prijzen:

Holiday Kyshadow Palette –  $42
4 piece full size kit –  $45
Creme Shadow –  $20
Mini Kit –  $36
Gloss Ornament –  $15
Metal Ornament –  $18
Kyliner –  $26
Makeup bag –  $36
Big box –  $290

 

Op zich vind ik de prijzen wel oké, hoewel voor die prijs van de makeup bag er ook wel inhoud in mag zitten. Maar goed, er staat Kylie op hé. Het is allemaal echt mooi! Daarnaast luistert Kylie toch wel enigszins naar haar fans en klanten, want het oogschaduw palette heeft dit keer wél een spiegel.

 

No Title

No Description

De hele collectie komt maandag aanstaande, oftewel morgen, in z’n geheel op de site! Om 1 uur PST (Pacific Standard Time). Da’s een Amerikaanse tijd, dus je moet het wel even omrekenen naar Nederlandse tijd. Wat wel belangrijk is, want Kylie Cosmetics is meestal binnen een paar minuten uitverkocht.

 

Wat voor holiday make-up producten heb jij op het oog?

Posts created 897

19 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Mijn lijst voor de feestdagen is best lang 😉 Ik hoop nog het Stila liquid lipstick setje te bemachtigen (Stay all day, sparkle all night). En op het oog heb ik ook nog een paar Colourpop artikelen staan. Eigenlijk is de lijst best lang maar of het er allemaal gaat komen? Waarschijnlijk niet. Binnenkort weer kijken wat ik kan gaan bestellen. Zijn er dingen van jouw post die jij wil gaan kopen of heb jij andere dingen op het oog?

  2. Als er één product voor mij echt een pareltje voor de feestdagen is dan is het wel het Becca x Jaclyn Hill Face Palette. Ik heb ‘m niet, en mag ‘m ook niet kopen van mezelf haha maar hij is zo mooi!

  3. Ik heb vorige week mijn eerste kylie lipkit binnen gekregen en dat spul is werkelijk geweldig! Dus ik wil die kerstcollectie ook zooo graag! Lime Crime vind ik ook een top merk, maar ik word niet heel warm van die setjes, ik ben meer van singles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven