liquid lipstick organizer

Slimme manieren om liquid lipsticks te bewaren

Slimme en handige liquid lipstick organizer

Voor de meeste make-up heb je wel handige rekjes en organizers. Voor liquid lipsticks kon ik er eigenlijk niet veel bedenken. Daarom ben ik op zoek gegaan, en ik heb wat handigs gevonden! Dat ga ik natuurlijk niet voor mezelf houden. Kijk gezellig mee.

 

liquid lipstick organizer

 

 

Ten eerste: de reageerbuisjehouder, in het engels ook wel test tube rack. Reageerbuisjes hebben een vergelijkbare dikte met liquid lipsticks. In zo’n rekje kun je er dus een heleboel kwijt! AliExpress heeft ze onder andere, voor niet zo veel geld. 3-6 euro kosten ze daar gemiddeld. Ik ga er zelf ook eentje bestellen, maar met de drukte die nu op AliExpress heerst verwacht ik ze niet heel snel binnen te krijgen.

AliExpress is trouwens eventjes extra druk omdat het pas geleden 11/11 is geweest, een grote Chinese feestdag die enorm veel bestellingen aantrekt. De feestdagen zijn natuurlijk ook op komst, dus drukte, drukte, drukte.

Bij dit specifieke rekje krijg je 3 verschillende ‘plaatjes’ met verschillende groottes gaatjes erin. Zo kan je zelf uitvogelen waar de liquid lipsticks het beste in passen.

 

No Title

No Description

 

 

Er zijn wel organizers die speciaal voor lipgloss en liquid lipsticks gemaakt zijn, zoals deze van eBay. Die kosten wel vaak minstens 20 euro. Niet extreem onbetaalbaar, maar als het goedkoper kan, dan probeer ik die manier liever.

Deze manier van liquid lipsticks opbergen staat ook eigenlijk best wel classy. Je moet er wel iets voor over hebben. Ik denk dat dit soort organizers het leukst staan als je veel liquid lipsticks van hetzelfde merk hebt.

 

No Title

No Description

 

 

 

De opberg methodes en bakjes die ik tot nu toe heb laten zien zijn eigenlijk vooral voor als je grote collecties hebt. Misschien heb je niet een heel assortiment aan liquid lipsticks, maar gewoon een paar, die je netjes en leuk neer wil zetten. Dat kan ook! En dat is ook nog goedkoper. Want deze vriend kost maar 2 euro’tjes!

Gewoon om een paar liquid lipsticks in te doen. Misschien is het je hele collectie, misschien zijn het je favorieten. Maakt niet uit. Staat zo leuk! En neemt trouwens ook niet zo veel ruimte in beslag, dat kan ook wel handig zijn.

 

No Title

No Description

 

Dat waren mijn kleine bijdrages aan het organiseren van je make-up collectie! Alleen voor blushes moet ik nog een handige oplossing bedenken. Daarvoor ga ik ook nog eens naar handige organizers op zoek.

 

Hoe en waar bewaar jij je (liquid) lipsticks?

Posts created 897

17 gedachten over “Slimme manieren om liquid lipsticks te bewaren

  1. Ik heb inderdaad zoiets als die tweede, maar dan schuin oplopend. Is vooral voor lipstick, maar liquid lipstick past ook. Hij is wel vol op dit moment, dus ik moet maar eens een nieuwe gaan aanschaffen!

  2. Voor mijn liquid lipsticks heb ik nog geen goede organizer. Ik wil graag nog zo’n ‘hoge’ organizer.. De tweede foto gevuld met liquid lipstick. Ik bewaar ze nu bij in mijn lipstick organizer (maar daar zijn ze eigenlijk te groot voor) of in een bakje.

  3. Ohhh die tweede is cute. <3 Ik had laatst voor mijn Ikea Alex ook allemaal lipstick organisers gekocht en toen kwam ik er achter dat ik maar 3 (nu 4) lipsticks had en de rest allemaal liquid. Lol. Nog een speciaal laatje dan maar haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven