het regent reviews

Het regent high-end reviews! | Laura Mercier, Jeffree Star, MayBeauty, Beautyblender

Het regent high-end reviews | Laura Mercier, Jeffree Star, MayBeauty, Beautyblender

 

Ik ga allemaal verschillende producten tegelijk reviewen: het regent reviews! Dit keer zijn het ook nog eens wat luxere high-end producten. Als je benieuwd bent of deze producten het geld waard zijn en je beauty dromen waarmaken, lees dan gezellig verder.

 

het regent reviews

 

De reviews zijn van de volgende producten: The Incredible Face Gel van MayBeauty, een nieuwe liquid lipstick van Jeffree Star Cosmetics (Masochist), de enige échte Beautyblender & Loose Transcluent Setting Powder van Laura Mercier.

 

MayBeauty | The Incredible Face Gel review

 

maybeauty incredible face gel review

 

The Incredible Face Gel van MayBeauty is een gel die zegt dat ‘ie alle dode huidcellen van je gezicht gaat halen en lekker reinigt. Klinkt goed! Als je het spul zelf bekijkt lijkt het in het kuipje misschien een beetje op slijm. Als je eraan ruikt en het voelt is dat wel anders: het heeft een subtiel lekker zacht zoet geurtje en de gel is totaal niet plakkerig en voelt meteen lekker fris.

Ik heb er geen microscoop bij gehouden en m’n huidcellen geteld, maar m’n gezicht voelt hierna wel echt heerlijk schoon. Het is de bedoeling dat je het op je gezicht aanbrengt en dan lekker in gaat wrijven. Ik heb dat inwrijven met een borsteltje gedaan, heerlijk.

Via deze link of de code ‘matteandshimmer’ kun je 30% korting krijgen op de MayBeauty The Incredible Face Gel.

 

Jeffree Star Cosmetics | Masochist review

 

jeffree star cosmetics masochist review

 

Jeffree Star Cosmetics Masochist is een apart kleurtje: op foto’s lijkt ‘ie altijd enorm rood, terwijl het echt een kleur met een flink roze ondertoon is. In het echt ligt het er ook maar aan hoe je ernaar kijkt. Ik heb zo lang zitten twijfelen of ik deze zou halen, omdat ik bang was dat ‘ie meer naar oranje-rood zou neigen. Gelukkig is het echt rood met een roze ondertoon. Laat je niet bedriegen door foto’s.

Net als alle andere Jeffree Star Cosmetics liquid lipsticks die ik heb (behalve de zomercollectie dan) droogt ‘ie matte op, zit fijn op m’n lippen, dekt goed en blijft lang zitten. Hierom ben ik ook fan van de liquid lipsticks van dit merk.

 

Beautyblender review

 

beautyblender review

 

Dat de Beautyblender een geweldig sponsje voor het aanbrengen en blenden van make-up is wist ik al. Ik vroeg me vooral af of deze spons écht zo veel beter is dan alle ontelbare dupes. Heel lang heb ik het met de Real Techniques sponsjes gedaan, die echt heel fijn werken. Naast deze sponsjes heb ik trouwens ook aardig wat andere namaak blendersponsjes geprobeerd.

Ik merk wel degelijk verschil! De échte Beautyblender is toch echt het zachtst en lichtst. Ook nadat je ‘m nat hebt gemaakt blijft het een heel licht en enorm flexibel sponsje. De beste die ik heb gehad. De spons van Real Techniques is wél 14 euro goedkoper en ook echt heel goed. De keuze is aan jou.

 

Laura Mercier | Transcluent Loose Setting Powder review

 

Laura mercier transcluent loose setting powder review

 

De laatste review alweer: Laura Mercier Transcluent Loose Setting Powder. Laura Mercier heeft verschillende type poeders, let dus goed op de naam wanneer je er eentje aan gaat schaffen! Ik heb deze bij Sephora besteld.

Het effect van een setting powder is nauwelijks tot niet op foto’s te laten zien, daarom heb ik deze review ook in dit artikel verwerkt. Ik wilde toch wel m’n ervaring met dit prijzige poedertje delen.

Werkt het goed? Ja, het werkt echt heel goed. Geeft je make-up een prachtige finish en alles blijft goed zitten. Geen witte waas! Geen Sahara-achtige huid, maar een zijden dekentje.

Heb je het écht nodig? Waarschijnlijk niet. Als je echt een make-up fanaat bent en van prachtige perfecte details houdt, dan wel. Draag je af en toe make-up, gebruik je niet veel poeder of is je budget niet groot? Je gaat niet dood zonder dit product. Hoe mooi het ook is -want het is geweldig spul- het blijft 50 euro voor een poedertje.

 

Heb jij een favoriet high-end make-up product?