Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

Wat word ik blij van de make-up nieuwtjes van deze week! Ik ga ze snel met jullie delen, het is allemaal te mooi om mis te lopen.

 

makeupnewnp

 

Zo komt Kat Von D met een multifunctioneel palette: je kan de kleuren als highlighter, oogschaduw of lipstick gebruiken! Colourpop brengt een prachtige gierigheidsopwekkende kerstcollectie uit, en Jeffree Star Cosmetics doet ook mee.

 

Kat von D Alchemist

Wat is die witte, glanzende driehoek met die mooie letter erop? Het is het Alchemist palette van Kat von D. Een best speciaal concept: het palette bevat 4 kleuren die je als highlighter, oogschaduw of lipstick kan gebruiken. Interessant! De kleuren zijn transformer shades wat inhoudt dat ze een soort duochrome finish hebben.

Hij gaat in december in de verkoop en gaat $32 kosten. Prijzig, maar het had erger gekund. De Franse Sephora gaat trouwens ook Kat von D verkopen.

 

No Title

No Description

 

 

Colourpop Holiday Collection

Colourpop heeft voor de feestdagen uitgepakt en de prachtige Holiday Collection geïntroduceerd. Hij is al in de verkoop! De laatste keer dat ik keek was alles nog op voorraad.

De collectie bestaat uit 3 sets: een Super Shock Shadow set, een Ultra Lip set en een Lippie Stix set. Niet alle kleuren zijn trouwens nieuw, sommigen hebben gewoon tijdelijk de holiday verpakking en zijn bij de setjes gevoegd.

Naaste de 3 setjes kun je nog wat lipproducten los kopen. Zelf vind ik het erg jammer dat de Holiday oogschaduws en Lippie Stix niet los verkrijgbaar zijn. Alsof ze je willen dwingen om de hele set te kopen.

Maar de verpakkingen zijn wel echt heel mooi en gaaf! Zwart, wat ik heel classy vind staan, en de setjes komen in een soort LP verpakking. De items hebben normale Colourpop prijzen. Via Shipito bestellen blijft het goedkoopst, maar Colourpop heeft tijdelijk ook lagere (of geen) verzendkosten.

 

colourpop holiday collection

 

 

Jeffree Star Cosmetics Holiday Collection

Ook Jeffree Star Cosmetics brengt speciale feestdagenmake-up uit. Normaal hebben alle producten een roze verpakking, de verpakkingen van de holiday collection zijn dit jaar in het rood.

In totaal komen er voor deze collectie 8 nieuwe kleuren liquid lipsticks uit, en 2 SkinFrosts:

 

No Title

No Description

 

Wat vind jij de mooiste lipkleur voor de feestdagen?

 

 

Posts created 892

22 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Wat een fijne nieuwtjes weer. Ik vind rood zeker mooi, maar zo ‘iedereen heeft het’. Een mooie donkere roze/ mauve kleur vind ik ook heel tof, net zoals bruin.

  2. Ik vind de kerst collectie van CP het mooist, maar ik vind het ook jammer dat de producten niet los te koop zijn. Dat had ook mijn voorkeur. Dit jaar is er super veel moois verkrijgbaar! Dat wordt keuzes maken…..

  3. De Colourpop Holiday Collection zou ik wel willen hebben hoor! Ben ook vooral zo benieuwd naar die Lippie Stix. 🙂 Misschien ga ik toch wel een keer wat bestellen!
    Ik vind voor de feestdagen een rode of berry achtige kleur heel leuk. In ieder geval een warme kleur vind ik wel bij de feestdagen passen!

  4. Ik ben echt een grote Kat von D fan, dus die driehoek palette moet ik zeker hebben. Heb ik het nodig? Nee, maar het ziet er gewoon zo mooi eruit! De Colourpop Holiday collection is limited edition en dat betekend vaak voor mij: hebben hebben! Maar net zoals jij zegt vind ik het jammer dat je bepaalde items niet los kan halen van de sets, dus heb ook niks besteld van Colourpop. Jeffree Star moet ik zeker wel een paar lippies van hebben, heb sinds kort mijn eerste Jeffree Star liquid lipstick gebruikt en ben echt super tevreden ermee! Voor de feestdagen vind ik donkere kleuren altijd wel leuk om te dragen, gewoon omdat het kan en het toch niet duidelijk is in de vroege donkere ochtend of avond.

  5. Weet je toevallig wanneer de Franse Sephora Kat von D gaat verkopen? Overigens denk ik dat ik Sagitarius ga aanschaffen! Mijn sterrenbeeld immers en het is een mooie kleur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven