koukleum bestendig en fabulous

Make-up & fashion | koukleum bestendig & fabulous

Make-up & fashion tips | koukleum bestendig & fabulous

 

Hoewel het in Nederland altijd koud lijkt te zijn, zit nu รฉcht de koudere periode er weer aan te komen. Ik ben graag extreem ingepakt, maar wil er ook nog fabulous uitzien. In dit artikel laat ik zien hoe je dit kan combineren.

 

koukleum bestendig en fabulous

 

Het begint allemaal met een lekkere warme jas. Eentje die ook fabulous is. Een jas met die lekker gevoerd is, met een (faux) fur kraagje. Alsof je een warm dekentje om je heen slaat. En je ziet er nog geweldig uit ook. Je kan natuurlijk uit alle kleuren kiezen die je maar wilt. Van zwart met donkergroen tot all-black.

 

No Title

No Description

 

 

Fabulous muts & handschoenen

Voor koukleumpjes als ik zijn handschoenen en een lekkere warme muts je beste vrienden. Als je hoofd en handen warm zijn is het allemaal gewoon wat draaglijker. Deze beste vriendjes mogen er best glamorous uitzien wat mij betreft. Dit setje is ook in het wit verkrijgbaar. Combineert eigenlijk met alles wel!

 

No Title

No Description

 

Houd je sjaal lipstick-vrij

En houd je mokje warme chocolademelk ook lipstick vrij: draag een matte liquid lipstick. Deze geven het minst tot helemaal niet af. Ik heb menig sjaals verpest met lipstick die er lastig uit gaat, helaas. Vergeet niet om aan het einde van de dag, wanneer je al je make-up eraf hebt gehaald en lekker met je dekentje op de bank zit, je lippen te verwennen met een eindeloos dikke laag lippenbalsem. Dan zijn ze weer verzorgd en voorbereid op de volgende dag van het lippen-uitdrogende-seizoen.

 

Colourpop Love Bug review

 

Houd je wenkbrauwen veegbestendig en waterproof

Het gaat regenen. Of sneeuwen. Of allebei. Je capuchon of muts gaat langs je wenkbrauwen en je wilt ze nog wel houden nadat je die afzet. Gebruik stevig spul voor je wenkies! Wunderbrow houdt echt hรฉรฉl erg goed, maar Dipbrow van Anastasia doet het ook heel netjes. Ik heb dit niet getest, maar ik denk eigenlijk dat je wenkbrauwen sprayen met een beetje haarspray ook wel wil helpen.

 

Schoenen die eigenlijk sloffen zijn, maar sociaal geaccepteerd om buiten te dragen

En dan heb ik het inderdaad over uggs of schoenen die daar op lijken. Zelf heb ik ook een paar staan. Deze laarsjes hebben wel iets weg van uggs, maar ik vind ze toch een stuk leuker. Ze zijn trouwens niet duur en inย  veel kleuren beschikbaar. Echt, houd die voetjes warm. Word je blij van.

 

No Title

No Description

 

Houd een lichtere foundation op voorraad

Al onze zomertintjes zijn aan het vervagen, en het wordt weer tijd om aan een lichtere foundation te gaan. Je kan elk seizoen een andere foundation gaat kopen, of in de winter een zonnebankje pakken, maar je kan ook iets anders doen: een budget foundation achter de hand houden die te licht is. Zo kan je die altijd mengen met de foundation die je het liefste gebruikt, om het juiste tintje te krijgen.

 

Heb jij nog een tip voor fabulous koukleumen om de winter door te komen?

 

 

 

 

Posts created 902

16 gedachten over “Make-up & fashion | koukleum bestendig & fabulous

  1. Leuke items! Die jas lijkt me lekker warm ik heb er nu al eentje maar als ik kon kiezen dan zou ik gaan voor all black! Die schoenen zijn fantastisch die zou ik wel hebben ik ben namelijk nog op zoek naar een goede schoenen met warme binnenvoering. Maar het liefst in het zwart die past dan met alles. Girl Nice Picture As Always! Leuke post!
    Besos, Miss B.?

  2. Sjaals die onder de lipstick zitten, oooh ik herken het. Zo irritant! Elke keer laat ik het ook weer opnieuw gebeuren omdat ik gewoon niet nadenk haha. Ik gebruik trouwens het simpele Catrice setje voor mijn wenkbrouwen en die houdt het echt heel goed met regen! Vorig jaar bleef het er zelfd prima opzitten toen ik in zee snorkelde in Thailand. Had ik niet verwacht! Is dus ook een echte aanrader. ๐Ÿ™‚

  3. Die laarsjes vind ik zo ontzettend leuk! Alles wat draagt als sloffen vind ik heerlijk hihi. Helaas ken ik de struggle van sjaals verpesten met lipstick. Goeie tip dat matte niet (of minder) afgeeft.

  4. Wat een goede tips! Ik ben geen lipstick drager, maar smeren doe ik wel al want ik voel mโ€™n lippen al barsten.. Heb jij nog een goede tip, of een extra verzorgingstip? Blog ideetje ๐Ÿ™‚
    De lichte foundation heb ik ook altijd ja! Zeker voor mijn koude, rode neus hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven