NYX geshopt, reviews & make-up look

NYX geshopt, reviews & make-up look

Zoals jullie weten opent NYX de store in Amsterdam! Eindelijk hebben we dan het hele NYX assortiment tot onze beschikking. Ik was een beetje ongeduldig, dus heb nog wat NYX via de Amerikaanse website geshopt. En dat gaat natuurlijk niet in stilte voorbij: hier de reviews & make-up look van alle NYX spulletjes die ik heb gekocht.

 

NYX cosmetics liquid liner suede review

 

M’n nieuwe schatjes! De 2 NYX Liquid Suedes (Kitten Heels en Soft Spoken) kon je wél bij de Douglas bestellen. De NYX Cosmic Metal lip creams en Vivid Brights eyeliners had de Douglas helaas niet. De NYX winkel heeft ze gelukkig wel, dus alle zorgen zijn voorbij.

De Cosmic Metals Lip Cream zit tussen een liquid lipstick en een gloss in. Heel dekkend, droogt niet matte op en een heel erg metallic effect. Deze kleur, Electromagnetic (turquoise), was ik meteen verliefd op. Ik ben namelijk een echte turquoise-junkie.

 

nyx cosmetics swatches

Van links naar rechts: Kitten Heels, Soft Spoken, Electromagnetic, zwarte eyeliner, rode Vivid Brights, blauwe Vivid brights.

De Suede Lip creams drogen trouwens echt matte op, het duurt wel een minuutje of 2. Op de foto waren ze nog niet helemaal opgedroogd, stuk ongeduld dat ik ben. Ze dekken goed en blijven mooi zitten. Hetzelfde geldt voor de eyeliners.

Van dit soort make-upjes word ik nou echt enthousiast. Af en toe met lekker gekke en opvallende kleurtjes experimenteren, ik vind het fantastisch.

De rode Liquid Suede, Kitten Heels, heb ik veel in m’n Halloween look gebruikt. De rest wilde ik niet ongetest laten liggen, dus ben ik aan de slag gegaan met een … heel subtiele, natuurlijke look. *kuch*

 

nyx makeup look

img_13804

 

De kleur van de Cosmic Metals Lip Cream matcht met m’n pruik! Vanzelfsprekend moest die dus op. Ik blijf het een prachtige kleur vinden. Niet iets wat ik naar school of naar de supermarkt zou dragen, maar voor uitgebreide looks en feestjes is ‘ie echt heel gaaf. Dat ‘ie niet matte maar meer glossy is heeft een voordeel en een nadeel: hij draagt heel fijn, maar geeft wel af. En hij glanst echt heel mooi.

Van de Vivid Brights eyeliner ben ik ook echt onder de indruk. De kleuren van deze eyeliners zijn echt heel fel. Over je oogschaduw heen of gewoon op je primer, maakt niet uit. De kleur blijft fel. Ik heb zo vaak donkerblauwe of paarse eyeliners gehad die eigenlijk gewoon zwart lijken. Deze dus niet!

 

nyx vivid brights eyeliner review look

 

Nog een close-up van de ooglook. Ondanks de volle wimpers die ik draag en dat er oranje oogschaduw onder zit, blijft het blauw duidelijk en fel naar voren komen. Het contrast van de kleuren maakt het geheel ook wel wat opvallender, maar dat was het hele idee. Gewoon een keer helemaal los gaan met gekke kleuren.

Conclusie: ren allemaal naar de NYX winkel! Het zijn echt prachtige en betaalbare items. De lipsticks en liners kosten tussen de 6-10 euro en zijn die prijs gewoon dik waard. Naast opvallende kleuren zijn er ook veel neutrale kleuren, dus opties genoeg.

 

Ben jij al naar de NYX winkel geweest of van plan om te gaan?

 

 

 

 

 

Posts created 897

28 gedachten over “NYX geshopt, reviews & make-up look

  1. Wat een keigave look heb je gemaakt. Respect voor jouw makeupkunsten!
    Ik ken NYX van de Douglas in Groningen, dus dat is wel prettig om dichtbij te hebben. Jeetje, die lippen. Prachtig hoor!

  2. Ik vind deze look zo ontzettend mooi! Love it! Ik wilde eerst vandaag naar de winkel toe gaan, maar vind het leuker om te gaan als ik iets meer geld heb haha!

  3. Die match met je pruik: geweldig! Het staat zó gaaf! En jaaaa ik moet ook echt naar de NYX winkel. Ik wil de kleur ‘Rome’ van de lipcreams. Echt zo’n kleur weer die bijna nergens verkrijgbaar is op internet. Misschien dat ik volgende week wel even naar binnen sneak!

  4. Soft Spoken ziet er zooooo mooi eruit! Mehhh, ik haal NYX ook meestal vanuit US omdat het goedkoper is en dan haal ik gelijk ook andere spullen. Ik zal wel een keer langs de winkel in Amsterdam hoppen maar niet deze week met alle verwachte drukte ;p

  5. Helemaal te gek hoor Mariska! Heerlijk om zo te spelen met kleuren en de pruik matcht helemaal. Ik dacht even: heeft ze echt haar haar gedipped-dyed?? Wauw, dat is pas toewijding 😉 Ik ga zeker eens naar de Nyx winkel, heb er nu al zin in!

  6. Heel erg gaaf! Ik zou persoonlijk sneller voor een roze tint gaan omdat ik het bij mijzelf niet vind staan. Maar als ik zo’n felle look zie vind ik dat wel echt prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven