Wunderkiss review vollere lippen

Wunderkiss review | Vollere lippen zonder injecties?

Wunderkiss review | Vollere lippen zonder injecties

 

Vandaag laat ik een speciaal product zien dat ik heb getest: de Wunderkiss. Wunderkiss belooft je in 2 minuten vollere lippen te geven, zonder injecties of gekke bijkomstigheden. Ik was wel erg benieuwd of dat echt kan! Hier is de review.

 

Wunderkiss review vollere lippen

 

Dus even over die Wunderkiss. Wat het belooft weten we nu al. Ik heb ‘m mogen testen; als je ‘m wil kopen ben je €35 kwijt. Het is een setje van 2 producten: de Wunderkiss Lip Plumping Gloss en de Wunderkiss Lip Plumping booster.

Er staan allerlei waarschuwingen en tips op de verpakking; het is dus wel echt iets om goed door te nemen voordat je dit gaat gebruiken. Op de verpakking staat onder andere dat je een tintelend gevoel in je lippen krijgt, van dat soort dingen word ik dus bang dat het gaat branden. Om die reden heb ik het testen van de Wunderkiss ook een paar dagen uitgesteld, mietje dat ik ben.

 

Wunderkiss lip plumping review

 

De handleiding die erbij zit lijkt eigenlijk best uitgebreid, het is zo’n heel boekje in ikea-stijl: plaatjes en nummertjes. Het komt er allemaal op neer dat je de Lip Plumper, dat spulletje dat in de plastic nep-‘injectienaald’ zit, niet meteen op je lippen aan moet brengen: je moet het eerste mengen met de lipgloss. Wat inhoudt dat je het gewoon bij de lipgloss injecteert, het even met de applicator mengt en een halve minuut laat staan. Daarna kan je het op je lippen aanbrengen. Gewoon met de applicator.

Gelukkig ging het niet branden. Ook niet echt tintelen. Het voelt meer als een mint-effect, als je snapt wat ik bedoel. Dat gevoel van een scherp pepermuntje. Dat is het. Totaal niet pijnlijk, maar je voelt het wel werken.

 

Wunderkiss review effect result

Links is voor, rechts is na.

Het resultaat! Als je goed kijkt zie je dat m’n onderlip iets meer naar voren is gaan staan. Natuurlijk laat het glossy effect je lippen voller lijken, maar ik merk wel echt dat m’n onderlip wat voller is geworden. M’n bovenlip lijkt niet per se groter maar wel meer gevormd. Gedefinieerd. Niet opeens Kylie Jenner lippen, maar wel verschil.

Uiteindelijk is er iets anders geweest wat me erg opviel, vooral nadat ik het nog wat langer in heb laten trekken:

 

wunderkiss review

 

De lijntjes in m’n lippen zijn helemaal opgevuld! Ze zijn gewoon weg. Ik ben erg blij met m’n lippen; de lijntjes zijn eigenlijk het enige wat ik eraan zou willen verbeteren. Maar dat is echt een mini detail, niet iets waar ik me aan stoor. Ik was toch best wel verrast dat die ook (tijdelijk) zijn opgevuld door de Wunderkiss. Een handige bijkomstigheid.

Conclusie: als je echt van cup size A naar D wilt, maar dan wat je lippen betreft, kun je dat niet van dit product verwachten. Als je zo’n mega verschil wil werken lipinjecties toch wel beter. Maar het doet wel Γ©cht wat. Iets vollere lippen, en ook lijntjes zie je minder tot helemaal niet. Alles lijkt gewoon een beetje opgevuld!

Voor pijn hoef je niet bang te zijn. Of je Wunderkiss de prijs waard vindt is aan jou, ik heb in ieder geval m’n best gedaan om zo goed mogelijk te laten zien en omschrijven wat het allemaal doet.

 

Zou Wunderkiss iets voor jou zijn?

 

 

 

 

 

 

 

Posts created 845

32 gedachten over “Wunderkiss review | Vollere lippen zonder injecties?

 1. Ik vind natuurlijke lippen veel mooier dan opgespoten lippen, ik vind de lijntjes in je lippen dan ook veel mooier haha! Grappig dat dit dus wel werkt. Ik ben benieuwd hoe lang dit effect op mijn lippen zichtbaar blijft.

 2. Wauw, toen ik de titel zag was ik een beetje skeptical. Maar door middel van jou before and after foto ben ik er wel meer in gaan geloven! Het doet zeker wel wat met je lippen, ik vind het er zeer goed uitzien en vooral een groot voordeel dat de lijntjes in je lippen minder worden!

 3. Hmm ik denk niet dat het niet voor mij zou zijn. Ook al zou ik wel iets vollere lippen willen..Maar de prijs…ai…
  Wel hele duidelijke foto’s Mariska! X!

 4. Oh ik zie inderdaad wel echt verschil! Je lijntjes zijn gewoon helemaal weg, bizar! Ik vind van die hele opgepompte lippen ook niet mooi, dan vind ik dit subtiele verschil een stuk natuurlijker en mooier! Liefs

 5. Ik heb volgens mij heel lang geleden al eens een review gelezen over dit product. Grappig om te zien, best een oke effect maar voor die prijs had ik liever iets meer gezien.

 6. Wow wat een bijzonder product zeg. Ergens ook wel een eng idee dat je lijntjes ineens verdwenen zijn.. Ik ga het zelf niet proberen maar wel leuk dat je het getest hebt!

 7. Wat bijzonder dat dit ook gewoon echt werkt! Nu heb jij van jezelf al mooie lippen, maar ik zou zelf met name wel een wat vollere bovenlip willen, alleen vraag ik mij af of je het ook alleen daarvoor zou kunnen gebruiken.

 8. Wat een grappig product! En het resultaat vind ik mooi, maar voor 35 piek koop ik toch liever twee mooie lipsticks van MAC of iets, vind dat toch best prijzig! En zoals meerdere zeggen hier: jij hebt al prachtige, volle lippen πŸ™‚

 9. Als zoiets gezegd wordt bij zo’n product is dat ook best spannend :’D dat je lippen gaan tintelen en zo. Al is dat met een lippenbalsem wel lekker, lijkt me dit bij zoiets altijd wel spannend. Het lijkt optisch wel groter moet ik zeggen, ik vraag mij af of dat dan toch met de lijntjes te maken heeft in de lippen? Leuk om erover te lezen!

 10. Apart spul. Ik zou het niet zo snel kopen maar zeker een tijdelijke oplossing voor mensen met heel dunne lippen. Een goed voor en na verschil, het werkt wel, top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven