morphe liquid lips too faced chocolate chip

Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

Het was vorige week even wat rustiger in de make-up wereld, maar er is weer volop nieuws! Allemaal mooie spulletjes waar een mens als ik hebberig van wordt.

 

morphe liquid lips too faced chocolate chip

 

Als je denkt, ‘huh, Too Faced heeft toch allang de Chocolate Bars uitgebracht?’ Dit zijn de Chocolate Chip palettes! Morphe maakt ons blij met liquid lipsticks, Kylie zit niet stil en gaat een mooie samenwerking uitbrengen en Jeffree Star komt weer met een interessante kleur highlighter.

 

Too Faced Chocolate Chip palettes

Als je je bedenkt dat ze 25 november al verkocht gaan worden is het eigenlijk een beetje gek dat hier nog geen swatches van te vinden zijn. Ik verwacht wel neutrale kleuren, aangezien dit een beetje in het verlengde van de Chocolate Bars zijn. Ook is er nog geen prijs bekend. Ze zijn iets kleiner dus ik gok zo rond de €30, maar pin me er niet op vast.

 

No Title

No Description

 

 

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost | Felroze highlighter

Na een zwarte en groene highlighter komt Jeffree Star Cosmetics nu ook met een felroze highlighter. Je kan het ook gewoon zien als een mega grote oogschaduw. Hoewel zó gekke highlighter kleuren niet mijn ding zijn voor het dagelijks leven, heeft het ook wel weer wat speciaals. 25 November komt ‘ie in de verkoop, voor $29.

No Title

No Description

 

Jeffree Star Cosmetics is tegenwoordig trouwens ook te koop bij Beautybay. Vanaf 17 euro bestelwaarde betaal je geen verzendkosten naar Nederland en omdat het een Britse webwinkel is betaal je ook geen importkosten. Da’s dus goed nieuws!

 

 

Morphe Liquid Lipsticks

Behalve dat het binnenkort gaat komen is hier verder nog niet zo veel over bekend. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd! Morphe kennende zullen de prijzen ook goed te doen zijn. Wat er nog wél bekend is gemaakt is dat er in één keer een heleboel kleuren worden gelanceerd.

 

No Title

No Description

 

 

Kylie Cosmetics Koko Kollection

Kylie Cosmetics heeft ook aan de feestdagen gedacht met deze holliday collection. De eerste samenwerking van Kylie Cosmetics, die wél binnen de familie is gehouden: de samenwerking is met Khloe. Hoewel ik nooit zo onder de indruk ben geweest van het merk is dit het eerste product wat ik misschien nog wel zou willen hebben. Best wel mooi setje. Goede kleuren ook.

Het setje kost $40 en komt 9 november al online.

 

No Title

No Description

 

 

En dat was het moois weer voor vandaag!

Heb of wil jij iets van Kylie Cosmetics?

 

Posts created 902

22 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Ik ben heel benieuwd naar de paletten van Too Faced. Hopelijk is het geen special van Ulta ofzo. Dat p&j palette was destijds ook zo’n special… 🙁

  2. Echt super tof dat Jeffree Star nu verkocht wordt bij BeautyBay! Hopelijk wordt het later geen probleem met invoerkosten met EU regeling en bladiebla. Tot die tijd lekker blijven inkopen, haha.

  3. Die nieuwe van Kylie vind ik ook hele gaaf! Fijn dat Jeffree Star nu makkelijker te koop is. Dat zijn echt tips waar ik wat aan heb 🙂 Too Faced vind ik ook heel gaaf en ik ben super benieuwd naar het witte palletje. Jij bent echt een van de weinige nederlandse bloggers die me zo goed op de hoogte houdt van buitenlandse merken!

  4. Fijn dat Jeffree Star cosmetics nu verkocht word via Beautybay, misschien een kans om eens iets te bestellen! Vind de Kylie Jenner liquids voor de feestdagen erg mooi.

  5. Ik heb bijna de volledige collectie van Kylie Cosmetics, op enkele lipkits en eyeliners na dan. Er zullen vast wel andere goeie merken zijn die dezelfde producten verkopen als Kylie Cosmetics, maar vind het gewoon altijd leuk om daar te bestellen. Ook zijn de kleuren mooi en de formule heel fijn (ben nu de Kyshadows aan het uittesten). Ik ben super benieuwd naar de Chip palette van Too Faced!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven