Dose of Colors Eyescream review

7 redenen om die make-up gewoon wél te kopen

7 redenen om wél dat cadeautje voor jezelf te halen

 

Dose of Colors Eyescream review

 

Soms twijfel je zo hard of je dat make-up item nou wel of niet moet kopen. En soms weet je eigenlijk al dat je het wil hebben, maar zoek je naar een goede reden om het te rechtvaardigen. Zoek niet verder: hier zijn 10 redenen om het gewoon wél te doen.

 

Disclaimer: Ik wil niemand in financiële problemen brengen, of die aanzet geven, dus als je écht geen geld hebt: wacht en spaar eventjes. Maak geen schulden. Schulden zijn slecht. Achtervolgen je. Dat soort dingen.

 

1. Omdat je het écht nodig hebt

Je hebt het écht nodig voor je routine. Die andere kleuren heb je al zo vaak gebruikt, zijn toch een beetje anders, zijn van andere kwaliteit, het is allemaal niet hetzelfde. Dít nieuwe item heb je nodig. Anders kan je je skills niet ontwikkelen en niet fabulous genoeg zijn.

 

2. Omdat je het verdient

Je hebt echt keihard geleerd voor die toets. Je hebt echt heel hard gewerkt. Je hebt zó goed anderen geholpen en zo veel je best gedaan dat je er helemaal moe van bent. Jij verdient een cadeautje! Treat yourself.

 

No Title

No Description

 

3. Omdat het een uniek product is

Ten eerste: als je een limited edition product niét koopt krijg je 9/10 keer spijt. Dat willen we niet. Ook als het niet een limited edition is kan het toch uitverkocht raken, dat willen we ook niet. Heb je al veel nudes en wil je toch een andere nude lipstick kopen? Net als alle mensen zijn alle make-up producten uniek. Van die specifieke nude tint bestaat er echt maar één.

 

4. Omdat je afleiding nodig hebt

Voor mij kan make-up echt een afleiding zijn wanneer ik gestrest ben. Heb je iets nieuws op het oog? Kan je wel wat afleiding gebruiken? Koop het en ga het lekker uitgebreid proberen.

 

No Title

No Description

 

5. Het is zo moooooooiiiii

Dit is een geldige reden om make-up te kopen! Onderzoek* heeft uitgewezen dat het kopen van dingen die je mooi vindt bijdraagt aan geluk en blijdschap. En dat is alleen maar  goed.

*onderzoek is uitgevoerd op 1 testpersoon. mezelf. 100% van de testpersonen ervaren meer geluk en blijdschap als gevolg van mooie aankopen.

 

6. Omdat je echte liefde niet kapot mag maken

Soms is een product zo mooi en geweldig dat je meteen verliefd bent. Echt helemaal in de wolken. Je denkt er de hele dag aan. Koop het dan gewoon. Je gaat toch niet je eigen hart breken?

 

No Title

No Description

 

7. Omdat dit de beste optie is

Waarom zou je het laten staan? Neem het lekker mee naar huis. Hebben anderen kritiek op dat je veel make-up koopt? Ze moeten blij met je zijn. Je had ook een drugsverslaafde kunnen zijn. Of een kleptomaan. Of een moordenaar. Of een dief. Nee, dan liever make-up kopen!

Hoe overtuig jij jezelf om toch iets nieuws te kopen?

 

Posts created 907

31 gedachten over “7 redenen om die make-up gewoon wél te kopen

 1. Ik heb soms wel iets dat ik het best verdien. Ik werk keihard en dan gun ik mijzelf een cadeautje, dat kan cosmetica zijn of een paar laarzen. (die moet ik overigens nog kopen, zoekende nog)

 2. Dit lijstje komt goed van pas! Ik heb vaak moeite om mezelf op iets te trakteren, maar zou inderdaad vaker gewoon wat make-up voor mezelf moeten kopen.

 3. Haha, ik verzin eigenlijk nooit smoesjes om iets te kopen. Vaak heb ik het gewoon écht nodig. Maar als ik iets wil kopen wat ik niet nodig heb, dan is het gewoon om mezelf te verwennen onder het mom van: ik heb het verdiend. 🙂

 4. Haha ojee ojee, wat een gevaarlijk lijstje is dit voor mij ;-). Vooral limited editions werken heel goed bij mij, onder het mom van ‘nu of nooit’

 5. Geweldig dit 😉 Ik vind nummer 3 een goede reden: ik houd me altijd graag voor dat iets écht een limited edition is en dat het een buitenkans is, hahaha. En zo niet, dan probeer ik het te laten liggen.

 6. Hahaha ik lees veel herkenbare gedachten die ik vaak heb. Meestal is het dan uiteindelijk toch dat ik het verdien haha. Maar ik verdien wel iets te vaak wat, dus mijn bankrekening lijdt er zeker onder;)

 7. You spoke the truth.. Ik kan zo blij worden van make-up, het is ook gewoon een hobby geworden. Voordat ik iets koop denk ik er wel lang over na of ik het echt wel wil & ik moet zeggen dat ik nog nergens spijt van heb gehad.

  -xo Sara

 8. Gewoon, omdat we het waard zijn :’)
  Haha, echt een geweldig artikel! Hoewel ik tegen mezelf altijd wel ‘nee’/ ‘heb je het echt nodig?’ moet zeggen, mag ik soms best wel – met één van die redenen die je noemde – iets leuks kopen ^^

 9. Super handig deze tips ik maak zelf testjes dus ik denk dat ik er een paar maak over Make-up maar niet over dit onderwerp hoor XD!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven