win NYX lip product

WINACTIE | Vul in en win: een NYX lip product naar keuze

Winactie | NYX lip product naar keuze

Dames en heren, jongens en meisjes, volgers en lezers: ik kan jullie mening heel goed gebruiken. Daarom wil ik jullie vragen om een korte enquête (9 vragen) in te vullen. In ruil daarvoor maak je kans op een lip product van NYX cosmetics!

 

win NYX lip product

 

Ik ben heel blij met en dankbaar voor alle volgers en lezers die ik heb. Daarom is jullie mening zo belangrijk! Om artikelen te schrijven die jullie zo leuk, goed, kwalitatief en interessant mogelijk vinden ben ik benieuwd naar wat jullie vinden.

De enquête bevat 9 vragen, niet zo lang dus. Bij de laatste vraag moet je je e-mailadres invullen: uit alle e-mailadressen die daar ingevuld zijn kies ik een winnaar en mail ik die op 14 november. Tot die tijd kun je dus meedoen.

 

Wat kun je winnen?

Een NYX lip product (Soft Matte Lip Cream, Liquid Suede, Lip Lingerie, gewone lipstick) naar keuze.

 

Hoe doe je mee?

Vul de enquête in! Die vind je hier:

Matte & Shimmer beautyblog – Jouw mening helpt me enorm!

 

Ook als je nu voor het eerst m’n blog bezoekt of niet vaak lees kun je de enquête invullen en is jouw mening waardevol. Ik zou het heel lief vinden als jullie de enquête invullen, zodat ik een beter beeld heb van hoe ik m’n blogkunsten kan verbeteren.

 

Wat kun je nog meer doen?

Dit is dus NIET verplicht om kans te maken op de prijs! Het is wél heel lief als je het wilt doen.

 

 

Alvast heel erg bedankt voor het invullen! Ik ben er erg mee geholpen 🙂

 

Wat voor NYX lip product zou jij kiezen als je wint?

 

Posts created 784

33 gedachten over “WINACTIE | Vul in en win: een NYX lip product naar keuze

  1. Ik vul een enquête altijd in als ik een blog volg, of hier nou wel of geen winactie aan vast hangt.. Dit maakt het natuurlijk wel extra leuk, ik heb hem ingevuld!

  2. Oehh, heb natuurlijk meteen de enquête ingevuld! Kende jouw blog nog niet eerder maar het ziet er superleuk uit en als ik zo naar de artikels kijk die ik net heb gelezen, kom ik hier zeker weten vaker!

    Als ik zou winnen dan zou ik gaan voor de NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Cannes, ik heb de kleur Ibiza al en vind deze echt superfijn! Zou hem aan iedereen zeker aanraden.

  3. Ik heb m ingevuld, al denk ik niet dat je nog veel kan verbeteren aangezien je echt een geweldige blog hebt. Ik doe ook graag mee aan je winactie. Alle onderstaande stappen heb ik ook gedaan!

  4. Tuurlijk heb ik m ingevuld. Helaas heb ik niet echt tips voor je, je blog is super zoals het is! Ook mn mail adres heb ik ingevuld, hoewel ik al een mac lippie heb gewonnen bj je. De fb groep wil ik ook wel bij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven