Mooie & favoriete herfst lipsticks

Mooie & favoriete herfst lipsticks

 

Het is volop herfst, daar kunnen we niet omheen. Of je herfst nou leuk vindt of niet, je kan het altijd leuker maken met mooie make-up. Daarom laat ik een aantal mooie en persoonlijke favoriete herfst lipsticks zien.

 

herfst lipsticks review make-up

 

De lipsticks die ik ga laten zien zijn verschillende kleuren die ik alledrie mooi bij de herfst vind passen, mooi vind staan en comfortabel vind dragen. De eerste is Wolfie van Colourpop, dan is er ook nog Love Bug van Colourpop en ten slotte Androgyny van Jeffree Star Cosmetics. Maar eerst wat swatches!

 

herfst lipstick swatches

De bovenste swatch is Wolfie, van Colourpop. Eigenlijk een gloss, maar dekkend en sterk genoeg van kleur om alleen te dragen. Lastig om terug te zien, maar hij is rood met een soort gouden glans. De kleur die een beetje naar de zijkant valt is Love Bug van Colourpop, een Ultra Matte. Androgyny, daaronder, is een soort donkere nude met matte finish. De stipjes swatches zijn van Catrice, behalve de roze, dat is een lipstick van Pupa Milano.

 

Laat ik beginnen met Wolfie van Colourpop.

 

Colourpop ultra glossy lip wolfie review

 

Bovenstaand Wolfie van Colourpop! Een mooie rode kleur die een beetje naar bordeaux neigt. De gouden glans is wat ik zo mooi en uniek aan deze lipgloss vind. Je kan zo wÊl goed zien dat het voor een lipgloss mega dekkend is. Ik hoor al mensen klagen, lipgloss is plakkerig, blijft minder goed zitten, enzovoorts … Matte lipsticks vind ik ook mooi, maar drogen uiteindelijk je lippen uit. Beetje mooie gloss als afwisseling, prima.

 

Colourpop Love Bug review

 

En dan hebben we Colourpop Ultra Matte Lip Love Bug. Toen ik deze kleur binnenkreeg wist ik echt niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik vind ‘m toch echt super mooi. Meestal vind ik bruine lipsticks niet zo geweldig staan, maar deze is zo warm van kleur dat het echt andere koek is. Ik vind het een pareltje. Doet me ook wel echt denken aan herfst, deze kleur.

 

Jeffree Star Cosmetics Androgyny review

 

Ten slotte de lipkleur Androgyny van Jeffree Star Cosmetics, al geruime tijd een favoriet. Het is eigenlijk een soort donkere nude. Als je een lichter huidje hebt zal deze kleur nog ietsje donkerder uitvallen. Een heel neutrale en toch heel herfstige lipkleur. Ideaal.

 

Heb jij een favoriete lipstick voor de herfst?

 

 

 

Posts created 902

28 gedachten over “Mooie & favoriete herfst lipsticks

  1. Vooral Wolfie en Androgyny vind ik heel mooi! Ik vind de make-up in de herfst stiekem altijd wel leuker dan in de zomer, zeker omdat het dan ook beter blijft zitten.

  2. Ik vind het allemaal mooie kleuren en producten. Vooral Androgyny van Jeffree Star Cosmetics vind ik jou heel mooi staan. Zelf heb ik ook een aantal favorieten van o.a. MAC, L’Oreal en Milani.

  3. Ik vind ze alledrie supermooi en heel apart. Ze hebben net iets meer, die gouden glans is wauw… en mat staat je ook zo mooi.
    Ik heb geen herfst voorkeur qua kleur. Gek genoeg weet ik niet wat mij nu het beste staat, ik ga meestal voor veilig met een coral- achtige kleur.

  4. Waaauw ik vind de Colourpop Ultra Matte Lip Love Bug heeeel mooi! En die laatste ook trouwens. Prachtige warme kleuren! Mijn favoriete lipstick van dit moment is Sleek Matte Me Shabby Chic. 🙂

  5. Wat een mooie lipsticks! Ik vind de laatste het mooiste 🙂 Zelf ben ik eigenlijk nog op zoek naar een mooie kleurtje voor de herfst, dus een favoriet heb ik nog niet!

  6. Ik dacht eerst, duidelijke keuze, maar na het zien van de foto’s… Lastig! Die gouden gloed van de eerste is erg mooi, maar hou net iets meer van matte denk ik. Vind de laatste je zo goed staan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven