giorgio forgani

Achter het scherm | Pupa Milano event

Achter het scherm | Pupa Milano event

 

Pupa Milano organiseerde gisteren een event waar ik bij mocht zijn. Wat houdt zo’n event nou in en hoe gaat het er daar aan toe? Vandaag in ‘Achter het scherm’ laat ik jullie zien hoe het gegaan is.

 

Pupa Milano event

 

Events als deze worden georganiseerd om o.a. bloggers en andere personen uit de media op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en aankomende collecties. Een hoop make-up, demonstraties van de nieuwe producten en gezelligheid.

Op deze foto hierboven kun je de lentecollectie Pink Muse zien: veel zachte kleuren, roze en highlighters voor een zachte & glossy look met een stralende huid.

Links op de foto zien we de Pupa Vamp oogschaduw paletjes, voor een complete ooglook.

 

pupa milano event

 

Giorgio Forgani aan het werk! Tijdens het event worden alle producten gedemonstreerd en dit event deed international Pupa make-up artist Giorgio Forgani dit. Strak in pak toverde hij de dames die model hebben gezeten om tot echte Pupa poppetjes.

 

giorgio forgani

 

Nadat hij alle mooie spulletjes heeft laten zien en ik nog een paar handige make-up tips heb gekregen was het tijd voor een selfie met de selfie-expert Giorgio. Je kan wel zien dat hij de expert is, want hij staat er beter op dan ik.

 

pupa milano makeup

 

En dit zijn de goodies die we hebben gekregen! Erg royaal. Staat daar nu m’n naam … op die liquid lipstick? Ja! Tijdens het event kon je een liquid lipstick kiezen, en daar werd dan je naam in gegraveerd. Gaaf en origineel idee!

 

Wist je dat …

Pupa Italiaans is voor pop of poppetje? De oprichter van het merk heeft toentertijd het make-up merk Pupa opgericht voor z’n dochtertje! Awhh.. lief!

Wist je eigenlijk al dat Pupa een Italiaans make-up merk is? En dat de Vamp mascara al jaren de best verkopende mascara in Italiรซ is? De Vamp mascara is echt de ster van het merk.

 

pupa vamp mascara

De Vamp mascara wordt in meerdere opvallende kleurtjes uitgebracht.

 

Zo zie je maar, ook nog wat geleerd.

Het was al met al een leuk, informatief, goed georganiseerd en gezellig event!

Is er nog iets over dit event of events in het algemeen waar je benieuwd naar bent?

Posts created 876

28 gedachten over “Achter het scherm | Pupa Milano event

  1. Leuk dat je er geweest bent, en ik had geen idee dat het poppetje betekende. Nu ik erover nadenk.. ja, natuurlijk.
    Ik vind dat echt tof dat je naam in de huls gegraveerd is, leuk!

  2. Ik ken Pupa al jaaaaren ( zo oud ben ik ook weer niet hoor) maar toen verkocht mijn schoonheidsspecialiste het en werd het verder nergens verkocht. Enne jij staat heel erg leuk op die foto!

  3. Pupa is zo’n fijn merk! Ben zelf echt fan van de mascara’s! Tof dat je aanwezig mocht zijn bij dit evenement en leuk dat je ons mee hebt genomen achter de schermen hihi. Liefs xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven