wunderbrow review

Wunderbrow review | Waterproof, veegproof & on fleek wenkbrauwen

Wunderbrow review

De wondere wereld van Wunderbrow noem ik het. Want ik had eerst helemaal niet gedacht dat er een wenkbrauwproduct is dat zó goed blijft zitten. Ik laat het zien!

 

wunderbrow review

 

Pas geleden kreeg ik een mailtje van Wunderbrow, of ik hun producten wilde testen om er voor Instagram wat foto’s van te maken. Prima! Ik was wel benieuwd naar de spulletjes. In eerste instantie is me ook niet gevraagd om een blog artikel te maken, maar mijn bevindingen vond ik zo fijn dat ik ze wel heel graag wil delen! Daarom deze Wunderbrow review.

 

wunderbrow review

 

Wunderbrow ziet er dus zo uit. Het is een bijna vloeibaar spulletje, je ziet het al op het kwastje zitten. Ik heb er ook een Wunder2 kwastje bij gekregen, wat een gewoon wenkbrauwkwastje is. Ik raad je aan om een wenkbrauwkwastje te gebruiken in plaats van het applicator-kwastje. Met een gewoon wenkbrauwkwastje kan je veel netter en preciezer werken.

 

 

wunderbrow review swatches

 

Je ziet hier beter hoe de substantie is. Best wel vloeibaar. Maar onderschat het niet; het droogt heel ‘hard’ op. Je krijgt het er echt niet meer zomaar vanaf.

Enige puntje dat ik wat minder vind: dit zijn de 2 donkerste kleuren die ze hebben. Zoals je ziet is er een heel groot verschil tussen de donkerste en de op één na donkerste kleur.

 

wunderbrow review

 

Hoe ik het gebruikt heb: eerst met een wenkbrauwkwastje m’n wenkbrauw gevormd en ingekleurd. Bij de aanzet wil ik het wat lichter hebben, dus dan gebruik ik iets minder Wunderbrow en veeg ik het wat meer uit. Op de plekken waar ik het echt goed dekkend wil hebben breng ik iets meer aan.

Dan is het nog nat; als je foutjes maakt kun je dat met een wattenstaafje bijwerken. Het duurt ongeveer een paar minuutjes voordat Wunderbrow is opgedroogd.

 

wunderbrow review

 

En dan gaat het echt nergens meer heen. Op m’n Snapchat had ik ook al laten zien dat m’n wenkbrauwen nog perfect zaten nadat ik uit de douche kwam. En daarom vind ik dit zo fijn! Als je over je wenkbrauwen veegt; het blijft zitten. Ga je douchen? Het blijft zitten. Regenbui? Het blijft zitten. Ik durf hiermee wel een dagje naar een zwemparadijs te gaan. En ik kan dan ook nog eens wenkbrauwen hebben.

Want ook al houd ik van Dipbrow van Anastasia Beverly Hills, dat kan wel een klein buitje aan, maar blijft niet zó perfect zitten. Als je het eraf wilt halen moet je trouwens wel redelijk boenen. Met een make-up remover op oliebasis gaat het het beste.

 

wunderbrow review

 

Conclusie: Wunderbrow is de beste vriend van iedereen die Nederlandse regen, een dagje zwembad of een paar dagen op vakantie wil trotseren mét fantastische fleeky wenkbrauwen. Die nergens heen gaan.

Het mag dan wel €30 kosten, maar ik vind het het -met mijn wenkbrauwbehoeftes zeker- waard. Als ik het niet gekregen had, had ik het zeker gekocht, wetende dat het zo goed blijft zitten.

Je kan Wunderbrow hier kopen en de Facebookpagina vind je hier.

 

Had jij wel eens van Wunderbrow gehoord?

 

 

Posts created 878

37 gedachten over “Wunderbrow review | Waterproof, veegproof & on fleek wenkbrauwen

  1. Blijft sowieso 24 uur echt goed zitten. Dus je kan s’avonds van te voren wenkies doen 😀 kijk ff op insta Wunderbrow België, daar is vast een verkooppunt te vinden 🙂

 1. Ik ben ook door Wunderbrow gecontacteerd en ben super benieuwd omdat ik zonder makeup eigenlijk bijna geen wenkbrauwen heb ? Ik ken het product alleen maar van Tati op Youtube, zij was er ook enthusiast over!

 2. Ik heb wel eerder filmpjes gezien van de Wunderbrow en vond het toen al een gaaf product, maar het leek mij beetje zo”n TelSell iets hebben. Nu jij erover begint te praten met je eigen ervaring begin ik wel meer in dit product te geloven, of ik geloof het al helemaal volledig! Ik moet wel zeggen dat je wenkbrauwen er nog nooit zo goed hebben uitgezien of het komt doordat je het nu ietsje donkerder hebt altijd (en strakker). Ik heb dat ook als het regent: mijn gezicht bedekken! Wel gaaf dat het zó goed blijft zitten haha

 3. Dit klinkt als een heel mooi product alleen ik weet niet of ik het zomaar zou gebruiken. Ik had al veel moeite met poeder en dit lijkt me alleen maar lastiger haha.

 4. Wat klinkt dit goed zeg! 30 euro is misschien niet goedkoop maar mijn Anastasia producten zijn dat ook niet helaas. En als het werkt heb ik het er zeker voor over.

 5. Nog nooit van Wunderbrow gehoord! Maar wat ziet het er goed uit zeg. Zo fijn dat het zo goed blijft zitten. Ideaal voor ons Hollandse weer ja, haha. 30 euro is misschien prijzig, maar vind het wel oke om uit te geven aangezien je wenkbrouwen wel echt je gezicht ‘maken’ (haha ik weet het even niet anders te verwoorden). 🙂

 6. Mooi resultaat! Ik gebruik een soortgelijk product van Makeup Forever. Die is ook waterproof een veegvast, je kunt er alleen niet mee slapen. Maar het is echt een uitvinding! Je hebt maar een beetje nodig en you’re good to go!

 7. Klinkt goed zeg! Je wenkbrauwen zien er ook superstrak uit! Enne het heeft niet met wenkbrauwen te maken (al zit het wel in de buurt van je wenkbrauwen), maar je ooglook vind ik echt prachtig.

 8. Ik ken Wunderbrow van Facebook en dan denk ik vaak, zal het echt zo goed zijn? Ja dus.. dat heb je wel laten zien! Wat jammer dat er maar 2 kleuren zijn, zwart is te donker voor mij en bruin… nee.
  Chapeau hoe knap jij je wenkbrauwen transformeert, perfect!

  1. Ze hebben wel meer dan 2 kleuren, alleen dit zijn de 2 donkerste! Om het verschil tussen de 2 donkerste kleuren aan te tonen.

 9. Wow wat een geweldig product! Vind het ook zo knap dat je je wenkbrauwen zo mooi kan doen, wat een werkje is dat haha! Zelf gebruik ik een poeder omdat mijn wenkbrauwen best dik en aanwezig zijn van zichzelf, maar ik vind mijn natuurlijke kleur niet zo mooi.

 10. Hi Mariska, zit te denken om deze te kopen. Gebruik jij dit merk nog steeds? Of heb je een ander merk inmiddels.. ik ben benieuwd! Oh enne, heb je dat schoonmaak spulletje ook echt nodig? Liefs Josine

  1. Ik gebruik het nog wel! Maar voornamelijk voor vakantie/weekendje weg/zwemmen.

   Om het eraf te halen kun je ook gewoon een make-up remover op oliebasis gebruiken. Duurt misschien iets langer maar werkt goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven