de beste concealer

De beste concealers

De beste concealer

 

Concealer is bij mij in ieder geval een belangrijk onderdeel van de make-up routine. Het laat je gezicht er minder moe uitzien, bedekt donkere kringen en geeft het geheel een frisser uiterlijk. Dan wil je natuurlijk ook dat ‘ie goed werkt. Daarom zet ik de beste concealers op een rijtje.

Dat doe ik in 3 categorieën: mijn eigen favoriete concealers, best beoordeelde concealers en budget toppers. Daarna kun je zelf kiezen wat jou het meeste aanspreekt.

 

 

de beste concealer

 

 

Mijn favoriete concealers

Zelf heb ik een paar favoriete concealers, waar ik heel erg over te spreken ben. Voor mij is een sterke dekking het belangrijkst. De NYX HD Concealer Wand heeft een heel goede dekking en kost maar €6,99. Blijft goed zitten en de applicator werkt fijn. Enige nadeeltje is dat ‘ie iets minder creamy dan de volgende favoriet is: de NARS Creamy Radiant Concealer. Deze kost opeens een euro of 30, maar het is wel een heel erg goede. Ten slotte is er nog de Maybelline Age Rewind concealer. Hoge dekking en zit er qua creamy-heid tussenin. Wel is deze alleen in Duitsland of de VS (bestellen) te krijgen. De prijs ligt rond de €10.

 

Best beoordeelde concealers

De NARS Creamy Radiant Concealer en de Maybelline Age Rewind zijn over het algemeen ook hoog beoordeelde concealers. Maar er zijn er natuurlijk meer. De Pro Longwear concealer van MAC (€20) is een populaire en goed beoordeelde concealer. Kan je gewoon bij de Douglas kopen, en je kan hulp krijgen bij het kiezen van de juiste kleur.

Urban Decay Naked Skin is ook een concealer die erg geliefd is in de beauty wereld. Urban Decay is sowieso een kwalitatief merk en stelt eigenlijk bijna nooit teleur. Dan heb je nog de Kat von D Lock It concealer, die eigenlijk ook wel altijd populair is gebleven. Ten slotte heeft de Born This Way concealer van Too Faced ook een erg goede reputatie. Al deze concealers kosten rond de €20.

 

 

NARS Radiant Creamy Concealer review

 

Budget toppers

Als je €20 te veel vindt voor een concealer zijn er ook nog andere opties. De NYX HD en Maybelline Age Rewind zijn sowieso al een stuk goedkoper, maar ook van budget toppers zijn er meer. Over de Liquid Camouflage concealer van Catrice zijn ook veel positieve berichten te vinden.

De LA girl HD Pro Conceal is maar €5, dekt goed en is in bijna ziekelijk veel kleuren verkrijgbaar. Echt voor elke huidskleur is er wel wat. Deze concealer wordt ook door make-up Youtube’ers gebruikt om mee te contouren en highlighten.

 

Een laatste advies: poeder je concealer altijd af nadat je het hebt aangebracht! Vroeg of laat kruipt het anders altijd je lijntjes in.

 

Welke concealer ben jij heel tevreden over?