make-up organisers nederland

Handige, mooie & leuke make-up organizers

Handige, mooie & leuke make-up organizers

 

Als je met veel moeite, investeringen, bloed, zweet en tranen je make-up collectie opbouwt wil je die ook wel op een mooie manier tentoonstellen. Omdat er nog redelijk wat inkomsten naar toekomstige make-up moet gaan wil je er ook niet té veel aan uitgeven. Deze make-up organizers zijn dan handig voor jou.

 

make-up organisers nederland

 

Clear cube

Deze make-up organizer kan je de meeste spullen in kwijt. Deze is dan ook het meest prijzig; €80,00. Zelf ben ik er te gierig voor, maar misschien vindt een ander het wel handig om voor die prijs in één keer alle make-up op te kunnen bergen.

 

No Title

No Description

 

Leeg ziet ‘ie er eigenlijk mega klein uit. Maar er kan dus best wel veel in.

 

No Title

No Description

 

 

 

Draaiende make-up organizer

Deze make-up organizer heeft een special effect, hij kan namelijk draaien! Er kan ook aardig wat make-up in, en niet geheel onbelangrijk; hij is een stuk goedkoper! Ongeveer €27,00.

 

No Title

No Description

 

 

 

 

Oval brush organizer

Ook voor je oval brushes moet er een speciaal display plekje zijn. Hier kunnen ze precies goed in zitten, mooi te zijn in je kamer. Dit is trouwens ook niet zo’n duur geintje, deze houder kost maar 5 euro. Beschikbaar in verschillende kleurtjes.

 

No Title

No Description

 

 

Liquid lipstick organizer

Liquid lipsticks vind ik zo onhandig opbergen. Tenminste, als je ze staand wil hebben. Gewone lipstick organizers zijn veel te laag voor de lange liquid lips. Je kan ze ook liggend in een laatje stoppen, of in een soort mok of bakje. Toch vind ik dit het mooist staan. Vind ik ook wel weer iets prijziger, een euro of 20, maar wie een mooie make-up collectie wil moet financieel lijden.

 

No Title

No Description

 

 

 

Palette organizer

Palettes netjes en mooi opbergen of neerzetten vind ik ook wel een grote struggle. Elk palette is natuurlijk anders van formaat. Hoewel het meestal wel bij elkaar in de buurt komt is het toch een onhandig iets.

Je kán een acryl palette organizer kopen, maar je kan ook iets anders doen: een CD rekje gebruiken als palette organizer! Zoiets bijvoorbeeld. Mega slim. Én zo goedkoop als je maar kan vinden.

 

No Title

No Description

 

 

Nep wimpers organizer

Lash organizers is weer een hele wereld op zich, zo veel leuke en verschillende dingen zijn er daarin te vinden. Dus om het kort te houden ga ik één goedkope tip meegeven: deze eyelash storage box. Maar 2 euro!

 

No Title

No Description

 

 

Is het geen schatje?

 

Hoe berg jij je make-up het liefste op?

 

 

Posts created 885

25 gedachten over “Handige, mooie & leuke make-up organizers

  1. Ik heb al mijn makeup in een arcylic makeup box zitten. Om mijn hele collectie kwijt te kunnen raken in die boxen heb ik er daarom 4 (!!!) van. Ik heb ook een setje oval brushes die in zo’n staande houder zitten. Ik wil ook graag die lipstick houder hebben voor mijn liquid lipsticks, maar 20 euro voor zo’n klein ding vind ik wel teveel ;p

  2. Ik vind zo’n clear cube wel mooi, maar inderdaad prijzig!! Zelf heb ik mijn make-up nu opgebergd in mandjes maar dat wordt wat te klein dus ben op zoek naar wat anders 😀 Je hebt me wel ideetjes gegeven, thanks!

  3. Zijn vaak best prijzig ja. Laatst zag ik wel wat voorbij komen dat iemand die draaiende had gekocht op aliexpres voor 15 euro. Dat hou ik nu goed in de gaten.

  4. Oeh, die liquid lipstick organizer vind ik handig! Net zoals mascara’s zijn die dingen inderdaad moeilijk staand te bewaren zonder dat ze uit een lagere houder tuimelen. ?

  5. bij mij staat alles in glazen vierkante vazen qua kwasten, mascara’s potloodjes, noem maar op 😀 super handig en je kunt meteen super veel kwijt op kleine ruimte!

  6. Ik wil nog heel graag zo’n organizer, want hoe ik het nu opberg is echt een beetje te ongeorganiseerd. Veel ligt in laatjes en dozen, omdat het simpelweg niet allemaal op mijn make-up tafel past. Zo vergeet ik ook regelmatig wat ik eigenlijk heb hihi.

  7. Wat zijn er eigenlijk veel soorten organizers! Ik heb er ook een paar maar ik gooi mijn make-up uiteindelijk altijd weer op één hoop. In een mooie, grote toilettas bijvoorbeeld.

  8. Ik zit al lang na te denken om de clear cube aan te schaffen, maar kreeg er telkens twijfels over, vooral omdat ik bang ben dat het er nog rommeliger van wordt. Maar deze blogpost laat zien hoe super mooi het er eigenlijk uit zien! There goes my doubt

  9. Als ik in december naar Londen ga neem ik me Muji lades mee. Ik vind ze zo mooi staan op een toilettafel en ik heb meer bergruimte nodig voor mijn make-up 😉 Voor mijn valse wimpers zou ik ook nog een organizer willen

  10. Ik zou de eerste echt heel graag willen hebben maar ben nu vooralsnog ook te gierig. Voor dat geld kan ik ook twee hele mooie oogschaduw paletten kopen of een leuke bestelling bij Sephora, ja dan gaat dat toch echt voor 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven