makeup nieuwtjes en updates

Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

 

Het is weer tijd voor alle make-up nieuwtjes en updates! Er zijn natuurlijk weer mooie nieuwe producten op komst, maar er is nog meer leuk nieuws: Colourpop heeft een leuke actie wat internationale verzending betreft & er zijn details bekend over de NYX winkel opening in Amsterdam!

 

makeup nieuwtjes en updates

 

De nieuwe releases: Colourpop gaat een samenwerking met Hello Kitty uitbrengen, Morphe maakt samen met KathleenLights een mooi palette en MAC komt met een oogverblindend mooie Mariah Carey collectie.

 

Colourpop x Hello Kitty

Wie had er ooit verwacht dat Colourpop met Hello Kitty zou gaan samenwerken? Ik zag het niet aankomen, maar het wordt een mooie en schattige collectie. Vanaf 1 november zal deze collectie te koop zijn. Er komen in ieder geval verschillende setjes: een grote set met oogschaduws, een blush, een highlighter en liquid lipsticks en een kleiner setje met Lippie Stix.

 

No Title

No Description

 

 

Colourpop international shipping actie

Dan is er ook nog de actie waarbij je minder of geen verzendkosten betaalt naar Nederland: Verzendkosten zijn maar $9,99 tenzij je voor meer dan $50 bestelt, dan zijn de verzendkosten gratis.

Als je meer dan €20 besteedt krijg je nog wel douanekosten! Maar de daling van de verzendkosten maken het al een stuk goedkoper. Helemaal als je meer dan $50 besteedt loont het zich om rechtstreeks te bestellen i.p.v. via Shipito.

 

colourpop gratis verzending nederland

 

 

Morphe x Kathleen Lights palette

KathleenLights werkt samen met Morphe! Volgens mij doet ze vergeleken met andere Youtube’ers veel samenwerkingen, maar hee, het zijn eigenlijk altijd heel erg mooie. Zo ook dit palette.

 

No Title

No Description

 

Als je het 35O of 35F palette al hebt zal dit palette weinig nieuwe kleuren bevatten. Als je nog geen Morphe producten hebt is dit palette voor $15 een mooie manier om kennis te maken met het merk. Het palette komt 25 oktober uit.

 

 

MAC x Mariah Carey collection

MAC heeft zo veel samenwerkingen en limited editions dat ik er vaak niet specifiek naar omkijk, maar deze collectie greep wel mijn aandacht. De verpakkingen zijn origineel, elegant en echt prachtig. Eind november, begin december komt deze collectie uit. En ik wil het hebben.

 

No Title

No Description

 

 

 

NYX cosmetics | winkel opening Amsterdam

 

nyx store amsterdam opening

 

Markeer je kalenders! De NYX winkel in Amsterdam gaat 10 november open. De winkel zit in de kalverstraat. Er zit dan een NYX Beauty Bar in, waar je tutorials kan bekijken en toepassen, en er zit ook nog eens een Shadow Bar in, waar je je eigen oogschaduw palette kan samenstellen. Natuurlijk kan je ook gewoon persoonlijk advies aan NYX make-up artiesten vragen. Al met al wordt het een prachtige, vernieuwende winkel die ik zeker een bezoekje wil brengen.

Hoewel de winkel op 10 november opent is er op 11 november een openingsdag met programma: een meet & greet met Manon Tilstra, Jessie Maya & @iluvsarahii. Een gave en spectaculaire opening.

 

Ga jij naar de opening van de NYX winkel?

 

Posts created 897

28 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Ik ga niet naar de opening maar wil zeker nog wel een bezoekje brengen aan de winkel! Ben ook erg benieuwd naar die nude lipstick van die MAC Collectie!

  2. Wat een leuke nieuwtjes weer allemaal! Stiekem ben ik ook best benieuwd naar de Hello Kitty collectie van Colourpop. De MAC x Mariah Carey collectie ziet er ook mooi uit!

  3. Ik ga niet naar de opening van de NYX winkel, maar als ik een keer in Amsterdam ben breng ik zeker een bezoekje. De MAC x Mariah Carey collectie vind ik tof, daar moet ik echt wel iets van scoren hoor!

  4. Ik had die Mariah Carey collectie al voorbij zien komen, echt prachtig!? Leuk kerstmiscadeautje haha:) ik ben ook zo benieuwd naar de NYX store, dan ga ik echt die pastel eyeliners kopen! X

  5. Altijd leuk om hier de laatste nieuwtjes te lezen. Ik ben erg benieuwd naar dat nieuwe Morphe palette. Heb hoge verwachtingen. Het NB Natural Beauty palette is één van mijn favo’s!

  6. Ik ben zo benieuwd naar de winkel!! En de rest van de producten ziet er ook top uit, maar ik kan het niet meer bijhouden hihi. Ik koop namelijk niet zoveel make-up meer dus ik probeer ook de verleiding zo klein mogelijk te houden!

  7. Ben zo benieuwd naar de NYX winkel! Ik ga niet naar de opening, mij te druk denk ik haha. Maar later ga ik zeker langs! Sinds ik er twee lipsticks van heb wil ik er nog meer, ze zijn zo fijn. 🙂

  8. Die Mariah Carey collectie lijkt mij wel wat! Het is echt super moeilijk om een goede nudeipstock te vinden met een iets getinte huid, dus deze zal vast een goede match zijn aangeven het Mariah ook moet staan :). Ik ga het in de gaten houden.

  9. De Kathleen x Morphe collab lijkt mij super leuk om te hebben! Probleem bij mij is altijd dat ik te weinig tijd heb om mijn oogschaduw te doen als ik moet werken. Dus ben bang dat ik weinig gebruik van ga maken als ik deze eenmaal heb. Daarnaast ben ik super blij met de NYX winkel, ik had het stiekem al gehoord deze zomer bij de Beautygloss event waar NYX een stand had staan. Ik denk niet dat ik bij de opening zal zijn, te veel mensen in een kleine ruimte (oude ruimte waar Steve Madden schoenenwinkel eerst zat) is een geirriteerde An 😛

  10. Aaah, die MAC collectie. Ik ben echt een ekster wat dat betreft. IK. WIL. ALLES. Deze artikelen vind ik trouwens echt superchill. M’n portemonnee vind het alleen ietwat minder, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven