nagel inspiratie

Fabulous nagel inspiratie

De mooiste nagel inspiratie

 

Stiekem twijfel ik erover om gel- of acrylnagels te nemen. M’n eigen nagels groeien niet zo mooi en lang uit. Deze nagels word ik nou wÊl heel erg blij van!

 

nagel inspiratie

 

Holografische nagels

Ik vind alles met het holo-effect zo gaaf! Zo ook deze nagels. De lengte vind ik ook best wel mooi, al zou ik niet zo snel voor stilletto-nagels gaan. Zo heet deze vorm, toch? Het kan mij in ieder geval niet holo genoeg zijn.

 

No Title

No Description

 

 

Galaxy nagels

Galaxy was een tijd echt een dikke trend. Tegenwoordig geloof ik wat minder, maar wat maakt het uit? Kijk hoe mooi! Weer zo’n scherpe nagelvorm. Dit zijn eigenlijk gewoon wapens. Misschien wel handig.

 

No Title

No Description

 

 

Statement nagel

Als je het iets minder opvallend wil, maar toch met een leuke twist kun je voor een statement nagel gaan. Al je nagels zijn 1 kleur, behalve de statement nagel; die maak je wat opvallender met glitters, steentjes of een ander nail-art idee. Of je laat het doen.

 

No Title

No Description

 

 

Ombre nagels

Dit vind ik trouwens persoonlijk de mooiste vorm nagels. Als ik besluit voor de nepnagels te gaan, zal het deze vorm worden. Sinds het ontdekken ervan ben ik groot fan van het ombre effect. Echt, als je me niet tegenhoudt ben ik straks zelf een wandelende ombre.

 

No Title

No Description

 

Matte nagels

Soms zit elegantie en schoonheid in eenvoud. Matte nagels vind ik daar een prachtig voorbeeld van. In de herfst bijvoorbeeld bordeauxrood. Zo mooi! Dat kan je ook nog eens makkelijk zelf doen.

 

No Title

No Description

 

 

Juweeltjes & diamanten nagels

Dit zou ik eigenlijk niet zo snel wekenlang dragen. Misschien een keer voor een speciale gelegenheid. Toch kan ik het niet helpen; ik vind het mooi. Al die steentjes. Word je toch blij van?

 

No Title

No Description

 

 

Lange nepnagels zijn al minder praktisch, volgens mij maken al die plaksteentjes het er niet beter op. Oeps. Maar hee, wie mooi zijn moet pijn lijden.

 

Wat voor soort nagels en nail-arts vind jij het mooist?

 

 

Posts created 902

26 gedachten over “Fabulous nagel inspiratie

 1. Woaaaa, holografische nagels vind ik super mooi! Als ik zulke foto’s op Instagram die voorbij komen denk ik er echt aan om weer acryl nagels te laten zetten. Gelukkig is dat niet echt nodig bij mij omdat ik van mezelf harde nagels heb die ook nog eens super snel groeien. Ik zou het dan eerder op mijn eigen nagels laten zetten.

 2. Oh nu heb ik ook zo’n zin om m’n nagels te gaan lakken! Die holografische acrylnagels zou ik echt nog een keer willen dragen, zo vet!
  Liefs,
  Elles

 3. Wat word ik vrolijk van een artikel als dit <3 Ik heb op al deze foto's al een variant gehad haha maar goed ik ben dan ook zelf een gediplomeerd nagelstyliste met een goedlopende studio. En ik breek bijna nooit een acryl of gel nagel.

 4. Toch wel die statement nagels. Ik ben niet zo van de blingbling. Bij andere mensen vind ik het prachtig maar het past niet zo bij mij. Ik vind het dan wel leuk om met een nagel iets geks te doen zoals met glitter. En de rest dan vrij basic 🙂

 5. Mooie inspiratie! Ik vind dat matte eigenlijk verrassend mooi, terwijl ik van nature toch iemand ben die 9 van de 10 keer voor een lak met glitter gaat 😛 Qua vorm houd ik ook niet van de puntige nagels, vind dat er heel onnatuurlijk uitzien, terwijl de andere vormen wat natuurlijker lijken.

 6. Ik zie ze wel voorbij komen, al ben ik dol op nagellak. Gebruik ik niet graag nepnagels. Ik probeer dicht bij mijzelf te blijven. Al is het minder mooi en bling. Saai he. 😉

 7. IK ben echt dol op holografische nagellak! Alleen vind ik deze op de plaatjes wel iets te lang, dan zou ik mezelf echt pijn doen denk ik! 🙂 Galaxy vind ik trouwens ook nog steeds prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven