aliexpress inspiratie beauty fashion

AliExpress pareltjes & inspiratie

AliExpress beauty & fashion inspiratie

 

De meeste van jullie kennen AliExpress wel: een soort Chinese versie van eBay. Je kan er in alle categorieën mega veel spullen vinden, vaak met een uniek tintje. Ik vind het in ieder geval geweldig! Hier laat ik m’n nieuwste AliExpress ontdekkingen zien.

 

aliexpress inspiratie beauty fashion

 

 

Rosé gouden make-up kwasten met paars-zwarte ombre. Ik vind het wel gaaf bedacht, en het ziet er mooi uit! Voor deze set zou je ongeveer 8 euro kwijt zijn.

 

No Title

No Description

 

 

 

Plateau schoenen met bunny ears. Kijk hoe geweldig schattig ze zijn! Ik koop eigenlijk alleen nog maar schoenen met zo’n dikke zool, maar die oortjes maken het af. Echt geweldige schoenen. Ze zijn wel iets duurder dan we van ome Ali gewend zijn: rond de €40.

 

No Title

No Description

 

 

Marble/tie-dye oogschaduw. Dit zie je eigenlijk niet zo vaak, en het ziet er best wel gaaf uit. Zal mooi bij de collectie staan. Voor dit oogschaduw setje betaal je zo’n €4. Het schijnt dat deze kleurtjes een glanzende finish hebben.

 

No Title

No Description

 

 

 

Nog meer schoenen! Dit zijn een soort wedge sneakers met studs erop. Deze zijn weer iets goedkoper, ongeveer €25 voor een paar. Vind ik voor schoenen best wel meevallen.

 

No Title

No Description

 

Met schoenen kopen op AliExpress adviseer ik je wel om even aan de verkoper te vragen hoe de schoenen uitvallen, of meet even je voet op. Ik heb vaker AliExpress schoenen bestelt en op deze manier ging dat altijd goed.

 

Deze jassen vind ik zo gaaf! Een parka met bontkraag, eigenlijk een simpel idee, maar de bontkraag en de voering hebben dan een lekker opvallend kleurtje.

 

No Title

No Description

 

Deze jas is wel weer ietsje duurder dan de gemiddelde AliExpress zooi. Ik kon voor deze jas via desktop het goede linkje niet vinden; ik kwam alleen maar op de versies met echt bont. Als je via de AliExpress app zoekt en ‘Faux fur parka intypt’ vind je deze jassen met nepbont voor een prijs rond de €70.

 

Een handig make-up accessoire: een kwastenrekje! Gewoon, om ze in te showen. Helemaal als je in een mooie kwastenset geïnvesteerd hebt is dit een leuke manier om ze allemaal te laten zien en shinen in je kamer. Dit rekje kost maar een euro of 3.

 

No Title

No Description

 

 

Ombre sweater. Wat mij betreft is ombre nog gewoon helemaal geweldig. Deze sweater ook. Mooi, lekker warm, ongeveer 9 euro. Helemaal prima!

 

No Title

No Description

 

 

Vind jij dat ombre nog steeds hip is?

 

 

Posts created 902

34 gedachten over “AliExpress pareltjes & inspiratie

 1. Ik vind ombre nog steeds hip! Die groene jas vind ik erg tof, maar ik zou daar nooit 70 euro voor betalen via Ali. Die andere dingen zijn gelukkig niet zo duur!

 2. Leuk artikel! Zelf bestel ik nooit schoenen op deze site. Heb jij al weleens schoenen besteld via Ali en wat is jouw ervaring ermee? Schoenen vallen vaak veel kleiner uit namelijk… Zelf raad ik aan schoenen te passen in de winkel 😛

 3. Oeh die kwasten zijn zo mooi!
  En die Parka word waarschijnlijk een mega herfst item, maar ik vind het echt niet mooi met zo een felle kleur nep bont. Misschien moet ik m een keer in het echt zien maar deze trend sla ik helemaal over haha. Ombre vind ik zelf zeker nog wel kunnen!

 4. Mooie spulletjes weer! Vooral de schoenen!
  Ik vroeg me wel af, heb je geen gedonder gekregen met invoerrechten? Omdat ik vaak lees dat je dat krijgt wanneer je duurdere dingen koopt. Zelf durf ik dat meestal niet aan.

  1. Die chinezen zetten er bijna altijd op dat het een cadeau is en een andere waarde ? Heb er nog nooit problemen mee gehad.

 5. I love AlieXpress! Alleen die jas met bondkraag vind ik nou dus helemaal niks. Het kwastenrekje is wel heel handig! En de oogschaduws zien er ook gaaf uit, alleen weet je het tegenwoordig niet met de ingrediënten op AlieXpress.

 6. Precies die jas heb ik! Maar dan gewoon uit Nederland. Volgens mij kost hij hier 90, denk dat het dan goedkoper is om hem hier te kopen, dan douanekosten te betalen. Die schoenen vind ik geweldig!

 7. Ik vind dat een mooie ombre nooit uit kan gaan;) Ik ben nog steeds dol op ombre lippen en haar en dat gaat denk ik niet zomaar veranderen hihi. Super leuke inspiratie!

 8. Awww die schoenen met die oortjes zijn super schattig! Ik vind de prijs op zich nog wel mee vallen voor zulke schoenen, alleen van AliExpress had ik het wel goedkoper verwacht :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven