make-up nieuws en updates

Make-up nieuwtjes & updates

Make-up nieuwtjes & updates

 

Er zijn weer bijzondere nieuwtjes en producten op komst in make-up land! Vandaag weer een voorproefje. Zo komt Jeffree Star Cosmetics met een opvallend product: een zwarte highlighter. Kylie Cosmetics gaat een nieuw KyShadow palette lanceren en Too Faced, die al zo’n bezig bijtje is, komt ook weer met een schattig nieuw oogschaduw palette. Ten slotte, speciaal voor geeks: StroybookCosmetics gaat ons leven verrijken met toverstaf-kwasten.

 

make-up nieuws en updates

 

Tijd om al die mooie en interessante make-up nader te gaan bekijken!

 

Too Faced Peanut Butter Honey palette

 

Een tijd terug kwam Too Faced ook al met het Peanut Butter Jelly palette; nu komt er een variant met Honey! De verpakking is weer onwijs schattig, waar Too Faced heel goed in is. De kleuren die erin zitten zijn nog niet bekend. Dit palette ziet er iets kleiner uit dan bijvoorbeeld de Chocolate Bars, dus ik gok dat de prijs rond de $35 gaat liggen. In de lente van 2017 wordt ‘ie uitgebracht.

 

No Title

No Description

 

 

 

Kylie Cosmetics Kyshadow | The Burgundy Palette

Een nieuw Kyshadow palette! Het vorige Kyshadow palette was heel neutraal met alleen bruintinten. Dit nieuwe palette heeft ook veel bruintinten, maar met een burgundy twist. Zo zit er bijvoorbeeld een mooie dieprode kleur in.

Dit palette is vanaf 20 oktober te koop. Nog maar een paar dagen dus.

 

No Title

No Description

 

 

Jeffree Star Cosmetics | Skin Frost OnyxIce

 

Jeffree Star heeft altijd al een unieke smaak gehad, wat steeds meer terug is te zien in z’n cosmetica. Want dit is me er ook weer eentje: een zwarte highlighter! Je kan ‘m als highlighter eigenlijk alleen gebruiken voor een halloween look, als je je gezicht zwart hebt gemaakt of iets dergelijks. Eigenlijk is dit een grote pan oogschaduw, je kan ‘m namelijk wÊl heel goed voor een smokey eye gebruiken.

Hij is eergisteren al gereleased maar ik gok dat deze wat minder snel uitverkocht raakt.

 

No Title

No Description

 

 

 

 

 

Storybook Cosmetics | Magic wand brushes

 

Voor de verandering eens een onbekender merk, Storybook Cosmetics. Zij komen namelijk met iets dat wel heel origineel is: make-up kwasten in de vorm van toverstafjes! Gaaf item voor Harry Potter fans, andere geeks en natuurlijk gewoon voor de liefhebber.

Dit merk heeft ook nog een interessant oogschaduw palette.

 

No Title

No Description

 

 

 

Welk merk uit dit rijtje vind je het leukst en mooist?

Posts created 907

22 gedachten over “Make-up nieuwtjes & updates

  1. Ik ben super benieuwd naar het nieuwe palette van Too Faced! Ik wou al bijna dit weekend de Peanut Palette halen maar nu ik deze zie: even geduldig wachten! Daarnaast ga ik denk ik ook de nieuwe palette van Kylie halen, mijn Bronze Palette is ook al onderweg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven